Ínycsiklandó afrodiziákum: garnélarák tejszínes mártásban

Gyors és egészen egyszerű fogás, amit vacsorára bármikor elkészíthetsz. Rajta!

A garnéla mindig remek alapanyag, hiszen nagyon finom, ráadásul gyorsan elkészül. Ha eddig nem mertél kísérletezni, akkor itt az idő, hogy kipróbáld receptünket!

A garnélától nem kell félned, ugyanis tisztítva is kapható. Ráadásul az apró rákocskák köztudottan vágykeltő hatással bírnak.

Tejszínes garnélarák

Hozzávalók:

  • 60 dkg konyhakész garnéla
  • 40 dkg tagliatelle tészta
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 dl főzőtejszín
  • 2 répa
  • 1 citrom
  • 1 dl olaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • bors

Az olajat hevítsd fel egy serpenyőben, és szórd rá a rákokat. Alaposan süsd meg mindkét oldalukat. Aprítsd fel a fokhagymagerezdeket, a répát és a petrezselymet, és szórd a garnélákra. Facsard rá a citrom levét, majd sózd, borsozd ízlésed szerint.

Néhány percig főzd így, hogy az ízek összeérjenek, majd locsold rá a tejszínt. Addig főzd, amíg a mártás besűrűsödik. A tésztát főzd meg kicsit sós, olajos vízben, majd hagyd lecsepegni. Keverd össze a garnélás szósszal, és már tálalhatod is.

Vágyfokozó ételek a forró szexért

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük