Így csald ágyba a pasit
Természetes vágykeltők, amiket ki kell próbálnod
Lobbantsd lángra a szenvedélyt a legbujább fűszerekkel és gyógynövényekkel.

Dia

 	Narancsvirág  	A neroli elnevezés Anna Maria de la Tremoille-ra, Neroli olasz hercegnőjére utal, aki szülőföldjén, Franciaországban terjesztette el a növényt. A narancsvirág érzéki párlatát ősidők óta afrodiziákumként alkalmazzák, még Kleopátra is szerette és használta. 	 	Kapcsolódó cikk:  	Találd meg a hozzád illő illatot »

Narancsvirág

A neroli elnevezés Anna Maria de la Tremoille-ra, Neroli olasz hercegnőjére utal, aki szülőföldjén, Franciaországban terjesztette el a növényt. A narancsvirág érzéki párlatát ősidők óta afrodiziákumként alkalmazzák, még Kleopátra is szerette és használta.

Kapcsolódó cikk:

Találd meg a hozzád illő illatot »

Dia

GinkgoA ginkgo nagyon hatékony gyógynövény, ha az agy vagy a végtagok vérellátásának javításáról van szó, azonban kevesen tudják, hogy a nemi szervek keringését is segíti. Akkor használd, ha a csökkent vágy szellemi fáradtság, rossz memória, vizsgadrukk, perifériális keringési elégtelenség vagy alacsony testhőmérséklet eredménye.

Ginkgo

A ginkgo nagyon hatékony gyógynövény, ha az agy vagy a végtagok vérellátásának javításáról van szó, azonban kevesen tudják, hogy a nemi szervek keringését is segíti. Akkor használd, ha a csökkent vágy szellemi fáradtság, rossz memória, vizsgadrukk, perifériális keringési elégtelenség vagy alacsony testhőmérséklet eredménye.

Dia

KúszómagnóliaA kúszómagnólia értékes kínai gyógynövény. Már a császárok korában is ismerték: a férfiak általános serkentőszerként és szexfokozóként, míg a nők szépségük megőrzésére és szexuális életük javítására használták. Egyes vélemények szerint enyhíti a depressziót, és csökkenti a stresszt is.

Kúszómagnólia

A kúszómagnólia értékes kínai gyógynövény. Már a császárok korában is ismerték: a férfiak általános serkentőszerként és szexfokozóként, míg a nők szépségük megőrzésére és szexuális életük javítására használták. Egyes vélemények szerint enyhíti a depressziót, és csökkenti a stresszt is.

Dia

JázminÉrzelmekre gyakorolt pozitív hatásában a jázminaroma felülmúlhatatlan. Stimulál, elűzi a rosszkedvet, és megteremti a szexhez szükséges hangulatot. Ez az illat a szenvedély és az öröm szimbóluma: aromája kellemes közérzetet kelt, növeli az önbizalmat, optimizmust sugároz. Ha tehát hódítani készülsz, illatosítsd be nyakad egy csepp jázminnal, és vonzerőd garantáltan nem hagy el!

Jázmin

Érzelmekre gyakorolt pozitív hatásában a jázminaroma felülmúlhatatlan. Stimulál, elűzi a rosszkedvet, és megteremti a szexhez szükséges hangulatot. Ez az illat a szenvedély és az öröm szimbóluma: aromája kellemes közérzetet kelt, növeli az önbizalmat, optimizmust sugároz. Ha tehát hódítani készülsz, illatosítsd be nyakad egy csepp jázminnal, és vonzerőd garantáltan nem hagy el!

Dia

OrbáncfűAz orbáncfüvet széles körben alkalmazzák kedélyjavítóként, de javasolják használatát akkor is, ha a csökkent nemi vágyat rosszkedv okozza. Akkor alkalmazd, ha a vágy csökkenése a fizikai kimerültséggel, idegességgel, stresszel vagy depresszióval magyarázható. Kifejezetten hasznos menopauza környékén lévő nőknek.

Orbáncfű

Az orbáncfüvet széles körben alkalmazzák kedélyjavítóként, de javasolják használatát akkor is, ha a csökkent nemi vágyat rosszkedv okozza. Akkor alkalmazd, ha a vágy csökkenése a fizikai kimerültséggel, idegességgel, stresszel vagy depresszióval magyarázható. Kifejezetten hasznos menopauza környékén lévő nőknek.

Dia

 	Pacsuli  	A pacsulit évszázadok óta használják afrodiziákumként. Az egykori bájitalok kedvelt összetevője állítólag mágikus tulajdonságokkal bír. A hagyomány szerint a pacsuli érzéki aromája oldja a gátlásokat, és arra bátorítja a szerelmeseket, hogy nyíltan megvallják, mit szeretnének a szexben. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Hangolódjatok össze az ágyban! »

Pacsuli

A pacsulit évszázadok óta használják afrodiziákumként. Az egykori bájitalok kedvelt összetevője állítólag mágikus tulajdonságokkal bír. A hagyomány szerint a pacsuli érzéki aromája oldja a gátlásokat, és arra bátorítja a szerelmeseket, hogy nyíltan megvallják, mit szeretnének a szexben.

Kapcsolódó cikk:
Hangolódjatok össze az ágyban! »

Dia

BergamottAz ázsiai fa gyümölcsének héjából készült illóolaj remek feszültségoldó, de akár vágykeltőként is használhatod. Az érzéki kelet illata ellazít, és életre kelti a szenvedélyt: tegyetek egy fülledt, erotikus utazást a testes aromával fűszerezett hálószobába!

Bergamott

Az ázsiai fa gyümölcsének héjából készült illóolaj remek feszültségoldó, de akár vágykeltőként is használhatod. Az érzéki kelet illata ellazít, és életre kelti a szenvedélyt: tegyetek egy fülledt, erotikus utazást a testes aromával fűszerezett hálószobába!

Dia

 	Pézsma  	Sokak szerint a pézsma a szex illata, az univerzális afrodiziákum. Angol neve a szanszkritból ered, ahol herét jelent. A természetben hím állatok választják ki. A pézsmaillat valójában nem egyetlen aroma, hanem mindazoknak a szagoknak az összefoglaló elnevezése, amelyek a férfihormonok elbomlásából származnak. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Hallottál már az ismerkedős feromonbulikról? »

Pézsma

Sokak szerint a pézsma a szex illata, az univerzális afrodiziákum. Angol neve a szanszkritból ered, ahol herét jelent. A természetben hím állatok választják ki. A pézsmaillat valójában nem egyetlen aroma, hanem mindazoknak a szagoknak az összefoglaló elnevezése, amelyek a férfihormonok elbomlásából származnak.

Kapcsolódó cikk:
Hallottál már az ismerkedős feromonbulikról? »

Dia

LevendulaA lila növénnyel a molyokat elkergetheted, a szerelmet pedig életre keltheted. Aromája nagyon megnyugtató, oldja az idegfeszültséget, és lágy hangulatba ringat. Frissítő, üde illata emellett élénkíti az érzékelést, és fokozza a szexuális vágyat.

Levendula

A lila növénnyel a molyokat elkergetheted, a szerelmet pedig életre keltheted. Aromája nagyon megnyugtató, oldja az idegfeszültséget, és lágy hangulatba ringat. Frissítő, üde illata emellett élénkíti az érzékelést, és fokozza a szexuális vágyat.

Dia

BorsmentaA belőle készült nedűt szerelmi játékra ösztönző italnak nevezte el Hippokratész, azonban illóolaja is hatékonyan serkenti a nemi vágyat. Erős illata miatt csak mértékkel használd: nagyon hamar betölti a szobát, úgyhogy mindössze 2-3 csepp elegendő lesz egy tűzforró éjszakához.

Borsmenta

A belőle készült nedűt szerelmi játékra ösztönző italnak nevezte el Hippokratész, azonban illóolaja is hatékonyan serkenti a nemi vágyat. Erős illata miatt csak mértékkel használd: nagyon hamar betölti a szobát, úgyhogy mindössze 2-3 csepp elegendő lesz egy tűzforró éjszakához.

Dia

SáfrányMár az ókori görögök is előszeretettel alkalmazták, főleg a nők érzékeinek felkorbácsolására. Nemcsak izgató, hanem pszichoaktív hatású is, ezért hosszú orgazmushoz segít. Használd egy érzéki vacsora vágykeltő fűszereként: bátran fűszerezz vele, különösen sült húsokon finom.

Sáfrány

Már az ókori görögök is előszeretettel alkalmazták, főleg a nők érzékeinek felkorbácsolására. Nemcsak izgató, hanem pszichoaktív hatású is, ezért hosszú orgazmushoz segít. Használd egy érzéki vacsora vágykeltő fűszereként: bátran fűszerezz vele, különösen sült húsokon finom.

Dia

GinsengKínában már több mint hétezer éve használják nemi serkentőként és általános vitalizálóként. Segít a stressz és a fáradtság kezelésében, helyreállítja a hormonegyensúlyt és az anyagcserét. Javítja a nemi szervek keringését. Azoknak használ, akiknek a vágy csökkenése a stresszel, a túl sok munkával, a fáradtsággal vagy a felborult hormonegyensúllyal áll összefüggésben.

Ginseng

Kínában már több mint hétezer éve használják nemi serkentőként és általános vitalizálóként. Segít a stressz és a fáradtság kezelésében, helyreállítja a hormonegyensúlyt és az anyagcserét. Javítja a nemi szervek keringését. Azoknak használ, akiknek a vágy csökkenése a stresszel, a túl sok munkával, a fáradtsággal vagy a felborult hormonegyensúllyal áll összefüggésben.

Dia

 	Vanília  	A vanília melegségérzetet kelt, felélénkít, élessé teszi az érzékeket, és mély nosztalgiába ringat. Aromája gazdag, édes, férfiak és nők számára egyaránt izgató, úgyhogy használd bátran szerelmi serkentőként. Cseppents egy keveset aromalámpádba, és merüljetek el a buja érzékiségben! 	 	Kapcsolódó cikk: 	Az illatodat is megfigyeli a pasi az első randin »

Vanília

A vanília melegségérzetet kelt, felélénkít, élessé teszi az érzékeket, és mély nosztalgiába ringat. Aromája gazdag, édes, férfiak és nők számára egyaránt izgató, úgyhogy használd bátran szerelmi serkentőként. Cseppents egy keveset aromalámpádba, és merüljetek el a buja érzékiségben!

Kapcsolódó cikk:
Az illatodat is megfigyeli a pasi az első randin »

Dia

SzerecsendióEurópában a 16. századtól kedvelt fűszer, főként izgató hatása miatt. Használhatod fűszerként is sütemények vagy egyéb ételek ízesítésére, de illóolaj formájában alkalmazva a leghatásosabb. Ha erotikus illatba szeretnéd öltöztetni a hálót, cseppents lámpádba 4-5 cseppet, és készülj fel egy vadító, szenvedélyes éjszakára!

Szerecsendió

Európában a 16. századtól kedvelt fűszer, főként izgató hatása miatt. Használhatod fűszerként is sütemények vagy egyéb ételek ízesítésére, de illóolaj formájában alkalmazva a leghatásosabb. Ha erotikus illatba szeretnéd öltöztetni a hálót, cseppents lámpádba 4-5 cseppet, és készülj fel egy vadító, szenvedélyes éjszakára!

Dia

 	Ánizs  	Az ánizs az egyik legkedveltebb fűszere volt a hedonista Rómának. Szerették emésztést elősegítő, élénkítő és nem utolsósorban szexuális aktusra ingerlő hatású, illatos olajáért. Használd te is szerelmi serkentőként, és cseppents belőle 4-5 cseppet egy aromalámpába. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Ami minden pasinak bejön »

Ánizs

Az ánizs az egyik legkedveltebb fűszere volt a hedonista Rómának. Szerették emésztést elősegítő, élénkítő és nem utolsósorban szexuális aktusra ingerlő hatású, illatos olajáért. Használd te is szerelmi serkentőként, és cseppents belőle 4-5 cseppet egy aromalámpába.

Kapcsolódó cikk:
Ami minden pasinak bejön »

Dia

BazsalikomŐshazájában, Dél-Ázsiában az egyik legszentebb növény. A hinduk Laksmi istennő és férje, Visnu tiszteletére kultikus helyeken ültetik. Állítólag soha el nem múló nemi életet adományoz, terhesség vagy bőrérzékenység esetén azonban ne használd!

Bazsalikom

Őshazájában, Dél-Ázsiában az egyik legszentebb növény. A hinduk Laksmi istennő és férje, Visnu tiszteletére kultikus helyeken ültetik. Állítólag soha el nem múló nemi életet adományoz, terhesség vagy bőrérzékenység esetén azonban ne használd!

Dia

 	Cayenne bors  	A cayenne bors valójában nem más, mint a csilipaprika. Ha afrodiziákumként kívánod használni, szeretkezés előtt fél órával kell bevenni. Egy adag 10-15 csepp tinktúra vagy koncentrátum, illetve 400-500 mg hatóanyag-tartalmú kapszula, de szexi, vágylazító csilis vacsorát is főzhetsz csípős nyelvű párodnak. 	 	Kapcsolódó cikk: 	A tökös pite is izgató hatással van a pasikra »

Cayenne bors

A cayenne bors valójában nem más, mint a csilipaprika. Ha afrodiziákumként kívánod használni, szeretkezés előtt fél órával kell bevenni. Egy adag 10-15 csepp tinktúra vagy koncentrátum, illetve 400-500 mg hatóanyag-tartalmú kapszula, de szexi, vágylazító csilis vacsorát is főzhetsz csípős nyelvű párodnak.

Kapcsolódó cikk:
A tökös pite is izgató hatással van a pasikra »

Dia

GyömbérA keleti orvoslásban melegnek tartják, mivel tüzet visz a testbe, és stimulálja a nemi szerveket. Ezzel megegyező hatású a ginkgo is. Használd fűszernövényként, és főzz egy vadító gyömbéres vacsorát, mert az ételekben fejti ki leginkább hatását.

Gyömbér

A keleti orvoslásban melegnek tartják, mivel tüzet visz a testbe, és stimulálja a nemi szerveket. Ezzel megegyező hatású a ginkgo is. Használd fűszernövényként, és főzz egy vadító gyömbéres vacsorát, mert az ételekben fejti ki leginkább hatását.

Dia

 	Rozmaring  	A nemi vágyat fürdő formájában serkenti, mivel a bőr vérellátását élénkítve fokozza annak érzékenységét. Forralj fel egy liter vizet, és öntsd 10 evőkanál rozmaringra. Hagyd állni egy éjszakát, majd másnap tedd bele a fürdővízbe, és hívd párodat egy romantikus pancsolásra! 	 	Kapcsolódó cikk: 	9 meglepő erogén zóna a férfitesten »

Rozmaring

A nemi vágyat fürdő formájában serkenti, mivel a bőr vérellátását élénkítve fokozza annak érzékenységét. Forralj fel egy liter vizet, és öntsd 10 evőkanál rozmaringra. Hagyd állni egy éjszakát, majd másnap tedd bele a fürdővízbe, és hívd párodat egy romantikus pancsolásra!

Kapcsolódó cikk:
9 meglepő erogén zóna a férfitesten »

Dia

KorianderVágykeltő hatását már az ókori Egyiptom és Palesztina területén is ismerték. Dioszkuridész, a híres görög orvos borban elkeverve ajánlotta fogyasztását. Borospohár helyett azonban inkább cseppents aromaterápiás lámpádba belőle: 5 csepp egy egész estére elegendő, és kellőképpen érzéki hangulatot varázsol.

Koriander

Vágykeltő hatását már az ókori Egyiptom és Palesztina területén is ismerték. Dioszkuridész, a híres görög orvos borban elkeverve ajánlotta fogyasztását. Borospohár helyett azonban inkább cseppents aromaterápiás lámpádba belőle: 5 csepp egy egész estére elegendő, és kellőképpen érzéki hangulatot varázsol.
Blog.hu ajánló
Fotó: