5 üzenet, amitől minden pasi frászt kap

El is ijesztheted vele

Vannak üzenetek, amikkel a férfiakat ki lehet kergetni a világból. Íme, közülük öt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha szeretnél mindennap tenni a kapcsolatodért, az egyik lehetőség, hogy napközben legalább egy e-mailt vagy sms-t küldesz a párodnak, ezzel tudatva arról, hogy a munkahelyeden is gondolsz rá.

Szituációtól is függ, éppen mit küldesz neki, de annyi bizonyos, hogy vannak olyan üzenetek, amilyeneket egy pasi sem szeret kapni a párjától, sőt, egyenesen kirohannának a világból tőle. A következő öt ilyen, ezeket mindenképpen érdemes kerülnöd.

Beszélnünk kell

A pasi számára ez egyet jelent azzal, mintha azt írtad volna, amikor majd találkoztok, számíthat egy alapos fejmosásra vagy egy több órás lelkizésre, de akár szakításra is.

Számára ez a mondat maga a pirosan villogó vészjelző gomb. Ezt olvasván a pasi megrémül, és sosem lehet tudni, hogyan reagál, még akkor sem, ha valójában csak egy barátotoknak szánt meglepetés buliról akartál beszélni. A legjobb, ha az ilyen mondat után kerekperec odaírod, miről van szó.

Összefutottam XY-nal, később érek haza

Amennyiben az XY-nak megfelelő személynév férfinév, vagy történetesen az exed neve, a pasid agya ezt az üzenetet olvasván várhatóan el fog borulni. Gondold magad a helyébe! Milyen lenne neked, ha ő egy nővel kávézgatna valahol, vagy a volt barátnőjével találkozgatna? Biztosan nem esne jól. Persze, kell, hogy bízzatok egymásban, de mégis vannak határok.

Késem egy kicsit

A pasi, aki ezt az üzenetet megkapja, úgy fordítja le a mondatot, hogy most fél órát fog várni rád, mert ismét nem sikerült időben elkészülnöd, és elindulnod a randira. A férfiak pedig nagyon utálnak várni. Ha csak lehet, kerüld el az olyan helyzeteket, hogy elkésel. Ne éreztesd azt a pasival, hogy téged nem érdekel, hogy ott álldogál valahol fél órát miattad.

Mit csinálsz, kivel vagy, hol vagy?

Egyetlen pasi sincs a földön, aki szereti, ha a párja minden lépéséről elszámoltatja. Ezt megunják egy idő után, és szakítás lehet a vége. Ha valakivel kapcsolatot kezdesz, vedd tudomásul, hogy lesznek órák vagy akár napok, amiket nem töltötök együtt, és ezekben az időszakokban nem zaklathatod a párodat ilyen kérdésekkel, hanem meg kell bíznod benne. Ez alap egy párkapcsolatban.

Félrelépés okai

Hajlamos vagy a féltékenységre? Félsz, hogy meg fog csalni? Nézd meg a videót a lehetséges okokról, hogy elkerülhesd a dolgot!

Tudom, hogy most is vele vagy

Szegény párod talán egy óriási kupac akta felett görnyed, és vért izzad a túlóra miatt, te pedig küldesz neki egy ilyen üzenetet, ahelyett, hogy azt írnád, várlak haza, kitartás! Gondolkodj józanul, és ne hagyd, hogy a féltékenység elvakítson! Ha bizonyosan tudod, hogy a párod kicsapongó, és tényleg van egy nő, akivel hűtlenkedik, akkor pedig ne neki írj üzenetet, hanem magadnak tedd fel a kérdést, megérdemli-e, hogy a párja vagy?

Ezt is szeretjük