Tejszínes zellerkrémleves
Vágykeltő fogás
Csábítsd el a kedvesed a lehető legerősebb vágyfokozó étellel! A zeller remek afrodiziákum - gondoskodik a felejthetetlen éjszakáról.

Ez is érdekelhet

Megvan, melyik a legjobb játék a gyereknek! (x)

Tiltott szerelem a Szegedi Szabadtéri Játékokon (x)

A nyugdíjasotthonból mentek fellépni: 40 év után újra színpadra álltak a szereplők (x)

„Azt mondták, örökre feküdni fog” (x)

beauty and style

Levágatták a töredezett tincseket, teljesen megváltozott a külsejük: 6 frizura, ami mindig nőies »

A nő, aki a saját teste rabszolgájává vált: így lett fiús kislányból dögös szexszimbólum Marilyn Monroe »

Pofonegyszerű alap smink piros rúzzsal: kevés az ennél nőiesebb »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A zeller kiváló vágyfokozó, így elengedhetetlen része a Valentin-napi vacsorának. Próbáld ki krémes, tejszínnel készült zellerkrémleves-receptünket, aminek a pasi sem fog tudni ellenállni - annak ellenére, hogy hús nélkül készül. Ha ezt felszolgálod, garantáltan tüzes éjszakában lehet részed.

Tejszínes zellerkrémleves

Hozzávalók:

  • 1 l húsleves - kockából is jó
  • 25 dkg zeller
  • 10 dkg reszelt parmezán sajt
  • 1 sárgarépa
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 pohár tejszín
  • olaj
  • bors

A zellert és a répát hámozd meg, majd darabold fel őket. A hagymát vágd egészen apró kockákra, és kevés olajon dinszteld meg. Szórd rá a zöldségeket, és néhány percig pirítsd. Öntsd fel a húslevessel, sózd, borsozd ízlésed szerint.

Amikor a zöldségek puhák, vedd le a levest a tűzről. Szedd ki belőle a zellert és a répát, keverd hozzájuk a tejszínt, majd turmixold össze. Ha már egészen pépes, akkor adj hozzá kevés levest is, keverd össze alaposan, majd öntsd vissza a fazékba. Néhány percig forrald így, végül tálald parmezánnal megszórva.

Ezt is szeretjük