18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A tökéletes Valentin-napi vacsora helyszíne

A szerelmesek napját egyre több pár ünnepli meg, hiszen egy egész napot a romantika jegyében tölthetnek el. Ünnepelj te is a tökéletes helyen!

Halk háttérzene, hangulatos gyertyák világítása, finom ételek. Ha a tökéletes Valentin-napi vacsora ismérveit kellene meghatározni, akkor bizonyára ez a három dolog jut eszedbe elsőként.

Azonban fontos szempont az is, hogy kivel ünnepelsz, talán még lényegesebb, minthogy hol teszed azt. Csak rajtad áll, hogy mennyire tudod személyessé tenni az alkalmat, de most adunk néhány tippet, hogy milyen is valójában a tökéletes vacsora helyszíne.

Nosztalgia a javából

Valentin-napon a legtöbb férfi kitesz magáért, és az egy szál vörös rózsa helyett olyan ígéretes programot szervez, melyre lehetetlen nemet mondani. A hölgy kedvenc étterme garantált telitalálat, így sok pasi ezzel kedveskedik a párjának, de fantáziaszegénységre vall, hogy nem tudtok valami egyedit kitalálni február 14-re. Ha azonban te ragaszkodsz hozzá, hogy az este felejthetetlen legyen, gondoskodj a megfelelő hangulatról apró kis trükkökkel.

Vörösbor nélkül nincs ünneplés. Válaszd azt a fajtát, melyet első pár randevútok egyikén rendeltetek, és elevenítsétek fel a nagy találkozás első pillanatait. Esetleg vidd magaddal közös életetek fotóalbumát, és lapozzátok végig, amíg a főételre vártok. Ha tánclehetőség is van az étteremben, kérd meg titokban a zenekart, hogy játsszák a ti dalotokat.

Ha nem is lesz a párodnak kedve vadidegenek előtt riszálnia magát, azért a dallamok segítenek neki visszaemlékezni kapcsolatotok néhány meghatározó momentumára.

Otthon, édes otthon

Ha a romantikus estét jobban szeretnéd meghitt körülmények között ünnepelni, felejtsd el a zajos, idegen tekintetektől zaklatott éttermet. Helyette kövesd az Óz, a nagy varázsló hangzatos szállóigéjét: mindenütt jó, de legjobb otthon.

A családi tűzhely mellett elköltött vacsorának több előnye is van az éttermivel szemben. Egyrészt sokkal bensőségesebb pároddal kettesben ünnepelni, ahol egy vizslató szempár sem időzik el rajtatok.

Másrészt olyan ételkülönlegességeket szolgálhatsz fel, melyeket a párod szeret. Ezzel a kis figyelmességgel garantáltan leveszed a lábáról még a legkeményebb szívű macsót is, nem utolsósorban pedig még a pénztárcádat is megkímélheted a méregdrága vendéglők kínálatától, így sok legyet ütsz egy csapásra.

Ahhoz azonban, hogy a vacsora eszményi legyen, sok-sok előkészületre van szükség. Például kitalálni és elkészíteni a fogásokat, megteríteni, a lakás megfelelő hangulatát biztosítani gyertyafénnyel, halk zenével és vágyfokozó illatokkal. Ha minden a terveid szerint alakul, az est további részének hamar nekikezdhettek, ahol a főszerep minden bizonnyal az újonnan vásárolt szexi fehérneműé lesz.

Lopott percek

A hangzatos nevű, sok csillagos étterem nem a te stílusod, viszont mindenképpen kimozdulnál otthonról szerelem ünnepén? A kicsi, eldugott vendéglők kockás abroszaikkal, szerelmes dalokat játszó, élő zenekarukkal, gyönyörű, vadvirágos asztalkompozícióikkal és hihetetlenül kedves személyzetükkel kiváló helyszínt nyújtanak.

Az igazán apró, de annál szívélyesebb fogadók megőriztek valami olyan bájt a régi időkből, mely tökéletesen kiegészíti a Valentin-napi szentimentalitást. Itt nyugodtan behúzódhattok az egyik sarokba, búghattok, mint egy gerlepár, anélkül, hogy bárki is megbotránkozna a rózsaszín ködön, mely jótékonyan körülölel titeket. Ha valami különleges élményre vágysz a szerelmesek napján, melyre aztán mindig emlékezni szeretnél, válassz egy félreeső, de annál meghittebb kis vendéglőt.

Nosztalgiázzatok bátran, sőt, ejts el néhány szót arról, hogy mi mindent terveztél még az est további részében, meglátod, a párod szeme azonnal felcsillan a kínálkozó lehetőségek hallatán.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük