A legfinomabb borleves titka
Ha szeretnéd, hogy ne csak a szerelem részegítsen meg, készíts Valentin-napra gőzölgő borlevest! A szenvedélyes éjszaka titka!

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

Milyen az arcformád? Mutatjuk, melyik ékszer illik hozzá a legjobban

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Formás, feszes, nőies kar, súlyzózás nélkül: csak te és egy fal kell hozzá »

Csodás úszó virágok az esküvőn: látványos dekoráció a vacsoraasztalra »

A legjobb szemüvegkeret az arcformádhoz - Így állapítsd meg, melyik illik hozzád! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Borlevest nemcsak a karácsony táján, hanem az év bármely szakában készíthetsz. Tetőtől talpig felmelegít és ellazít, így kifejezetten jól jöhet, ha a párod elcsábításán fáradozol. Ráadásul akkor is könnyedén el tudod készíteni, ha nem vagy nagy fakanálforgató.

Próbáld ki egyszerű receptünket, és vess be minden női praktikát, hogy a Valentin-este tökéletesen alakuljon.

Borleves

Hozzávalók:

  • 10 dkg porcukor
  • 5 dl savanykás fehérbor
  • 5 dl víz
  • 5 tojás
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 mokkáskanál szegfűszeg
  • 1 mokkáskanál fahéj
  • 1 citrom héja

A vízbe önts bele 1 dl bort. Add hozzá a szegfűszeget, a fahéjat és a citromhéjat, majd forrald fel az egészet. A tojássárgákat a liszttel, a porcukorral, a vaníliás cukorral keverd ki, valamint locsold bele a maradék bort. A felforrt levest szűrd le, majd keverd össze a tojásos masszával. Tedd vissza a tűzre 10 percre, és állandó kevergetés mellett főzd készre.

Blog.hu ajánló