Zabolázatlan frizurák Valentin-estére, amiért a pasi bolondul
Minden hajhosszból
A szexi megjelenéshez nem elég buja csipkecsodákba öltöztetned magad.

A pasik a hajat tartják az egyik legszexibb dolognak a nőkön, legyen szó rövidről, hosszúról, esetleg a kettő közötti átmenetről. Ha már a fehérneműboltokban órákig válogattál, ne rontsd el az összhatást egy rossz frizurával.

Homlokba hulló
Kis kócos

Vedd elő hajápoló csodaszereidet, illetve a hajvasalót, a göndörítő vasat és néhány hullámcsatot is, majd vesd bele magad a hajkorona megkreálásának aprólékos munkájába!

Vadítóan rövid

A rövid haj is ugyanolyan szexi, mint a hosszú, dús hajtömeg, csak egy, az arcformádhoz és egyéniségedhez igazán passzoló frizurát kell választanod. Ha szerencsés vagy, és már rátaláltál erre a viseletre, akkor nincs más dolgod, mint válogatni a frizurakészítés széles palettáján.

Az előrefésült haj minden alkalomra nyerő választás, de különösen Valentin-napon érzékelheted az ellenkező nemre gyakorolt hatását. A meghódíthatatlannak tűnő, magabiztos nőt elcsábítani még a legnagyobb alfahímnek is olyan kihívás, amelynek képtelen ellenállni. Hajvasalóval húzd ki a hajad, simítsd le, majd fésüld előre az egészet kicsit oldalirányban.

Ha ezt a variációt választod, belecsempészhetsz néhány kósza tincset is, ettől csak még jobban fájni fog rád a férfi foga. A vadul kócolódó fürtök tömege játékosan keretezi az arcodat, miközben azt üzeni a párodnak, hogy a mai napon mindenre kapható vagy. Ha valóban így van, akkor előrehajtott fejjel szárítsd meg a hajad, majd picit bewaxozott ujjal kelts szándékosan zilált hatást.

marylin Monroe után szabadon
Titokzatos félhosszú

Félhosszú bujaság

A félhosszú hajtípus talán az egyik legszerencsésebb, hiszen nincs vele annyi gond, mint egy váll alatt érővel, viszont pontosan ugyanolyan csodákat varázsolhatsz belőle, ráadásul rövidebb idő alatt.

Marilyn Monroe szexikonban valószínűleg a világ összes erotikája egyesült. Többek között a védjegyévé vált göndör, hidrogénszőke haja remegtette meg a férfiak lábát, így, ha biztosra akarsz menni, te is vedd elő régen látott és használt hajcsavaróidat. A régi frizura modern változatában egy kicsit minden eltúlzott, több a göndörség, a tupír, és nagyobb a hajkorona mérete is.

Csak csavard be vizesen a hajad, majd hagyd megszáradni a csavarókban. Hajlakkal finoman befújt, nagyfogú fésű segítségével óvatosan fésüld el a tincseket az arcodtól, és már kész is a vadító dívakülső.

Igazi sörény
Klasszikus feltűzött

A haj alól kikandikáló szempárról egyik férfi sem tudja levenni a szemét, hiszen olyan titokzatosságot képvisel, amelyet muszáj megfejtenie. Hajsütővassal tegyél néhány laza loknit a hajadba, majd a választékot úgy készítsd el, hogy a frizurád a szemedbe hulljon. Innen vess vágyakozó pillantásokat a párodra, aki egyszerűen nem fog tudni nemet mondani a szemedből kiolvasott ajánlatra.

Hosszú hajköltemények

A hosszú hajúakat a stílusbirodalomban olyan szélesre tárt kapuk várják, amelyen belépve akár napokig is válogathatnak a szexi frizurák között. Ha te is a szerencsések táborát erősíted, akkor gondold végig, milyen típusú külsőre vágysz. Megvadult, csábos rockdívára, esetleg visszafogottnak tűnő vadmacskára?

A hosszú hajba beletúrni, az ujjak köré tekerni a tincseket - mindezek a férfiaknál előkelő helyen szerepelnek a csábítás képzeletbeli kódexében. Egyszerűen megvadulnak az arcodat keretező fürtöktől. Hajvasalóval süss sok-sok loknit a hajadba, majd az egészet fixáld hajlakkal. Ennél egyszerűbb, mégis érzékibb frizurát keresve sem találhatnál, garantált telitalálat.

A másik, hasonlóan könnyen elkészíthető, erotikus választás a lazán feltűzött frizura. Valamilyen, a nők számára megfoghatatlan érzés keríti bűvkörébe az ellenkező nem tagjait az itt-ott kiszabadult kósza szálak láttán. Ehhez semmi másra nincs szükséged, csak néhány kisebb-nagyobb csatra, amivel aztán az előjáték részeként a pasi lassan elbíbelődhet.

Ezt is szeretjük