Valentin-napi szexhoroszkóp
Ez vár rád a szerelem ünnepén
Vágy, szenvedély, buja erotika? Tudd meg, mi vár rád a szerelemben és a szexben Valentin napján!

Valentin-napon az együtt töltött, szenvedélyes percek garantáltak, de biztosan érdekel, hogy valójában mi is vár rád a szerelem ünnepén.

Vajon vadító latin szerető, odaadó barátnő vagy éppen kiéhezett vadmacska leszel? Szexhoroszkópunk elárulja!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A szerelem ünnepe számodra a szenvedély és vágy jegyében fog telni, olyan leszel, mint egy vulkánkitörés. Hevességed nem döbbenti majd meg párod, viszont a szexétvágyad és merészséged annál inkább. Próbálkozz a legkülönbözőbb pózokkal, mert vállalkozó szellemed most gyümölcsöző lesz!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Romantika és szelídség - ez fog körbevenni Valentin-napon. Rendkívül érzéki és odaadó szerető leszel a szerelem napján és párod ugyanígy fogja viszonozni kedvességedet. Nem érdemes új dolgokkal próbálkoznod az ágyban - maradj a megszokottnál, de helyezz nagy hangsúlyt az előjátékra, így a tüzes szenvedély garantált.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Vágysz az újdonságra, szeretsz ismeretlen dolgokat felfedezni - nem lesz ez másképpen Valentin-napon sem. Nyitott leszel az extrém szexhelyzetekre, -pozíciókra, és a párod szívesen tart majd veled az ismeretlen ösvény felderítésén. Érdemes beszerezni egy példányt a Káma Szútrából, és a kezed ügyében tartani.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Szereted, ha a párod vezet téged az ágyban, de Valentin napján igényelni fogod a változatosságot, ezért a kezedbe fogod venni az irányítást. Odaadó és gyengéd szerető leszel - mindezt pedig úgy, hogy te uralkodsz a nyoszolyán. A párod is élvezni fogja erotikus kisugárzásod, és örömmel bújik melléd.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Temperamentumodat Valentin-napján sem adod alább, de ne aggódj, a párod kifejezetten élvezni fogja, hogy uralkodni akarsz felette. A perzselő szenvedély egészen megbabonáz majd, és olyan új dolgokat fogsz kipróbálni az ágyban, amelyet sosem hittél volna. A lehetőségek tárháza végtelen, te pedig vállalkozó szellem vagy.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A jégkirálynőnek olyan vérforraló éjszakája lesz, amitől a páncél teljesen felolvad. A jelszavad a szenvedély és a vágy kombinációja lesz, és arra fogsz törekedni, hogy mindkettőtöknek ugyanolyan élvezetes legyen a szeretkezés. Pontosan emiatt fontos lesz, hogy egyszerre jussatok el pároddal a gyönyörök birodalmába, amihez nem árt néhány új pozíciót kipróbálni.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Annyira odaadó és segítőkész vagy a szerelemben és a szexben, hogy nem is akarsz másra gondolni, csak a párodra. Azért ne hagyd, hogy a saját igényeid a háttérbe szoruljanak - jelezz mindig vissza, hogy mit szeretnél, de azért engedd, hogy párod is aktívan részt vegyen a szerelmi életetekben.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Egyszerűen imádod a szexet, állandóan fűt a szenvedély. A hálószobában igazi tigris vagy, amit a pasi nagyra értékel, de időnként szeretné ő kézbe venni az irányítást. Hagyd, hogy ő is a tettek mezejére lépjen, és olyan meglepő dolgokba vigyen bele, amelyekről eddig még csak nem is álmodtál.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Heves és uralkodó természeted az ágyban is megjelenik, de időnként túlzott vadságba csaphat át. Figyelj a párod reakcióira és visszajelzéseire, nehogy fájdalmat okozz neki. Még jobb lenne, ha időnként hagynád, hogy ő irányítson, és kipróbálnátok extrém pozíciókat is - így nem fog unalmassá válni a szex.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bár a jégkirálynő szerep abszolút illik rád, Valentin napján hagyd, hogy párod megolvassza a páncélt, és a titokzatosságodból is vegyél picit vissza. Bátran engedd át magad teljesen a pasinak - hagyd, hogy az újdonság ereje teljesen ledöntsön a lábadról. Ő tudja, mi a jó neked, csak engedd el magad!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Különcséged és nyitottságod különösen jól jön az ágyban, és a párod is imádja. Vevő vagy az újdonságokra és az extrém helyzetekre, így lesz ez Valentin éjszakáján is. Add át magad teljesen a másik embernek, engedve, hogy a vágy hullámai elsodorjanak. Ne gondolkozz, inkább élvezd a helyzetet, hogy ti ketten vagytok a középpontban.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Igazi vadmacska vagy az ágyban, aki imád játszani és új dolgokat kipróbálni. A szenvedély éltet, de vigyázz, ez nehogy rányomja a pároddal való szexuális életedre a bélyegét. Hagyd érvényesülni az adok-kapok elvet, és biztos lehetsz benne, hogy Valentin éjszakája életed legforróbb estéje lesz.

Ezt is szeretjük