A legszexibb, pasivadító fehérneműk
A férfi szerint
Ha az alábbiakban várod párod a nagy estén, akkor biztos szívesen hámoz majd ki belőlük. Egy biztos, a melltartó nem nagyon izgatja.

Cseppnyi bugyológia a sorrendek jegyében

Ugye, meg tetszenek bocsátani, ha jómagam nem használok szakszavakat, inkább körülírok, mutogatva, tele szájjal próbálom az elkövetkezendőkben elmondani, hogy merre van a Hősök tere, akár holmi spicces, angol turista a kisföldalattin.

Már csak azért sem leszek képes afféle túlképzett bugyidoktorként kiállni a kedves mindőjük elé, mert az új információ a fejemben, csak mint a sirály egy Boeing rotorjában, annyira marad meg - utóbbi hetekben például tanultam egy szót, beige, mondták nekem, sejtettem, hogy mit jelent, afféle káromkodás nyilván, használtam is, hát hogyne.

Nem mondok sokat: neveletlen és komisz viselkedésemen senki sem rökönyödött meg. Mégis az én tisztem elkalauzolni kiskegyedéket a fehérneműs fiókba, és elmesélni, hogy melyik bugyi is számít igazi látványosságnak a férfi szerint.

Az, amelyik zsinóros

Attól függetlenül, hogy nincs tanácstalanabb egy bugyiboltban elkallódott férfiembernél, ezt, naná, ismerjük mind: úgy hívják, tanga. Laknánk a helyében, no. Tangának lenni nyilván a legnagyobb kiváltság, minden bugyik között ő a főnök és a basa, a felső fiókban ő az úr, még a harisnyatartó is csöndesedik, ha látja.

Nem tudjuk egyelőre, miképp dől el a teremtésben, hogy ki mehet tangának, de nyilvánvalóan borzalmas háborúk dúlnak a posztért az éteren túl. Tessék hát hordani bátran, ellejteni a szerencsés férfiember előtt egy szál majdnem semmiben. Nekem hihetnek, a hatás nem marad el.

Az, amelyik úgy néz ki, mint valami dizájnolt nagyibugyi

A nagyibugyi kifejezés hallatán nyilván egy bizonyos brit hajadon jut a kedves hölgyek eszébe - csakhogy mi, hohó, nem arra a típusra gondolunk itt.

Ez afféle popóhoz tapadó kelme, kicsit szélesebb, ha a spagettipántost látja, rögvest fogyni akar, erről sokat panaszkodik egyébként a felső fiókban a zokniknak. Pedig, ha tudná, hogy belül csupa érték és érdem, hogy belül a legszentebb szentség! Hogy nélküle a hitvesi tompor sose lehetne kerek és asszonyos!
Kölökkorunkban a hasonlót hívtuk úszódressznek, speciel a feketét szerettem.

Az, amelyik bújócskát játszik

A nyolcvanas évekből itt maradt szerelemgyerek, ki egy lazán átdaiquirizett mulatság után szimplán átaludt vagy húsz évet.

Gyűrött képpel, elkent sminkkel ébredvén rá kellett jöjjön, hogy a Samantha Fox bizony már sose többet nem húzza föl egészen lapockáig, úgyhogy csöndesen fogyózni kezdett, leadott némi fölös anyagot: így lett belőle az a buja bújócska, ami. Szeretjük azt a szokását, hogy el is rejti, nem is rejti a popsit, mint a népmesében. Aranyos, kislányos, nyalókaformát ad. Látszik azon a pisze pofiján, hogy vágyja a szerelmet. Csak amikor megszólal az I should be so lucky, akkor lesz szomorú egy picit.

Az, amelyik úgy néz ki, mint egy bugyi

A klasszikus forma. Se nem kicsi, se nem nagy. Minden férfi találkozott már vele, főleg azok, kiknek volt szerencséjük anno koleszbuli közben, a lányszint magányában osztálytársat kicsomagolni. És itt tennénk hozzá: nem csupán a nosztalgia okán szeretjük.

Mondhatnánk, szűzi kelme: fehér, csipkés, ropogós illata van. Tradíció árad belőle, meg kedvesség, az, hogy a húszéves csajod 1961 óta neked tartogatja magát. Hát ilyen érzés.

A mindennapok holmija talán - a fölső fiókban igazából ő a madre, ő a keresztanya. Nem azt jelképezi, hogy nem lesz szex, pont az ellenkezőjét: hogy bármikor lehet.

Ezt is szeretjük