Ilyen barátnőre vágyik a pasi

Így tarthatod meg örökre

Ismerd meg a pasi számára legfontosabb tulajdonságokat, és ne engedd kihunyni a szerelem lángját!

A férfiak nem túl bonyolultak, legalábbis sokkal jobban kiismerhetőek, mint a szebbik nem tagjai. Ha szeretnéd, hogy kapcsolatotok sokáig tartson, akkor ismerd meg azokat a dolgokat, amik igazán számítanak neki. Nem kellenek ördögi szexpraktikák ahhoz, hogy az ujjad köré csavarhasd akár több év után is. A szerelem ünnepe közeledtével különösen aktuális, hogy felülvizsgáld a kapcsolatotokat, benne pedig a te szerepedet.

Csinos, rendes

A férfi álmainak asszonya természetesen mindig csinos. Ez nem azt jelenti, hogy, ha a film noirok femme fataljához szeretnél hasonlítani, akkor a legutolsó divat szerint kell öltözködnöd.

A divathoz a férfinak csak a legritkább esetben van érzéke: ha stílusosan válogatod össze a ruhadarabjaidat, akár a legközelebbi angol turkálóból is felöltözhetsz úgy, hogy minden pasi utánad forduljon. Ezt a csábító praktikát azonban ne csak idegeneknek tartogasd, tiszteld meg a párodat is azzal, hogy odafigyelsz magadra.

Az tehát lényegtelen, hogy egy egész kincstárat hordasz-e magadon, esetleg csupán pár ezer forintot, de annál fontosabb, hogy mindezt alkatodhoz illően tedd. Ha teltebb alakod van, ne félj a bővebb, csőszárú nadrágoktól, ezek ugyanis csípőtájékon kimondottan slankítanak, és akármilyen szexi felsővel jól kombinálhatod őket. Ha viszont kimondottan karcsú vagy, elő a lábakkal: ha szexi harisnyába bújtatott futóművedet mutogatod, akár még egy melegebb pulcsit is felvehetsz, nőiesnek hatsz majd.

Kívánós

A pasi számára a szex az egyik legfontosabb dolog a kapcsolatban, és részben igaza is van. Az örömteli együttlét ugyanis olyan hormonokat szabadít fel mindkettőtökben, melyek révén közelebb érzitek magatokat egymáshoz.

Míg a szerelem a kezdeti időszakban minden nehézség dacára tombol, később, ha alábbhagy a lángolás, a szexszel ugyanazok a hormonok aktivizálódnak, melyek a szerelem érzését idézik elő. Ezért tehát a harmonikus kapcsolathoz valóban elengedhetetlen az egészséges szexuális élet. Ez nem azt jelenti, hogy csak akkor lehetsz tökéletes barátnő, ha mindig ágyba bújsz pároddal, amikor csak megfordul a fejében egy pajzán gondolat: a szexben az a mennyiség az ideális, ami mindkettőtök nemi igényeit kielégíti, és amitől te is csábítóbbnak és vonzóbbnak érzed magad. De azt vedd figyelembe, hogy ő többet kívánhat.

Vitázz ravaszul!

Ha szeretnél te lenni a legtökéletesebb nő, akkor felejtsd el, hogy a pasi arra vágyik, hogy a nő mindig igazat adjon neki! Sok férfi egyáltalán nem így vélekedik az ideális nőről, inkább olyannak képzeli, aki, ha biztos a dolgában, mindig kiáll az igazáért.

Szeretnél csábító lenni a férfiak szemében? – Ezek az alapdarabok segíthetnek

Nézegess képeket!

Elolvasom

A győzelem persze simogathatja a pasi hiúságát, ezért néha megpróbálhatod ravaszul úgy intézni a dolgokat, hogy látszólag engedsz a vitából, de bebizonyítod párodnak, hogy neked volt igazad.

A konfliktus oldására vesd fel, hogy próbáljátok ki mindkettőtök elméletét. Ha azonban bebizonyosodik, hogy neked van igazad, akkor ne dörgöld az orra alá, a pasi ugyanis a szemrehányástól riad vissza a leginkább. De természetesen ismerd el, ha ő tippelt jól.

Szeresd!

Némi csajos ravaszság nem árt, de túlzásokba se ess. Ha kalandvágyó vagy, inkább a hálószobában engedd szabadjára a benned lakozó vadmacskát, ne a mindennapokban. Amennyiben szereted, bátran kimondhatod a pasidnak, hiszen neki is jólesik, ha tudja: viszonzod érzelmeit, és megbízhat benned.

Néhány vallomás még nem teszi elcsépeltté a nagy szót, de az együttlétek sem lesznek egyhangúak, ha időnként egyszerűen csak bezárkóztok, és otthon élvezitek egymás társaságát minden lehetséges módon.

Ezt is szeretjük