Különleges esküvői albumot kapott a vak menyasszony - Érezheti a képeken, amit nem láthat

Csodás ajándékkal lepte meg a vőlegény vak szerelmét. A menyasszony és édesanyja könnyekig hatódtak.

Vak menyasszony esküvői albuma
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az esküvő minden pár életében az egyik legfontosabb esemény, melyet a lehető legszebben igyekeznek megörökíttetni, hogy később aztán visszanézhessék a romantikus, szerelmes pillanatokat.

Steph Agnew és Rob Campbell esetén azonban nem volt ilyen egyszerű a helyzet: a vak menyasszony ugyanis semmit nem láthatott a ceremóniából, ám párja egy olyan megható meglepetést talált ki neki, amivel ő is bármikor visszaidézheti majd a nagy napot, és nemcsak az emlékezetében.

Megható meglepetést adott vak szerelmének

A nő egy örökölt betegség miatt veszítette el a látását, még mielőtt párjával találkozott volna. Robbal gyorsan egymásba szerettek, nem volt kérdés számukra, hogy együtt akarják leélni az egész életüket, ezért megismerkedésük után nem sokkal a férfi megkérte szerelme kezét, aki igent mondott. Az esküvő pedig nemcsak romantikusra, hanem igen különlegesre is sikerült a fotós ötletének köszönhetően, illetve a vőlegény ajándéka miatt is: olyan meglepetést készíttetett párjának, amin keresztül ő is érezheti az esküvőjük pillanatait, melyeket sajnos nem láthatott.

Ezt is szeretjük