18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Valentin-napi szexhoroszkóp

Ez vár rád a szerelem ünnepén

Vágy, szenvedély, buja erotika? Tudd meg, mi vár rád a szerelemben és a szexben Valentin napján!

Valentin-napon az együtt töltött, szenvedélyes percek garantáltak, de biztosan érdekel, hogy valójában mi is vár rád a szerelem ünnepén.

Vajon vadító latin szerető, odaadó barátnő vagy éppen kiéhezett vadmacska leszel? Szexhoroszkópunk elárulja!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A szerelem ünnepe számodra a szenvedély és vágy jegyében fog telni, olyan leszel, mint egy vulkánkitörés. Hevességed nem döbbenti majd meg párod, viszont a szexétvágyad és merészséged annál inkább. Próbálkozz a legkülönbözőbb pózokkal, mert vállalkozó szellemed most gyümölcsöző lesz!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Romantika és szelídség - ez fog körbevenni Valentin-napon. Rendkívül érzéki és odaadó szerető leszel a szerelem napján és párod ugyanígy fogja viszonozni kedvességedet. Nem érdemes új dolgokkal próbálkoznod az ágyban - maradj a megszokottnál, de helyezz nagy hangsúlyt az előjátékra, így a tüzes szenvedély garantált.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Vágysz az újdonságra, szeretsz ismeretlen dolgokat felfedezni - nem lesz ez másképpen Valentin-napon sem. Nyitott leszel az extrém szexhelyzetekre, -pozíciókra, és a párod szívesen tart majd veled az ismeretlen ösvény felderítésén. Érdemes beszerezni egy példányt a Káma Szútrából, és a kezed ügyében tartani.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Szereted, ha a párod vezet téged az ágyban, de Valentin napján igényelni fogod a változatosságot, ezért a kezedbe fogod venni az irányítást. Odaadó és gyengéd szerető leszel - mindezt pedig úgy, hogy te uralkodsz a nyoszolyán. A párod is élvezni fogja erotikus kisugárzásod, és örömmel bújik melléd.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Temperamentumodat Valentin-napján sem adod alább, de ne aggódj, a párod kifejezetten élvezni fogja, hogy uralkodni akarsz felette. A perzselő szenvedély egészen megbabonáz majd, és olyan új dolgokat fogsz kipróbálni az ágyban, amelyet sosem hittél volna. A lehetőségek tárháza végtelen, te pedig vállalkozó szellem vagy.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A jégkirálynőnek olyan vérforraló éjszakája lesz, amitől a páncél teljesen felolvad. A jelszavad a szenvedély és a vágy kombinációja lesz, és arra fogsz törekedni, hogy mindkettőtöknek ugyanolyan élvezetes legyen a szeretkezés. Pontosan emiatt fontos lesz, hogy egyszerre jussatok el pároddal a gyönyörök birodalmába, amihez nem árt néhány új pozíciót kipróbálni.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Annyira odaadó és segítőkész vagy a szerelemben és a szexben, hogy nem is akarsz másra gondolni, csak a párodra. Azért ne hagyd, hogy a saját igényeid a háttérbe szoruljanak - jelezz mindig vissza, hogy mit szeretnél, de azért engedd, hogy párod is aktívan részt vegyen a szerelmi életetekben.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Egyszerűen imádod a szexet, állandóan fűt a szenvedély. A hálószobában igazi tigris vagy, amit a pasi nagyra értékel, de időnként szeretné ő kézbe venni az irányítást. Hagyd, hogy ő is a tettek mezejére lépjen, és olyan meglepő dolgokba vigyen bele, amelyekről eddig még csak nem is álmodtál.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Heves és uralkodó természeted az ágyban is megjelenik, de időnként túlzott vadságba csaphat át. Figyelj a párod reakcióira és visszajelzéseire, nehogy fájdalmat okozz neki. Még jobb lenne, ha időnként hagynád, hogy ő irányítson, és kipróbálnátok extrém pozíciókat is - így nem fog unalmassá válni a szex.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bár a jégkirálynő szerep abszolút illik rád, Valentin napján hagyd, hogy párod megolvassza a páncélt, és a titokzatosságodból is vegyél picit vissza. Bátran engedd át magad teljesen a pasinak - hagyd, hogy az újdonság ereje teljesen ledöntsön a lábadról. Ő tudja, mi a jó neked, csak engedd el magad!

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Különcséged és nyitottságod különösen jól jön az ágyban, és a párod is imádja. Vevő vagy az újdonságokra és az extrém helyzetekre, így lesz ez Valentin éjszakáján is. Add át magad teljesen a másik embernek, engedve, hogy a vágy hullámai elsodorjanak. Ne gondolkozz, inkább élvezd a helyzetet, hogy ti ketten vagytok a középpontban.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Igazi vadmacska vagy az ágyban, aki imád játszani és új dolgokat kipróbálni. A szenvedély éltet, de vigyázz, ez nehogy rányomja a pároddal való szexuális életedre a bélyegét. Hagyd érvényesülni az adok-kapok elvet, és biztos lehetsz benne, hogy Valentin éjszakája életed legforróbb estéje lesz.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük