18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Fotók! 6 sármos szépfiú félmeztelenül, akivel mindenki eltöltené a szerelmesek estéjét

Íme, a hat legszexibb pasi, akiről minden nő szívesen ábrándozik!

Azzal, hogy Brad Pitt összejött Angelina Jolie-val, ütött sármőrszerepének órája. Ma már inkább példás családapaként, semmint a női álmok megtestesítőjeként gondolunk rá. Ezzel azonban olyan hírességek kerültek előtérbe, akik bármikor felvehetik a versenyt a legszexibb férfi megtisztelő címéért.

Szívdöglesztő szépfiúkkal Dunát lehetne rekeszteni, így íme, az a hat személy, akivel bármelyik nő szívesen együtt töltené február 14-ét.

Josh Duhamel

A sármos Josh Duhamel csillaga egyre magasabban ragyog a hollywoodi égen. A 38 éves színész az új szőke herceg az amerikai sikerfilmek történetében, olyan hölgyeket sikerült elbűvölnie a vásznon, mint Kirsten Bell vagy éppen Katherine Heigl. A sztár azonban boldog házasságban él a Black Eyed Peas énekesnőjével, Fergie-vel, ezt bizonyítja a St. Bart szigetén készült fotósorozat is, ahol a színész nejével együtt töltött el egy kis időt az év elején. Ebből kifolyólag sajnos nem marad számodra más, mint az álmodozás a jóképű sztárral.

Chris Evans

A Fantasztikus négyes nyughatatlan tagja nem csak a filmben játszik nagy nőcsábászt - az életben is számos híres barátnője volt, többek között a csodaszép Jessica Biel. A 29 éves Evans átható kék szemeivel még a legfagyosabb női szívet is megdobogtatja, nem véletlen, hogy szinte állandó szereplője a legszexibb férfiakat felvonultató listáknak.

A modellből színésszé avanzsált Chris a nők nagy örömére jelenleg a szingli szívtiprók életét éli, így még az is előfordulhat, hogy február 14-én pont a te ajtódon fog kopogtatni.

Johnny Depp

Mindenki kedvenc kalózkapitánya idén már a 48. életévébe fog lépni, azonban az idő vasfoga nem fog rajta, sőt, sokkal férfiasabb, mint valaha. A korábban botrányairól elhíresült színész mára lenyugodott, sorra forgatja a kasszasikereket, és olyan párt tudhat maga mellett, mint a gyönyörű Vanessa Paradis. Persze ettől a legtöbb nő romantikus képzelgéseiben az elsők között szerepel, amit csak megerősít, hogy 2009-ben a People magazin a valaha élt legszexibb férfinak választotta.

Joe Manganiello

Mr. Manganiello már évek óta a szakmában van, mégis csak a True Blood sorozattal került a reflektorfénybe. A korábban átlagos testalkatú színész olyan elképesztő izomkötegeket tornászott fel magára a vérfarkasszerep kedvéért, amitől nők millióinak áll el a lélegzete hétről hétre. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a tavalyi évben a hetedik helyet foglalta el a People magazin 25 legszexibb férfit felvonultató összeállításán. A sztár a hölgyek nagy bánatára tavaly szeptemberben eljegyezte kedvesét, a modell-színésznő Audra Marie-t. Azonban ez önmagában még nem kizáró ok arra, hogy ábrándozz egy regénybe illő Valentin-napról a szívdöglesztő Manganiellóval.

Hugh Jackman

Újra egy olyan színész, aki magáénak tudhatta a világ legszexisebb férfija címet, mégpedig 2008-ban. A 42 éves Hugh Jackmant sokan csak az X-Men széria kemény mutánsaként ismerik, pedig az ausztrál színész a színpadon is remekül megállja a helyét.

Szemet gyönyörködtető izomzatát a Farkas szerepéért szedte magára, méghozzá hónapokig tartó kemény munka árán, és ellentétben a többi akcióhőssel a mai napig sikerült bomba formáját megőriznie, amelyet a hölgyek nagy örömére sokszor lencsevégre kapnak a szemfüles paparazzók. Házassága Deborra-Lee Furness-szel már 15 éve tart annak ellenére, hogy a hölgy 13 évvel idősebb a sztárnál.

Paul Westley

A vámpírtörténetek fénykorában az egyik legmegnyerőbb vérszívót Paul Westley alakítja. A Vámpírnaplók 28 éves sztárja egyik napról a másikra vált a női közönség kedvencévé, amit nem csak izmoktól dagadó testének, hanem mélybarna, átható tekintetének és kiváló játékának is köszönhet.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mr. Westley jelenleg a nőtlen férfiak életét éli a gyengébbik nem legnagyobb örömére, így még akár az is elképzelhető, hogy Valentin-napon pont te leszel az a szerencsés, akivel együtt ünnepel.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük