A 6 legszexibb SMS, amivel ágyba csalhatod a pasit
Küldd el, és élvezd a hatást!
Felejtsd el a szervezkedést! Izgasd fel a pasidat pajzán üzenetekkel!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha nem is vagy SMS-bajnok, és jobban szeretsz a tettek mezejére lépni, amikor le akarod varázsolni a pasidról a ruhát, néha tégy kivételt! Nemcsak a te arcodra csal mosolyt egy kedves üzenet a párodtól, de hidd el, az ő szíve is hevesebben ver, ha egy buja-vicces üzenetet kap tőled. Ha tehát szeretnéd, hogy még azelőtt minden gondolata körülötted forogjon, mielőtt hazaér, küldj neki pár pajzán sort.

Egy rövid, szexi üzenetnek akkor is örül majd a pasid, ha csupán egy fal választ el benneteket, és épp a szomszéd szobában van: ebben az esetben számíthatsz rá, hogy pillanatokon belül beront hozzád, és lehet, hogy a bugyid is maradandó sérüléseket szerez.

Ha nincs ötleted, segítünk: íme, hat SMS, ami egy csepp humorral és nem kevés pajzánsággal lobbantja lángra a szenvedélyt. Szemezgess közülük, és számíts rá, hogy a választ nem telefonon kapod!

Gondolkodtam a kapcsolatunkon, és rájöttem, jobb lenne, ha nem lenne közöttünk semmi. Se ruha, se levegő.

Az SMS első mondata után kedvesedet valószínűleg a szívroham kerülgeti majd, továbbolvasva aztán annál jobban örül a csattanónak. Hidd el, nem csak megkönnyebbülést érez majd, hanem égető vágyat is, hogy azonnal valóra válthassa a tiédet. 

Ne csodálkozz, ha még az előszobában lecibálja rólad a ruhát, és hamarosan valóban még levegő sem fér összefonódó testetek közé.

Van tíz másodperced, hogy visszaírj, különben tartozol egy szeretkezéssel. Ebből már hét letelt, és most még három. Tartozol.

Tartozni pedig biztosan a te pasid sem szeret, csak azt kell eldöntenie, hogy a törlesztésnek melyik módját válassza. Ezt bízhatod a képzeletére is, de a feltételeket te is megszabhatod: további SMS-ekben részletezd, hol, mikor és hogyan kívánod behajtani az adósságot. Ennek a buja kötelezettségnek szívesen tesz majd eleget, és a kamatokat is boldogan vállalja majd.

Ne haragudj, de nagyon átfáztam, és a te lakásod van a legközelebb. Nem mehetnék fel, hogy megmelegíts?

Mindegy, merre jár a pasid, és valójában az is, hogy éppen a leghidegebb napon leped meg ezzel az üzenettel, netán enyhébb időben. Biztos lehetsz benne, hogy vállalja a feladatot, és amint betoppansz hozzá, szívesen megszabadít minden egyes ruhadarabtól, de melegedni lehet, hogy nem a fűtőtest mellé ültet oda. Számíthatsz rá, hogy saját testével gondoskodik róla, hogy pillanatok alatt tüzes hangulatba kerülj, és a folytatás is a reményeid szerint alakul majd.

Kicsit szégyenlős vagyok. Szívesen ágyba bújnék veled: nem kell igent mondanod, elég, ha látom a mosolyod!

Akkor küldd ezt az SMS-t, ha kedvesed a közeledben van - a legjobb, ha éppen szemben ül veled, így azonnal ellenőrizheted a hatást. Természetesen fülig ér majd a szája, te pedig vedd elő a legszendébb mosolyod, rebegtesd szempilláidat, így valóban szégyenlősnek tűnsz majd. Ez az új oldalad annyira feltüzeli majd, hogy azonnal a hálószoba felé veszi az irányt, hogy minél előbb eleget tehessen kérésednek.

Ha a folytatáshoz is szívesen merítenél ötletet tippjeinkből, ismerd meg a legjobb pasivadító praktikákat! Válassz az alábbi listából, hogy ne csak telefonon, de a hálószobában is elkápráztasd a párodat!

Én már elkezdtem készíteni a Valentin–napi ajándékod, de a kicsomagolást neked kell befejezned... Jössz?

Ebben a huncut SMS-ben a pasid számára legizgatóbb meglepetésről van szó, hiszen az ajándék te magad vagy. Vetkőzz teljesen meztelenre, és kösd át magad egy szép - lehetőleg vörös - szalaggal. Kreálj bonyolult csomókat és masnikat: minél tovább tart a bontogatás, szerelmed annál mohóbban esik majd neked. Számíthatsz rá, hogy szülinapjára sem kér majd más ajándékot, bár lehet, hogy legközelebb már a masni is fölösleges lesz.

Találtam egy jó receptet: fél óra csók, 5 dkg simogatás, 5 dkg szerelem, 1 banán, 2 tojás, 15 perc keverés, 1 sóhaj, 1 csepp tejszínhab. Megcsináljuk?

Miután az SMS-t olvasva pasid hazarohan hozzád, ragaszkodj szigorúan a recept utasításaihoz. A fél óra csókolózás után csak a fantáziátokon múlik, hogyan méritek le az öt deka simogatást és szerelmet.

A banán és a két tojás azonban elengedhetetlen tartozéka a receptnek: mindenképpen vedd őket kezelésbe, és a sóhaj sem várat majd magára. Add egyértelműen kedvesed tudtára, hogy repetára korlátlan mennyiségben van lehetősége!

Ezt is szeretjük