Ínycsiklandó afrodiziákum: garnélarák tejszínes mártásban
Gyors és egészen egyszerű fogás, amit vacsorára bármikor elkészíthetsz. Rajta!

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj ezektől a tippektől: látható lesz a különbség (x)

beauty and style

Az egész arcát piros rúzzsal sminkelte ki: ez lett az eredménye »

Erre jó egy melltartó és egy ragasztópisztoly: 3 szuper ötletet mutatunk »

Esküvői dekorációk fenyőággal - Télies és romantikus »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A garnéla mindig remek alapanyag, hiszen nagyon finom, ráadásul gyorsan elkészül. Ha eddig nem mertél kísérletezni, akkor itt az idő, hogy kipróbáld receptünket!

A garnélától nem kell félned, ugyanis tisztítva is kapható. Ráadásul az apró rákocskák köztudottan vágykeltő hatással bírnak.

Tejszínes garnélarák

Hozzávalók:

  • 60 dkg konyhakész garnéla
  • 40 dkg tagliatelle tészta
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 dl főzőtejszín
  • 2 répa
  • 1 citrom
  • 1 dl olaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • bors

Az olajat hevítsd fel egy serpenyőben, és szórd rá a rákokat. Alaposan süsd meg mindkét oldalukat. Aprítsd fel a fokhagymagerezdeket, a répát és a petrezselymet, és szórd a garnélákra. Facsard rá a citrom levét, majd sózd, borsozd ízlésed szerint.

Néhány percig főzd így, hogy az ízek összeérjenek, majd locsold rá a tejszínt. Addig főzd, amíg a mártás besűrűsödik. A tésztát főzd meg kicsit sós, olajos vízben, majd hagyd lecsepegni. Keverd össze a garnélás szósszal, és már tálalhatod is.

Blog.hu ajánló