Hogy fordítsd bugyiszaggató szexbe a vitát?

A férfi elárulja!

Ne hagyd, hogy elmérgesedjen köztetek a viszony: varázsold a feszültséget szenvedéllyé!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Veszekedni, mint azt tudjuk, minden háztartásban ér. Az együttélés - mondjanak a brazil sorozatok és szappanoperák bármit az igaz szerelemről – megköveteli a jó civakodást, egymás loknijainak a cibálását, a macerát, a piszkálódást, a perlekedést, a tűzhely körüli szanaszét dobálását a tányéroknak. Kell az, na. Néha, kis átvezető edzésnek.

Egy esetben nem ér megsértődve a falnak tapadni: szex előtt. Szex előtt hajbakapni: dőreség. Olyan rövid az élet, és olyan kevés az alkalom – hát rontsuk el azt is? Tegyünk keresztbe 69-nek, mert túl sós lett a leves? Mekegjen magában a kecske a sziklán, mert anyám hozzánk költözik a hétvégére? Ne harsogjon a csokistrombita, csak mert a lányok hétvégén buliba mennének, de csak maguk?

A férfi, az a sértődékenyebb egyébként. Persze ez nem igaz – mégis, álljon itt néhány okos ötlet, frappáns idea a bedurcult fazon megmozgatására.

Maszterka

A legegyszerűbb téma: dobd le a bugyidat. Vedd elő a páncélszekrényből a Durva Kígyónyi Ököl fantázianevű dildót, vagy csak időzz el a mutatóujjaddal a legvidámabb síkon, melyen faszi időzni szeret.

Úgysem hagyja, hogy magad végezz. Ha meg hagyja, hát magára vessen a marhája.

Táncolj Gizi, rogyásig

A sztriptíz már némileg komolyabb felkészülést igényel, veszekedés előtt pedig nyilván nem az az első dolga az asszonynak, hogy a szoba sarkába bekészített kazettás-diszkófényes videotonon az elejére tekerje vissza a You can leave your hat on-t. Mégis vérpezsdítő tud lenni egy kis rúdtánc a gorombulás után – ha másra nem, hát röhögni jó lesz.

Kis szerepjáték

Megsértődtél, te majom? Majd Leia hercegnőnek panaszkodjál! – gondolod, és kislisszolsz a fürdőbe, és amíg a tulok, a megveszekedett, megbocsátani képtelen marhányi marha a saját levében fő savanyalevessé, te kakaóscsigába tekered a frufrudat, és egy fehér lepelben lejtesz vissza az ágyba. Carrie Fishert behelyettesíteni persze ér, simán elegendő a harisnyakötő vagy a gimnazista lányok csurkája, ám a siker még így sem garantált - kis orális játékokkal felvezetni a farsangos szexet ajánlatos talán.

Pornót, tenyeret

Szexfilm minden háztartásban akad, ne lódítsunk, hogy nincs. A libidóban felpaprikázott kisasszonyok, ha a faszi képtelen kimoccanni a megbántódás gyantájából, pornót néznek. Úgy, hogy a faszi tudja, hogy nézik.

Ha minket tetszenek kérdezni: Michelle Wild korai munkái közül Michelle és Sandra, vagy a szívükben örökké kamasz fiatalemberek mábkirálynője, Jenna Jameson Jenna loves Kobe című mozija felelne meg a célnak tökéletesen, mely utóbbiban például arra is választ kaphatunk, hogy mi mindenre lehet jó egy megbízható mikrosütő.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A faszi – higgyenek a hölgyek – úgy sündörög elő, szaglászva, puhatolva a hálószobából, mintha szegedi halászlé rotyogna a konyhában.

Ezt is szeretjük