18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A tökéletes női orgazmus 4 titka (18+)

Szeretnéd átélni a mindent elsöprő gyönyört? Ismerj meg néhány praktikát, amivel egetrengető élmény lehet az együttlét!

Míg a pasiknál minden automatikus, addig a nőknél korántsem jön olyan könnyen az izgalom, és bizony az orgazmusra való képességet is tanulniuk kell. Ezen nincs szégyellnivaló, hiszen csupán egy fizikai sajátosságról van szó.

Ha tehát te sem jutsz el csupán egy kis gimnasztikától a csúcsra, ne ess kétségbe. Ne játszd meg az élményt, inkább vess be néhány rafinált praktikát, és éld át a legnagyobb gyönyört.

Tarts magányos főpróbát!

A hivatalos kutatások szerint a nők 64%-a végez önkielégítést, szemben a férfiakkal, akiknél ez az arány 92%. Pedig mindenkinek ismernie kellene a saját testét, arról nem is beszélve, hogy az orgazmus olyan dolog, aminél alig akad könnyebb, élvezetesebb, nyugtatóbb tevékenység, ami ráadásul nem kerül pénzbe, és kalóriaszegény. Ha tehát szeretnéd felfedezni a gyönyört, bátran vágj bele, és tapasztald ki, mely mozdulatok számodra a legkellemesebbek.

Amíg te magad nem vagy mindezzel tisztában, hogyan várhatnád el partneredtől, hogy magától rátapintson a gyönyörteli lényegre? Sajátítsd el a hibátlan csiklóizgatás technikáját, vagy, ha ezen a téren még kissé bizonytalan vagy, vásárolj egy szexi vibrátort. Amikor első kényeztető szerkentyűdet választod, maradj egy kisebb darabnál. Ami pedig a használatát és az első lépéseket illeti, a maximális élvezetért közvetlenül szorítsd a csiklódhoz, ha pedig gyengédebb érintésre vágysz, akkor szeméremajkaidhoz.

Mutass utat!

Ha te magad tisztában vagy vele, mi az, ami igazán felizgat, de partnered valahogy nehezebben tapint a lényegre, segíts neki! Kérdezd meg, szeretné-e, ha megmutatnád, mitől pörögsz be, de ügyelj az időpont megválasztására, ez az ajánlat ugyanis szex előtt szerencsésebb, mint utána. Várd meg, amíg igent mond, majd tarts neki egy vadító bemutatót. Helyezd oda a kezét, ahol szeretnéd, hogy simogasson, majd csókold meg úgy, ahogy vágysz rá.

Ne szégyenkezz: nyúlj magadhoz minél többször. Ettől ő is pillanatok alatt harcra kész lesz, de te is forró hangulatba kerülhetsz. Ha partnered lefelé veszi az irányt, akkor is lásd el segítő tanácsokkal, hogy mennyire gyorsan vagy finoman szereted, ha pedig mindez nem elég, mutasd meg neki, te hogyan szerzel magadnak örömet! A legtöbb nő szégyenlős ahhoz, hogy megtegye, pedig hidd el, ennél hatásosabb lecke nincs: ezt követően garantáltan tudni fogja, hogyan csalhatja elő belőled a legkéjesebb sóhajt.

Válassz helyzetet!

Szexpózok tekintetében nem árt a változatosság, ugyanakkor az sem jó, ha túlhajszolt zenegép módjára percenként másik felállással próbálkoztok. A legtöbb nő tarsolyában akad egy kedvenc szexpóz, melynek segítségével a leghamarabb tud eljutni a csúcsra.

Ha sikerült kitapasztalnod, melyik helyzetben tudod könnyedén szabályozni hüvelyi izmaidat, illetve partneredet, próbáld feltétlenül beiktatni azt együttléteitekbe. A pasi sem vak: hamar észre fogja venni, ha egy pozíció mindig különös gyönyört okoz a számodra, és szinte biztos lehetsz benne, hogy ezt követően ő is gyakrabban próbál majd ebbe a felállásba rendezni.

Ha még nem találtad meg a tuti befutót, kísérletezz! A kreativitás mellett azonban a gyönyörnek is hagyj teret, tehát ne ess abba a hibába, hogy a túl gyakori váltások miatt elszalasztod az orgazmust. Egy hosszabb szeretkezés alatt két-három testhelyzetnél nem érdemes többel próbálkoznotok, inkább hagyj időt minden alkalommal, hogy az adott pózban megtaláljátok a megfelelő ritmust és behatolási szöget. Segítheti a kéjt, ha megkéred partnered, hogy egy adott ritmusban mozogjon, bár ebben az esetben össze kell hangolnotok érzéseiteket, előfordulhat ugyanis, hogy a túl kellemes tempó miatt hirtelen megelőz.

Egy kis kiegészítő nem árt

Előfordul, hogy valaki egyáltalán nem képes hüvelyi úton orgazmust elérni. Hasonló helyzetben ne keress magadban hibát, hiszen számos módja van annak, hogy szeretkezés közben átéld a gyönyört, ha nem is pusztán a behatolás élményétől.

Ne gondold, hogy az aktus keltette élvezet számít csak igazán orgazmusnak, ugyanis akármilyen izgatás okozza is a kellemes érzést, a gyönyör maga ugyanonnan indul ki, míg végül elárasztja egész testedet a bizsergető érzés.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ami mégis különlegessé teszi a hüvelyi orgazmust, az a közös élmény, amit partnereddel megosztva élsz át. Ha tehát számodra ez csak úgy megvalósítható, ha közben csiklódat is izgatod, bátran mondd meg a párodnak, és tereld a kezét az öled felé. Ráadásul így a férfi, mivel nem csak magára koncentrál, később jut el az orgazmusig.

Cikkünk Kate Taylor Az igazi orgazmus című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük