Nem az kapta az sms-t, akinek írták, házasság lett belőle - A véletlennek köszönheti szerelmét a 6 gyermekes pár

Véletlen egybeeséseknek köszönheti a pár 12 éve tartó kapcsolatát. Úgy gondolják, a sors is egymásnak szánta őket.

par cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármennyire is a tervezés és a tudatosság híve valaki, nagyon sokszor előfordul, hogy egy véletlen változtatja meg az egész életét. Így volt ez az ohiói Brenda Rivera Stearnsszel is, aki egy sms-nek köszönheti, hogy egymásra találtak férjével, akivel azóta már hat gyermeket nevelnek együtt.

A 35 éves nő az interneten osztotta meg már-már romantikus filmbe illő történetüket, amivel mindenkit levett a lábáról. 

Egy félrement sms-nek köszönhetik szerelmüket

2009-ben egy barátjának akarta elküldeni az üzenetet, ami egy bibliai idézetet tartalmazott, de véletlenül rossz számot pötyögött be. Úgy gondolja, mindez a sors műve volt, ugyanis nemcsak hogy egy idegennek küldte az sms-t, de az majdnemhogy nem is jutott el jelenlegi párjához. Eredetileg ugyanis korán reggel akarta elküldeni, de ha akár fél órával is hamarabb nyom rá a küldés gombra, Isaiah nem olvashatta volna el az üzenetet, mert pont előtte kapta meg az új számot. 

A férfi szokatlan módon vissza is írt rá, méghozzá a következőt: „Ámen, ki ez?” És így, teljesen ismeretlenül beszélgetni kezdtek. Először barátok lettek, hamarosan már kétnaponta beszéltek, és úgy érezték, viszonyuk szép lassan romantikus irányt vesz. Először Brenda anyja és a testvére találkozott a férfival, mert a nő bizonytalan volt, és félt attól, hogy Isaiah hazudik neki, vagy át akarja verni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Szerencsére nem így lett, az anya pedig még rögtön aznap felhívta lányát, hogy közölje vele: „Hozzá fogsz menni ehhez a fiúhoz,” Annak ellenére, hogy akkor még több mint 1200 kilométer távolságra éltek egymástól. És végül igaza is lett.

Boldog házasság, hat közös gyermek

Ezt követően Brenda és Isaiah személyesen is megismerkedtek egymással, a találkozás pedig annyira jól sikerült, hogy randevúzni kezdtek, és 2010 februárjában Isaiah megkérte szerelme kezét, aki hezitálás nélkül azonnal igent mondott. Júniusban összeházasodtak, majd 2011 áprilisában megszületett első lányuk, Victoria. Azóta őt még öt kis testvér követte.

A hatgyermekes pár azóta is boldog házasságban él, és rengetegszer elmesélték már megismerkedésük történetét a kicsiknek. Úgy vélik, őket egymásnak teremtették, és a sors keze intézte el, hogy egy ilyen véletlennek köszönhetően egymásra találjanak.

Olvass még véletlen, sorsszerű találkozásról!

Shirley Kanigan és Jack Godley szerint megismerkedésükben a sorsnak is hatalmas szerepe volt: a fiatal nő ugyanis eredetileg nem is Jackkel szerette volna felvenni a kapcsolatot.

Képek: Instagram/she_plusfive.

Ezt is szeretjük