18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Vérforraló pasifantáziák

Váltsd valóra őket! (18+)

Őrjítsd meg a pasit azzal, hogy valóra váltott dédelgetett ábrándjait az ágyban. A tökéletes Valentin-napi ajándék.

Úgy tartja mindenki, hogy a férfiaknak állandóan csak a szexen jár az esze. Ha ez nem is teljesen igaz, azért annyi valóságalapja van, hogy a pasik többet álmodoznak erotikáról, mint a nők. Fantáziájuk előszeretettel csapong a szex képzeletbeli mezején, ahol az összes vágyálom megtalálható, amire férfi valaha gondolt.

Ez, ha belegondolsz óriási terület, minden hímnemű mást és mást tart a szenvedélyes ábrándnak, de most összeszedtünk neked néhányat, amely biztosan szerepel a top vágyak között. Lepd hát meg párod Valentin-napon merészségeddel!

Péniszajnározás

Nincs olyan pasi a világon, aki nemet mondana egy kis orális kényeztetésre, pláne akkor, ha a hölgy is ugyanannyira élvezi a gyönyörteli játékot, és az elejétől a végéig teljesen lejátssza azt. A férfiak számára az ér fel a maximális élvezettel, ha a kéj tetőpontján is vele tartasz, keményen dolgozó ajkaid és nyelved pedig csak még tovább növelik az örömöt.

Sokan ódzkodnak tőle, és visszataszítónak tartják a csúcspont végkifejletét lenyelni, így szerencsés az a pasi, akinek a párja vállalja a kisebb kényelmetlenséget.

Ha azonban téged nem zavar a tetőpont terméke, váltsd valóra az egyik legerotikusabb élményt, amiről a férfiak álmodnak. Ne csak az előjátéknak tekintsd az orális szexet, hanem magának az aktusnak, és bátran adj hangot elégedettségednek is.

Nyilvános helyen

A parkban, autóban, étteremben mosdójában, repülőgépen vagy egyéb olyan helyen történő spontán szex, ahol megláthatnak titeket, igazi kihívás a pasik számára. A lebukás izgalma olyan adrenalinlöketet indít el az erősebbik nem képviselőiben, hogy egyszerűen már a gondolattól is izgalomba jönnek. Azonban nem csak a férfiakról mondható el, hogy buja álmokat dédelgetnek. Legalább egyszer biztosan a te fejedben is megfordult, hogy jó lenne a tenger morajlása mellett vagy az erdő mély csendjében szeretkezni a pároddal.

Amennyiben valóban merész vagy, és téged is felizgat a rajtakapás veszélye, két lehetőség közül választhatsz. Az első, hogy közös nevezőre jutsz a pasival a helyszínt illetően, és jó előre megtervezitek a léha pásztorórát. A másik, hogy egy szót sem szólsz róla, mit forgatsz a fejedben, hanem egyszerűen csak megkéred, hogy menjetek el kikapcsolódni. A gyanútlan férfi valószínűleg semmit sem fog sejteni, hiszen álmában sem gondolná, hogy ilyesmire vetemedsz, így egy óvatlan pillanatban, amikor senki nem látja, vesd rá magad!

Meglátod, semmiféle ellenállást nem fog tanúsítani, ha pedig mégis, helyezd kilátásba, hogy mi minden vár még rá otthon az este folyamán - pillanatok alatt ledőlnek a korlátai.

Érzéki titkárnő

A férfiak fejében sokszor fordul meg az a gondolat, hogy a titkárnőjükkel szeretkezzenek. Egyrészt azért, mert egy idegennel való kalandos hancúr szintén előkelő helyet foglal el az erotikus képzelgések listáján, másrészt pedig azért, mert valamilyen íratlan szabály kimondja, hogy a titkárnők mindig ízig-vérig szexisek, és nagyon nehéz nekik ellenállni. Persze ez csak fantázia, egy boldog kapcsolatot senki sem kockázatna meg egy heves pillanat mámoráért.

Ha már úgyis valami vad belépővel készülsz Valentin-napra, miért ne öltözhetnél be léha titkárnőnek? Ezzel, azon túl, hogy a pasi álmát valóra váltod, némi izgalommal fűszerezheted meg szexuális életeteket. Titkárnőjelmezt bármelyik erotikus kellékeket árusító boltban beszerezhetsz, de te magad is lehetsz kreatív némi alig takaró textil segítségével. A folytatás sikeréért pedig nézz körül Szexpóz ABC-ben.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha a játék elnyerte tetszésed, más kacér szerepet is bevethetsz a csábítás érdekében. A buja tanárnő, a szexi diáklány, a rafinált nővérke maskarája mellett még számtalan más jelmezt is magadra ölthetsz a szerepjáték kedvéért.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük