18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

"Undorodom a spermától, legyőzhetem valahogy?" - A kérdés, ami sok nő számára okoz lelkifurdalást

A szakításig is fajulhat a dolog.

"Undorodom a spermától, legyőzhetem valahogy?" - teszi fel a kérdést oly sok nő netes fórumokon, abban bízva, hogy valaki tud adni egy jó tippet az undor, ezzel együtt a lelkifurdalás legyőzésére.

(%box::gumi('linkgaleria(146248)')%)

Rengeteg nő érzi ugyanis rosszul magát, mert annak ellenére, hogy szereti párját, undorodik a spermájától. Minden egyes együttlétkor, kiváltképp orális szex esetén jelentkezik az ellenérzés, amitől képtelenek szabadulni. Nehéz helyzetben érzik magukat, mert ha elmondják párjuknak, az a baj, ha nem, az a baj: előbbi esetben sértődés vagy vita lehet belőle, gondolhatják, de ha nem mondanak semmit, akkor jó képet vágva az egészhez úgy kell tenniük, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.

Ahogy a férfi spermájának távozása orgazmuskor teljesen természetes, úgy az undor mint emberi érzés is teljesen természetes. Nincs ok lelkifurdalásra, inkább a megoldást érdemes keresni.

Hogyan győzhető le az undor?

Nagyon fontos már az elején leszögezni, hogy nem kell legyőzni az undort. Ami már bármilyen mértékben is ellenérzést vált ki az emberből, azt el kell felejteni, nem pedig erőltetni. Ha hosszú távon magára erőltet valaki valamit, előbb-utóbb a kapcsolat kárára mehet a dolog, de akár lelki sérülés is lehet a vége.

Nem kötelező elviselni a testre érkező spermát, azt arcra vagy szájba fogadni, pláne nem lenyelni. A férfinak be kell látnia, hogy nem jó, ha a párja rosszul érzi magát a szituációban, mert ellenérzései vannak a spermával szemben, és támogatnia kell valamilyen kompromisszumos megoldás keresését.

Az erotika története képekben (18+)

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mi lehet a megoldás?

A nő részéről a megoldás felé vezető úton az első lépés a maximális őszinteség, ám nem mindegy, hogyan tálalja a problémát a párja felé, hiszen elég érzékeny témáról van szó. Félni mindenesetre semmiképpen sem kell tőle.

Jó, ha a nő nem egyes szám második személyben beszél a férfihoz, hanem általánosságban, és semmiképpen sem nyers, tehát nem egyszerűen azt mondja, hogy undorodom a spermádtól. Jobb, ha finoman, például a következő módon fejezi ki magát: az a helyzet, hogy nem szeretem érezni a bőrömön a spermát, annak az ízét, illatát. Valamilyen megoldást kellene keresni, ami nekem is, neked is megfelel.

(%box::marketing()%)
Természetesen kivitelezhetetlen, hogy a nő soha többé ne találkozzon spermával, de van, ami segíthet:

  • Ha a nő olyannyira viszolyog, hogy a hüvelyébe jutó spermával sem szeret érintkezni, szex közben akkor is lehet óvszert használni, ha ő egyébként fogamzásgátlót szed. Hogy a természetes érzet ne vesszen el, a másik megoldás, hogy az ejakuláció pillanatát megelőzően a férfi kihúzza a péniszt, hogy a sperma ne a hüvelyben landoljon.
  • A férfinak nem kell feltétlenül a nő hasára vagy egyéb testrészére elmennie. Tiszteletben kell tartania, ha a nő nem szereti, ha ráélvez. A megoldás az lehet, hogy amikor a férfi ejakulál, egy papír zsebkendő segítségével fogják fel a spermát. Ez kézzel történő kényeztetéskor is remek megoldás.
  • Az orális szexről sem kell lemondani, ha a nőnek az még belefér, a férfinak mindössze jeleznie kell, mikor közeleg az orgazmus, így a nő távolabb tud helyezkedni, és ismét csak előkészülni egy papír zsebkendővel. Ha a nő az előváladék ízét sem tudja elviselni, akkor jó szolgálatot tehet a direkt orális kényeztetéshez gyártott ízesített lapocska, amely feloldódik a szájban és semlegesíti az intim nedvek ízét.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük