18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 ördögi praktika, amivel elcsábíthatod a pasit anélkül, hogy odalent hozzáérnél (+18)

Izgasd fel a párod olyannyira, hogy eszét veszítse!

A pasik testén számtalan erogén zóna található, amiket az előjáték közben kéjesen izgathatsz. Vesd be a csókjaidat és a kezeidet, és húzd el a gyönyörteljes kezdő pillanatokat úgy, hogy a legérzékenyebb pontját egy pillanatra sem érinted. Mire végzel a játszadozással, annyira be lesz indulva, hogy rögvest leteper majd, hiszen kölcsönkenyér visszajár.

Erotikus masszázs

Gyengéd simogatással, masszírozással fokozhatod kedvesed hormontermelését, a tarkón lévő öreglyuk környékének nyomása ugyanis rengeteg szexuális energiát képes felszabadítani. Miközben masszírozod, dőlj a hátára, egészen szorosan nyomódj neki - lehetőleg ruhátlanul -, és kezdd el csókolgatni a nyaka oldalsó részét, illetve a fülcimpáját.

Ezek a területek nagyon érzékenyek, így intenzív élményben részesíted a pasit, főleg, hogy érzi a tested érintését a hátán. Kicsit akár meg is haraphatod vagy megszívhatod a füle alatti részt az ütőere környékén, így ugyanis a vérellátása felpezsdül, ezáltal pedig intenzívebb lesz a merevedése.

A legerogénebb zóna

Mikor elkezdesz lefelé haladni párod testén, ne feledkezz meg az oldaláról. A felkar belső feléhez hasonlóan az oldalán is több ezer idegvégződés szalad végig, melyek a vékony bőr miatt a legapróbb érintésre is reagálnak. Lassan húzd végig ujjhegyeidet hónaljtól indulva az oldalán, majd térj vissza ismét felülre, és most a körmöd hegyével cirógasd. Ez fokozza az izgalmát, de még mindig nem húzza fel teljesen. Nyomj néhány vadabb csókot testének erre a tájékára, vagy a nyelveddel csiklandozd meg, ettől egészen megvadul.

Kéjelgés felsőfokon

Játssz a pasi felsőtestével, mivel itt is rengeteg az idegvégződés, főleg a mellbimbókban! Figyeld meg, hogy miként merevedik meg a kis pont, miközben te ide-oda kalandozol csókokkal a testén.

10 izgalmas szexhelyszín a lakásban

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ahogyan a te mellbimbód, úgy az övé is reagál az érzéki közelségre. Bátran vedd a szádba, a nyelveddel öleld körül, és szívogasd. Nagyon óvatosan a fogaidat is bevetheted, de tényleg csak finoman, nehogy fájdalmat okozz. Míg az egyik mellbimbóját a száddal ingerled, addig a kezeidet se hagyd tétlenül lógni. Cirógasd a mellkasát, ahol csak éred! Rövidesen könyörögni fog, hogy még többet kapjon belőled.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Játék a tűzzel!

A legtöbb férfi örömét leli abban, ha a köldöke körül cirógatod, hiszen ez már egészen közel van a tűzhöz. Írj le körkörös mozdulatokat az ujjaddal, minél finomabban, időnként kalandozz kevéssel lejjebb az ágyéka fölé, eközben pedig kényeztesd a mellbimbóját. Azután hagyd az ujjaidat, és kezdj el csókokkal haladni a köldöke felé. Válts egyre erősebb technikára, majd indulj a nyelveddel is lejjebb, megérintheted egy-két ujjnyival a köldöke alatt. Egészen biztosan beleremeg az érzésbe.

Neked van valami bevált módszered a párod felizgatására?

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük