18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Tények és tévhitek a férfi titkos G-pontjáról (18+)

A férfigyönyör kulcsa?

A pasiknak is van egy gyönyörpontja, mely kirobbanó orgazmushoz vezethet - vagy mégsem?

A szexben sok minden ízlés kérdése, így nehezen lehet általánosságban működő és hatásos praktikákat meghatározni a gyönyörfokozást illetően, hiszen ahány ember, annyiféle szokás és habitus. Az igazán jó szeretkezések kivétel nélkül azok, amikor teljesen egymásra hangolódtok, és hasonló mértékig vagytok kísérletezők és merészek, ha pedig nem lenne teljesen így, a kulcsszó minden esetben a tolerancia.

Az egyik legkényesebb kérdést általában az anális játékok jelentik. Legyen szó nőről vagy férfiról, mindkét nem tagjai között van, aki nem tud elvonatkoztatni az ánusz kizárólagos output jellegétől. A pasik pedig annak ellenére is vonakodnak tőle, hogy rendkívül különleges orgazmust élhetnének át az itt található G-pontjuk ingerlésével.

A férfiak G-pontja más

A köznyelv a pasik esetében is G-pontnak nevezi a titkos örömpontot az ingerlése által elérhető különlegesen intenzív orgazmus miatt, ám ennek köze sincs az eredetileg Grafenberg által tett felfedezéshez, melynek során beazonosította a női gyönyörfakasztó pontot.

A szexológusok azonban megállapították, hogy a férfiak testében az ehhez leginkább hasonló területnek a dűlmirigy, vagyis a prosztata felel meg, ami egy, a végbélnyílástól nagyjából hét-nyolc centiméterre, a hasi oldalon található diónagyságú domborulat. Ennek stimulálása, gyengéd nyomása vagy dörzsölgetése felfokozott gyönyöröket ébreszthet, bár az elhelyezkedése miatt különös gonddal kell közvetlenül ingerelni, ráadásul a tevékenység számos ellenérzést vált ki férfiból és nőből is egyaránt.

A tévhitekkel ellentétben azonban nem új keletű dologról van szó, ugyanis már a második világháború idején is kezelésként alkalmazták a prosztatamasszázst azoknál a katonáknál, akik nem lehettek együtt a feleségükkel.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ezenkívül már néhány lelkes feleség is bevetette ezt a trükköt a férfi orgazmusának fokozására vagy épp elősegítésére, ugyanis nem csupán gyönyörfokozó praktikát jelent, hanem akkor is jól jött, ha másként a pasi nem tudta átélni a vágyott örömöket.

Akár kívülről is - a Millió Arany-pont

Igaz, hogy a rengeteg idegvégződést magában rejtő prosztata az ánuszon belül található, de ahhoz, hogy stimuláld - és ezzel fokozott élvezetet szerezz a partnerednek -, nem feltétlenül kell behatolásnak történnie, bár az intenzitás így nem lesz akkora. Ez a megoldás jól jöhet akkor is, ha épp még csak ismerkedtek a gyönyör eme formájával - hiszen nem szabad ajtóstul rontani a házba.
A herezacskók és a végbélnyílás közötti terület a kínaiaknál Millió Arany-pontként is ismert. Itt húzódik az ondóvezeték külső része, melyen keresztül a prosztatára is hatást gyakorolhatsz, és ingerléstől függően fokozhatod a gyönyört, illetve késleltetheted azt. Ritmikus nyomogatásával növelheted az élvezeteket, míg a pont erőteljesebb, határozottabb nyomásával kitolhatod a magömlés idejét.

Hol vannak még érzékeny pontok?

Ha még ez is túl sok lenne, vagy csak kíváncsi vagy, hol vannak még érzékeny pontok a férfin, nézd meg a videót!

Tévhitek és ellenérzések

Ahogy nőként benned is ellenérzések merülhetnek fel az anális szexszel kapcsolatban, úgy a pasik nagy része sem tud elvonatkoztatni a hasonló gondolatoktól, ha az ő befogadó szerepükről van szó. Az elsődleges probléma a praktika jellegéből fakad, ugyanis gyakran állítják párhuzamba az orvosi vizsgálattal, amire minden esetben negatív élményként tekintenek.

Annak ellenére, hogy a pasik többsége kíváncsisággal tekint az anális szexre, és nem vonakodik attól, ha a behatoló szerepét kell felvennie, a prosztatamasszázst már sokkal inkább tartják homoszexuális megnyilvánulásnak, hiszen az ilyen kapcsolatokban jellemző az ánusz és környékének ingerlése.

Ez azonban egyáltalán nem utal látens homoszexualitásra - ahogy az anális szexet sem értékelik annak, úgy ennek sincs semmi köze hozzá, hiszen ez csak az öröm fokozásáról szól, és olyan személlyel teszik ezt, akivel kölcsönös a szeretet és a bizalom. Ha azonban idegenkedik a dologtól, felesleges erőltetni, ahogyan ő sem várhatja el tőled a masszázst, ha neked nem fér bele az együttlétbe.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük