18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ingyen van a világ egyik legjobb ajzószere: ártalmatlan, és szédületes élményt ad
Nem veszélyes az egészségre, és az eufóriáig felizgat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne szeretne szenvedélyes, izgalmas, élvezetes szeretkezéseket? Sokan az ügy érdekében a végsőkig képesek elmenni, és különféle tablettákhoz nyúlnak.

Ezek a szerek azonban veszélyt jelenthetnek az egészségre, kiváltképp, ha bizonytalan forrásból szerzi be őket az ember. Most azonban ajánlunk nektek egy olyan ajzószert, ami garantáltan nem okoz egészségkárosodást, a hatása viszont elképesztő jó lehet.

Ártalmatlan ajzószer

Korábban már írtunk arról, milyen fontos a beszéd az ágyban, és milyen fantasztikus hatással lehet, ha egy pár egyszerűen elmondja szavakkal, mit szeretne csinálni a másikkal, mit fog megérinteni, hogyan és hol fogja őt megcsókolni.

A most szóban forgó ajzószer is hasonló jellegű, tulajdonképpen a bókról van szó.

Miért fontos a bók az ágyban?

Két okból is hatásos izgatószer lehet a bók az ágyban. Egyfelől feloldhatja a gátlásokat és azt a feszültséget mind a nőben, mind a férfiban, ha esetleg a saját testén nem tetszik neki valami. Másfelől pedig, mivel a jól irányzott bókok, vonatkozzanak bár az intim testrészekre, a szexi vonalakra, a hajra vagy éppen az arcvonásokra, ez teljesen mindegy, azt érezteti azzal, aki hallja, hogy ő szexi és kívánatos, a párját pedig felizgatja a látványa, aminek a hatására ő is izgalomba jöhet.

Mondanunk sem kell, hogy a bók két irányban hat. Az, aki beszél, saját szavai által fokozza önmagában a szexuális izgalmat, mivel megfogalmazza, kimondja és hallja is saját gondolatait. A két fél izgalma egy időben fokozódik. Az a legjobb, ha a bókok adok-kapok jelleggel hangoznak el, így mindkét fél állandó megerősítésben és verbális izgatásban részesül. Az eredmény nem marad el, érdemes kipróbálni!

Ezt is szeretjük