18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Hogyan legyél tökéletes szerető? (+18)
A szex terén mindkét nemnek vannak elvárásai. Tudd meg, mit kíván a partnered, hogy te lehess a legvadítóbb szerető!

A világon sok szépség eredője a szex – de csak akkor, ha „jól csinálják”. Az alábbiakból megtudhatod, hogyan válhatsz tökéletes szeretővé. Ha pedig már rendelkezel a felsorolt erényekkel, fogadd őszinte elismerésünket!

A tökéletes női szerető

„Az ügyetlen szerető olyan, mint amikor a majom hegedülni próbál” – állapította meg annak idején Balzac. A tökéletes női szerető osztja a híres francia író nézetét, és a jártasságot ugyanolyan fontosnak tartja, mint a gyengédséget.

Fordíts gondot az általad alkalmazott technikák fejlesztésére és finomítására, és igyekezz bővíteni repertoárod. Az ügyes nő nem ragad le néhány jól bevált forgatókönyvnél. Légy nyitott az újdonságokra, és legalább a kísérlet szintjén adj esélyt egy-egy addig nem tesztelt helyzetnek vagy szexuális játékszernek - feltéve persze, hogy az nem áll eleve távol tőled.

A profi szerető partnere hímvesszőjével olyan szeretettel és gyengédséggel bánik, mintha az maga a férfi lenne, kicsiben. Kutasd fel legérzékenyebb pontjait kézzel és szájjal egyaránt! A kilövellés, illetve az ondó lenyelése se váltson ki belőled viszolygást, próbáld meg ezeket az aktus természetes velejárójának tekinteni. Ha ez nem menne, akkor se undorodj a férfi magjától.

A tökéletes nő tudja, hogy a síri csöndben történő szeretkezés nemcsak kiábrándító, hanem a kielégítetlenség vagy az érdektelenség jeleként is értelmezhető, míg az élvezet kinyilvánítása valóságos csodákra képes. Szabadítsd hát fel magad bátran a neveltetésből vagy a külső elvárásokból fakadó korlátok alól, és szavakkal, vagy akár csak hanggal is fejezd ki: az, amit partnered tesz veled, a legkevésbé sincs ellenedre.

Emellett az is feltétlenül fontos, hogy fogadd el, és szeresd a tested, az aktus során pedig ne próbáld minden elképzelhető módon elrejteni az apró szépséghibákat – már csak azért se, mert ezeket a férfi többnyire észre sem veszi a szeretkezés hevében. Az a tény, hogy nem kelhetsz versenyre a valószerűtlen szépségűre retusált címlaplányokkal, ne akadályozzon meg abban, hogy kifejezd szexualitásod, és feloldódj a szeretkezésben.

A tökéletes férfiszerető

A gondos férfi kedvesét nem kizárólag szexuális célzattal simogatja meg: időnként egyszerűen csak a szeretetet, a ragaszkodását és gondoskodását nyilvánítja ki e mozdulat révén. Emellett azonban szeretkezés során sem csak a közismert erogén zónákat, hanem partnere egész testét kényezteti. Nem vág rögtön a dolgok közepébe, hanem megadja a nőnek a lehetőséget, hogy beérje őt. Tekintve, hogy ez esetben az orgazmikus izom-összehúzódások egyenesen a méhből indulnak ki, a nőnek lényegesen intenzívebb élményben lesz része, mintha csak a csiklóját vagy a hüvelyfalát stimulálnád. Mindemellett a teljes test ingerlése egyfajta érzelmi többletet is ad az aktusnak.

Köztudott, hogy az erősebb nem képviselői anatómiai adottságaik révén eleve kiszolgáltatottak az ágyban, ha ugyanis nincs vágy, nincs szex. Ennek ellenére próbálj meg bízni magadban, és a szenvedély sem fog cserbenhagyni. Sem az alkalmazott technikák kivitelezését, sem a mennyiséget illetően ne törekedj „emberfeletti” teljesítmény elérésére: időnként mondj le az irányító szerepről partnered javára, és engedd át magad a történéseknek.

Az eszményi szerető partnere testét minden lehetséges módon meg akarja tapasztalni, ezért szeretkezés közben valamennyi érzékét használja. Nyisd meg az érzékeid, hogy tökéletesen feloldódhass a közös szenvedély áramában! Szeretkezés után azonban semmiképp ne zuhanj ájulásszerű álomba, hanem, ha csak néhány szó erejéig is, de kommunikálj partnereddel.

Ha azt nem is várja párod, hogy az aktus után maratoni lelki életet éljetek, illetve a végső igazság keresésére irányuló filozófiai eszmecserébe bocsátkozzatok, a szex utáni beszélgetés mindenképpen erősíti köztetek az összhangot, és kedvesed intimitás iránti vágyát is kielégíti.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük