4 üzenet, amitől a férfi falra mászik, és besokall: ártalmatlannak tűnnek, pedig nem azok
Ezeket az üzeneteket jobb, ha kerülöd, mert akár el is ijesztheted velük a férfit.

no telefonnal
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az üzenetben való beszélgetés ma már ugyanolyan része az életünknek, mint a telefon vagy a személyes kontaktus. Lehetne boncolgatni, hogy ez mennyire jó vagy rossz, de valahol felesleges, mert tény, hogy ez már a mindennapjainkhoz tartozik.

Azt viszont mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy a férfiak és a nők üzenetben is teljesen másképp kommunikálnak egymással. Ez pedig gyakran konfliktusokat, félreértéseket és kellemetlenségeket szülhet. Éppen ezért van néhány dolog, amit egyszerűen tilos ilyen formában megírni a partnerednek, mert igencsak kínos helyzetbe hozhat, és biztosan rossz vége lesz.

Soha ne írd, hogy semmi!

Ne csak élő szóban, Messengerben vagy sms-ben se válaszold soha, hogy semmi. Üzenetváltások közben nem érdemes összeveszni, de annak sincs sok értelme, ha egy beszélgetés, vita során a férfiak kedvenc, egyszavas mondatával válaszolsz arra, hogy "Mi a baj?". Érdemes inkább azt reagálni, hogy megbeszélitek majd, ha találkoztok, hiszen így nem lehet semmit komolyan megvitatni, mert sok félreértéshez vezethet. 

Kérdések sora egymás után

Ha férfi-nő viszony tekintetében vizsgáljuk az üzeneteket, általánosságban elmondható, hogy a nők kommunikálnak többet. Míg egy hölgy három-négy üzenetet küld, addig a pasi egyben fogalmazza meg tömören azt, amit szeretne. Abban az esetben, ha nem reagál egy kérdésedre, azzal nem leszel előrébb, hogy még háromszor elküldöd neki ugyanazt. Csupán kínos helyzetbe hozod magad, mert túlságosan erőlteted a beszélgetést, így követelőzőnek, idegesnek is tűnhetsz. Szintén nem jó taktika egymás után több kérdést feltenni, mert nagy esély van rá, hogy a sokból csak egyre érkezik meg a válasz.

Szeretnél találkozni a szüleimmel?

Ha üzenetben kérdezed meg a férfit arról, hogy szeretne-e megismerkedni a szüleiddel - főleg a kapcsolat kezdetén -, a válasz több mint valószínű, hogy az lesz, hogy nem. Ez ijesztő is lehet számára, mert tulajdonképpen azt üzeni, hogy, nagyon is komolyan gondolod vele. Ez persze szuper dolog, de nem biztos, hogy jó, ha egy sms-váltás során szembesül vele. Inkább csak említsd meg, hogy jönnek a szüleid, mesélj róluk. Ha érdeklődik, akkor már elhívhatod, ha van kedve, csatlakozzon. De nem szabad túlzásba vinni, erőltetni semmit.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hol voltál egy órája? Kerestelek!

A "Hol voltál ilyen sokáig? Már régóta kereslek!" és az ehhez hasonló üzenetek egyrészt azt éreztetik a partnerrel, hogy nem bízol benne, másrészt pedig általában csak feszültséget szülnek ahelyett, hogy őszinte válaszokat kapnál a kérdésedre. Inkább bűnösnek érzi majd magát tőlük, vagy azt gondolja majd, hogy túlságosan féltékeny vagy, és számon akarod kérni őt. Ez pedig biztosan nem fog tetszeni neki. Ha tudni szeretnéd, hogy miért nem ír, kérdezd inkább meg tőle, hogy van, vagy mit csinál éppen. Lehet, hogy előbb kapsz majd rá választ, és feszültség, valamint bizalmatlanság sem fog kialakulni kettőtök között.

Ezeket nem szereti egy nőben a férfi

Vannak bizonyos szokások, viselkedések, melyektől a férfiak egyenesen kiakadnak. Érdemes tudni róluk, mert gyakran önkéntelenek, sőt, sokan egyenesen azt hiszik ezekről, hogy vonzók a másik nem számára.

Ezt is szeretjük