18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Így kényeztesd a pasit orálisan, hogy megőrüljön érted (18+)

A szájjal történő babusgatás a pasik kedvence, fejleszd hát tökélyre, hogy a legnagyobb örömet tudd szerezni!

Valentin-napon nem is adhatnál párodnak nagyobb ajándékot, mint az orális szexet, hiszen ez a férfiak nagy kedvence, aminek mindenhol és mindenkor örülnek, és amire sosem tudnak nemet mondani.

Ráadásul nemcsak előételnek tálalhatod az izgató játékot, hanem akár főételnek vagy desszertnek is.

Egy biztos, mégpedig az, hogy a pasi imádja az orális kényeztetést, így most lépésről lépésre elsajátíthatod a tökéletes technika titkát, sőt, néhány ügyes praktikával is gazdagodhatsz.

Vérforraló kezdetek

Ha valóban az önkívület tetőfokára szeretnéd hajszolni a pasit, korántsem elég az, hogy rögtön a közepébe vágsz a dolgoknak. Puha ajkaiddal és ujjaid finom cirógatásával barangold be az egész testét, de a csípő alatti érzékeny területhez ne érj hozzá. Ezzel szinte az őrületbe kergeted, és remegni fog a vágytól, hogy végre a tetettek mezejére lépj.

Ne engedd, hogy ilyen könnyen adja magát! Csak akkor hámozd ki nadrágjából, amikor már úgy látod, hogy az majd szétszakad a vágyakozástól, és akkor is csak nagyon lassan folytasd a vetkőztetést.

Ezzel még nem érkezett el a nyelv játékának ideje, előbb a tenyéré a főszerep. Lassan cirógasd végig a férfiasságát, majd fond körbe az ujjaiddal, és óvatosan kezdd el le-fel mozgatni őket a péniszén. Hogy a másik kezed is csináljon valami hasznosat, gyengéden simogasd a heréit is.

Meglátod, pillanatok alatt olyan kéjes hangok fogják elhagyni a száját, amelyekbe garantáltan beleborzongsz te is. Amikor már szünet nélkül törnek elő az apró nyöszörgések, rátérhetsz a lényegi részre.

A tettek mezeje

Töviről hegyire, minden apró is részletet kezdj el a nyelveddel felfedezni, húzz forró ösvényt a köldökétől az altájáig. Finoman, egyre nagyobb területet kipuhatolva kezdd el izgatni a péniszét a nyelveddel, de a makkhoz csak apránként, fokozatosan juss el, hiszen az lesz majd a hab a tortán. Amikor azonban kiolvasod a tekintetéből, hogy ideje továbblépni, vedd az ajkaid közé teljesen a tetejét, és tartsd is ott egyre hosszabb és hosszabb ideig.

A test felépítésének köszönhetően hamar meglátod, hogy a pasi élvezi a szituációt. A csípő önkéntelen megemelkedése és a lepedőben való megkapaszkodás élő bizonyítéka annak, hogy a helyzet kezd igencsak forróvá válni, ilyenkor kell egy olyan ritmust felvenni, ami mindkettőtök számára örömet szerez. Ne csak a szád pumpáló mozgásával kényeztesd, hanem a nyelveddel is öleld újra és újra körbe a férfiasságát. A makkra kezdj el egyre erősebb nyomást kifejteni, és gyorsíts a tempón is. Ha elfáradnál, vesd be újra a kezeid, de a makkot akkor se hagyd ki kényeztetésből.

A végkifejlet

A ritmusváltással gyakorlatilag áthidaltad a felvezetőt, és közelíthetsz a tetőponthoz. Ne hagyd a kezeid tétlenül, vedd fel velük a szád sebességét, és folytasd az örömszerzést. Iktass be lassabb és gyorsabb részeket, ez az, ami igazán az önkívület határára sodorja a pasit. De amikor már látod, hogy közeledik a végkifejlet, maradj az egyenletes tempónál, és juttasd a csúcsra párodat.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A technika nem szentírás, és mindenkinek más a legérzékenyebb az erogén zónája. Ha például párod kifejezetten szereti a herék simogatását, akkor szentelj kiemelt figyelmet nekik. Ezenkívül forró szexpózokat is bevethetsz, ha valami igazi ínyencségre vágysz. A 69-es pozíció, más néven a kölcsönös orális szex mindkettőtök kielégülését szolgája, ha pedig még ennél is extrább bevetésre indulnál, lapozd fel a Káma Szútrát vagy a Femina Szexpóz ABC-jét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük