Zabolázatlan frizurák Valentin-estére, amiért a pasi bolondul

Minden hajhosszból

A szexi megjelenéshez nem elég buja csipkecsodákba öltöztetned magad.

A pasik a hajat tartják az egyik legszexibb dolognak a nőkön, legyen szó rövidről, hosszúról, esetleg a kettő közötti átmenetről. Ha már a fehérneműboltokban órákig válogattál, ne rontsd el az összhatást egy rossz frizurával.

Homlokba hulló
Kis kócos

Vedd elő hajápoló csodaszereidet, illetve a hajvasalót, a göndörítő vasat és néhány hullámcsatot is, majd vesd bele magad a hajkorona megkreálásának aprólékos munkájába!

Vadítóan rövid

A rövid haj is ugyanolyan szexi, mint a hosszú, dús hajtömeg, csak egy, az arcformádhoz és egyéniségedhez igazán passzoló frizurát kell választanod. Ha szerencsés vagy, és már rátaláltál erre a viseletre, akkor nincs más dolgod, mint válogatni a frizurakészítés széles palettáján.

Az előrefésült haj minden alkalomra nyerő választás, de különösen Valentin-napon érzékelheted az ellenkező nemre gyakorolt hatását. A meghódíthatatlannak tűnő, magabiztos nőt elcsábítani még a legnagyobb alfahímnek is olyan kihívás, amelynek képtelen ellenállni. Hajvasalóval húzd ki a hajad, simítsd le, majd fésüld előre az egészet kicsit oldalirányban.

Ha ezt a variációt választod, belecsempészhetsz néhány kósza tincset is, ettől csak még jobban fájni fog rád a férfi foga. A vadul kócolódó fürtök tömege játékosan keretezi az arcodat, miközben azt üzeni a párodnak, hogy a mai napon mindenre kapható vagy. Ha valóban így van, akkor előrehajtott fejjel szárítsd meg a hajad, majd picit bewaxozott ujjal kelts szándékosan zilált hatást.

marylin Monroe után szabadon
Titokzatos félhosszú

Félhosszú bujaság

A félhosszú hajtípus talán az egyik legszerencsésebb, hiszen nincs vele annyi gond, mint egy váll alatt érővel, viszont pontosan ugyanolyan csodákat varázsolhatsz belőle, ráadásul rövidebb idő alatt.

Marilyn Monroe szexikonban valószínűleg a világ összes erotikája egyesült. Többek között a védjegyévé vált göndör, hidrogénszőke haja remegtette meg a férfiak lábát, így, ha biztosra akarsz menni, te is vedd elő régen látott és használt hajcsavaróidat. A régi frizura modern változatában egy kicsit minden eltúlzott, több a göndörség, a tupír, és nagyobb a hajkorona mérete is.

Csak csavard be vizesen a hajad, majd hagyd megszáradni a csavarókban. Hajlakkal finoman befújt, nagyfogú fésű segítségével óvatosan fésüld el a tincseket az arcodtól, és már kész is a vadító dívakülső.

Igazi sörény
Klasszikus feltűzött

A haj alól kikandikáló szempárról egyik férfi sem tudja levenni a szemét, hiszen olyan titokzatosságot képvisel, amelyet muszáj megfejtenie. Hajsütővassal tegyél néhány laza loknit a hajadba, majd a választékot úgy készítsd el, hogy a frizurád a szemedbe hulljon. Innen vess vágyakozó pillantásokat a párodra, aki egyszerűen nem fog tudni nemet mondani a szemedből kiolvasott ajánlatra.

Hosszú hajköltemények

A hosszú hajúakat a stílusbirodalomban olyan szélesre tárt kapuk várják, amelyen belépve akár napokig is válogathatnak a szexi frizurák között. Ha te is a szerencsések táborát erősíted, akkor gondold végig, milyen típusú külsőre vágysz. Megvadult, csábos rockdívára, esetleg visszafogottnak tűnő vadmacskára?

A hosszú hajba beletúrni, az ujjak köré tekerni a tincseket - mindezek a férfiaknál előkelő helyen szerepelnek a csábítás képzeletbeli kódexében. Egyszerűen megvadulnak az arcodat keretező fürtöktől. Hajvasalóval süss sok-sok loknit a hajadba, majd az egészet fixáld hajlakkal. Ennél egyszerűbb, mégis érzékibb frizurát keresve sem találhatnál, garantált telitalálat.

A másik, hasonlóan könnyen elkészíthető, erotikus választás a lazán feltűzött frizura. Valamilyen, a nők számára megfoghatatlan érzés keríti bűvkörébe az ellenkező nem tagjait az itt-ott kiszabadult kósza szálak láttán. Ehhez semmi másra nincs szükséged, csak néhány kisebb-nagyobb csatra, amivel aztán az előjáték részeként a pasi lassan elbíbelődhet.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük