Csipkés és csábító harisnyatartók körképe

Ha van elengedhetetlen kellék Valentin-napon, akkor a harisnyakötő az. A szexi fehérneműtől a pasik teljesen megvadulnak.

A csábos melltartók és a vadító csipkecsodák mellett még egy fehérnemű van, aminek egy pasi sem tud ellenállni. Ez a harisnyatartó. A combon végigfutó pántok kihangsúlyozzák lábad kecsességét, a csodaszépen meghímzett vagy egyszínű tartórész pedig megbabonázza az alfahímeket.

Ráadásul szexi volta mellett nagyon praktikus is, hiszen a combfixek hamar engednek a gravitációnak, és gyorsan lecsúsznak a lábadról, de egy ilyen darab segít megakadályozni a harisnya elmozdulását. Biztos lehetsz benne, hogy a kóbor ujjakon kívül semmi más nem tud elbánni a vadító alsóneművel.

Szexi tartás

Az Otto ciklámen harisnyatartója a szatén selymes érzésével simul végig a testeden. A fehérnemű csillogó strasszokkal kirakott középrésze magával ragadja a tekintetet, így a pasi le sem fogja tudni venni a szemét a csípőd alatti területről. Ha ezt szeretnéd, 6825 forintért vásárolhatod meg az elbűvölő darabot.

A Bravissima bugyiba épített harisnyatartója praktikus választás, mert a bugyi biztosan nem csúszkál, így stabilan tartja a combfixet. A kettő az egyben fehérnemű fodrozódó oldalszegélyével az egyik legjobb választás lehet a szerelmesek napjára, mintegy 7100 forintért. Szintén a Bravissima kínálja vérforraló, áttetsző tartóját a legbevállalósabb hölgyeknek, akik tudják, mitől döglik a légy. A gyönyörű csipkebetéttel készült darab ára 6750 forint.

A Women Store két dögös harisnyatartóval kedveskedik a csábítani vágyóknak. A fekete-fehér szín-összeállítású fehérnemű hasonlóan néz ki a beépített változathoz, ez azonban csak a látszat, mert pontosan ugyanolyan mintázatú, mint az alatta viselt bugyi.

Ha kedveled a harmóniát, ez lesz a te tökéletes választás számodra, hiszen, ha külön megvásárolod a bugyit és a melltartót is hozzá, mindened teljesen összhangban lesz. A harisnyakötőhöz nagyon olcsón, mindössze 1490 forintért juthatsz hozzá. Ezt az elvet követi a hasonlóan sokatmondó, oldalt piros betétes változat, amely ugyanannyiba kerül, mint fekete társa.

A Sweet Lime webáruház hófehér, nőies darabja a végzet asszonya stílus alapvető kelléke. Visszafogottan szexi kinézete jégkirálynővé változtat, és a pasi képtelen lesz megállni, hogy foglalkozzon veled. Árban sem utolsó, 2250 forintba kerül.

Fodrokkal díszítve

Ez az a stílus, amit leginkább az esküvőkön vetnek be a menyasszonyok, hogy az újdonsült férjekkel játsszanak egy kicsit. A kis combfodor különbözik a megszokott harisnyakötőktől, hiszen ennek nincs kifejezett tartórésze, ráadásul csak egy lábra szokás felhúzni. Tulajdonképpen inkább a szexi látványért, mintsem a praktikusság kedvéért használják, de Valentin-napra ez a változat is tökéletesen megfelel.

A Konkurencia kétfajta combfodrot kínál, amelyet bevethetsz a csábítás érdekében. A fehér organzából készült darab leveles mintázatával és apró masnijával a letisztultság érzését kelti, ezért ugyanúgy passzol az egyszerű fehérnemű-összeállításhoz, mint a nagyon extrémhez. A szép combravaló 1999 forintba kerül.

Hasonló kinézetű, mégis sokkal dögösebb a csipkéből készült, szintén masnis darab. A szende kislányokból is pillanatok alatt szenvedélyes démont varázsol fekete színével, amelyet csak felturbóz a csipke álomszép motívuma. Amennyiben téged is megbabonázott, 1399 forintért lehet a tiéd.

A pasikat teljesen leveszi a lábáról a kislányosan bájos, szerény kis harisnyakötő, mert úgy érzik, kötelességük meghódítani a szemérmes lánykát. Ha te is úgy érzed, hogy a párodnak ez bejön, akkor a Bravissima szexi semmisége lesz a tökéletes választás számodra, amely 3680 forintba kerül. Hasonlóan visszafogott a Sweet Lime kék gumival összehúzott darabja, amely 1250 forintért lehet a tied.

Ezt is szeretjük