18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 huncut jelmez, amitől a pasi biztosan begerjed

Nemcsak stílusosan szexi fehérnemű-kompozíciókkal, de egy igazán sikamlós, sokat sejtető jelmezzel is megbolondíthatod a pasit. Próbáld ki!

A Valentin-nap tökéletesen megfelel arra, hogy olyan extrém dolgokat is kipróbáljatok a pároddal, amelyekre máskor talán nemet mondanál. Ilyenek a különféle játékszerek vagy akár a buja jelmezek is.

A nővér, iskolás lány és más szerepek előkelő helyet foglalnak el a léha pasifantáziák szerteágazó listáján. Ajándék helyett lepd meg a pasit egy erotikus, alig takaró kis semmiséggel, és töltsetek el egy tűzforró éjszakát!

A jól bevált klasszikus

Érthetetlen, hogy a pasik mit esznek a szobalányokon, hiszen a többségük középkorú nő, aki már húsz éve él boldog házasságban. Ennek ellenére az ellenkező nem képviselői bolondulnak a fekete-fehér, fodros-bodros kompozícióért, pláne akkor, ha azt a párjuk viseli. Szerezz hát be egy szexi, sejtelmes darabot, húzz hozzá combfixet harisnyakötővel, vagy akár egy merész sarkakon billegő lakkcsizmát, így biztosan nem múlik el az este unalmasan.

A Miraclefashion online fehérnemű-áruház különleges szobalányjelmeze minden olyan kiegészítőt és kelléket tartalmaz, ami feltétlenül szükséges a csábításhoz.

A neccből és csipkéből varrott csoda ugyan csak egy méretben kapható, de sztreccs anyagból készült, így a legkülönfélébb magasságú, testsúlyú és alakú hölgyek is magukra ölthetik. A jelmez ára 14 450 forint.

Ha nem csak a maskarával akarsz hatást gyakorolni a párodra, nézd meg videónkat, és tudd meg, hogyan tudod begerjeszteni még jobban.

Mesésen szexi

Valószínűleg egyik pasi vágyálmai között sem szerepel, hogy az Tim Burton-féle Alice csodaországban nagyfejű szívkirálynőjével bújjon ágyba. Más azonban a helyzet, ha a jelmezen kis átalakítást eszközölsz, és a te testedre simul rá. A szívkirálynő jéghideg páncéljának felolvasztása és szívének birtoklása sokkal csábítóbban hangzik - kihozza a pasiból a vadászösztönt, így garantált telitalálat a meseszereplő jelmez.

A Katerina szexiruha-webshop most jutányos áron kínálja számodra az álomszép kosztümöt, amelyhez nyaktámasz és királynői korona is tartozik. Sajnos a jelmez csak egy meghatározott méretre jó, de ha te pont beleesel ebbe, akkor tiéd lehet körülbelül 12 ezer forintért.

Újraélesztés

A nővérkekosztüm ugyanolyan nagy klasszikus, mint a szobalány. A férfiak szeretik, ha kiszolgálják, körülugrálják őket, és bizony a nővérkéről pont ez a gondoskodás ugrik be nekik elsőként. A kacér szerep egyszerűen ellenállhatatlanná tesz - a pasinak még a szívverése is eláll majd abban a pillanatban, hogy meglát a jelmezben. Így nem is jön majd rosszul a maskarához mellékelt fonendoszkóp.

Amennyiben bevállalós vagy, tegyél szert a Divatoázis erotikus ápolónőjelmezére, amelyhez tanga, sapka, kesztyű és - bónuszként - még egy sztetoszkóp is jár. Mindezt 13 490 forintért tudod megrendelni.

Szédítő rendőrnő

Nincs is annál izgatóbb a pasik számára, mintha egy nagyon erotikus, sokat sejtető rendőrruhás nő büntetést helyez kilátásba. Szívesen belemennek a játékba, amelyet bilincsekkel és különböző kitalált ötletekkel még színesebbé tehetsz. Forrósítsd fel a hangulatot, és hagyd, hogy a szenvedély tetőfokára hágjon!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az Erotica City hatrészes egyenruhája a melleket, a feneket és a combokat hangsúlyozza, hogy a lehető legszexisebb formádat hozhasd benne. A szetthez két zsinórt is adnak, amellyel kikötözheted a pasi, de sokkal őrjítőbb, ha beszerzel egy játék bilincset a hecc kedvéért.

Ezt is szeretjük