18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

2 bevált módszer a többszörös orgazmusért (18+)
Hallottál már történeteket a sorozatos kéjről, de még soha nem tapasztaltad? Ismerd meg a titkát!

A többszörös orgazmus lehetősége mindenki számára adott, sokaknak mégsem sikerül elérniük. Pedig a gyönyör tanulható: ha szeretnéd megtapasztalni a legforróbb kéjt, csak néhány gyakorlatra lesz szükséged.

Ha a testedet már ismered, és tudod, hogyan juthatsz legkönnyebben a csúcsra, nincs más dolgod, mint megtanulni, mi módon kontrollálhatod a medencefenéki izmok működését.

Ezek a bizonyos PC-izmok azok, amelyek összehúzódnak, amikor eléred az orgazmust - a gyönyör pillanataiban olykor érezheted is, ahogy beleremegnek. A szakértők szerint ennek célja, hogy a spermákat a hüvelyen át a méhnyak felé terelje.

Minél erősebbek ezek az izmok, és minél intenzívebb összehúzódásra képesek, annál hosszabb orgazmust élhetsz át. Ráadásul ezen a területen számos idegvégződés található, úgyhogy az érzés, amit ezek aktív állapotban okoznak, hihetetlen élmény lehet.

Készítsd fel az izmaidat!

Mindenekelőtt keresd meg a medencefenéki izmokat. Hogyan? Tegyél úgy, mintha megszakítanád a pisilést: ilyenkor pontosan a PC-izmaidat feszíted meg. ezután nincs más dolgod, mint egy kis edzést végezni, hogy legközelebb akkor is irányíthasd belső reflexeidet, amikor partnereddel vagy az ágyban.

Kegel-gyakorlatok

Mozgasd meg a fő medencefenéki izmot egymás után hússzor, vagyis feszítsd meg, majd ernyeszd el, amilyen gyorsan csak lehet.

Így működnek az 1950-es években kitalált Kegel-gyakorlatok is, Dr. Kegel célja azonban ezzel az intim edzéssel az volt, hogy a szülés után meggyorsítsa a női méh gyógyulását. A módszer nemcsak a várandósság után lehet hatásos, de a hálószobában is csodákra képes. A siker csak azon múlik, hogy naponta rendszeresen végezd el az alig pár percet igénylő gyakorlatot: hidd el, a végeredményt partnered sem bánja majd!

Pilates-stílusú módszer

Ha már sikerült megkülönböztetni izmaidat, megpróbálkozhatsz egy gyengédebb, Pilates-stílusú gyakorlattal is. Ennek a módszernek az a lényege, hogy légzésed ütemére húzd össze, majd engedd el a medencefenéki izmokat, és ezt lassan ismételd három percig. Ha enyhe bizsergést érzel, jó jel, ez ugyanis arra utal, hogy a vér a megmozgatott területre tódult.

Hasznos játékszerek
Bármelyik szexboltban találsz olyan játékszereket, melyek kimondottan a hüvely tornáztatásában segítenek. A legjobbak a súlyozott műanyag gömbök, más néven gésagolyók, melyeket fel kell helyezni a hüvelybe, hogy a benne mozgolódó kis nehezékek folyamatosan összehúzódásra ingereljék izmaidat.

A többszörös gyönyör

Ha már tökéletes erősségű izmokkal rendelkezel, csak használnod kell őket. Szex közben feszíts be medencetájékon, hogy izmaid rátapadjanak partnered péniszére. Ettől a vér a hüvelybe áramlik.

Amikor azonban úgy érzed, hogy közeledik az első orgazmus, akadályozd meg, ugyanis éppen az okozza a kellemes összehúzódásokat, amikor a medencefenéki izmokból kiáramlik a vér. Minél tovább halogatod tehát a végső pillanatot, annál nagyobb lesz a gyönyör. Amint közeledik a csúcspont, kérd meg partneredet, hogy hagyja abba a mozgást, de végig maradjon benned, amíg a bizsergő érzés el nem múlik.

Ezt követően kezdjetek újra mozogni, és izmaidat is tornáztasd, egészen addig, amíg újból érzed az orgazmus közeledtét. Még most se add át magad a kéjnek, inkább ismételten vedd rá kedvesed, hogy várjon, amíg el nem múlik az érzés, hogy még egyszer, utoljára újrakezdhessétek. Ezúttal folyamatosan játssz izmaiddal, amilyen erősen csak tudsz, hogy intenzívebb gyönyört élhess át, mint eddig bármikor! Ezzel a módszerrel kivételesen hosszú orgazmusban lehet részed, melyet medencefenéki izmaid erőteljes összehúzódása és a halogatás együttesen okoz.

Sorozatosan, egymás után

Ha egymás után több orgazmust szeretnél átélni, ne tarts szünetet, amikor egyre közelebbinek érzed a csúcsot. Éppen ellenkezőleg: folytassátok egy jól meghatározott ütemben a szeretkezést, de semmiképpen se gyorsítsatok vagy lassítsatok. Miután elértél a csúcsra, szünet nélkül mozogjatok tovább, még, ha kissé túlérzékennyé is válik nemi szerved.

Ez a folyamatos, ismételt szex az, amire a következő orgazmus eléréséhez szükséged van - bár ehhez olykor hosszabb idő szükséges, ha nem hagyjátok abba, és te is folyamatosan játszol izmaiddal, újra átélheted a kéjt.

Ha a fenti módszerekkel uralni tudod a gyönyört, az nemcsak számodra lehet jó, de partneredet is lenyűgözheted a végtelenné nyúló vagy éppen a sorozatosan ismétlődő, apró orgazmusokkal.

Cikkünk Kate Taylor Az igazi orgazmus című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük