Milyen egy tartós kapcsolat, ha senki nem látja? Őszinte rajzokon az intim pillanatok

Amanda Oleander a szerelem valódi oldalát mutatja meg rajzain. Apró, de a pároknak sokat jelentő pillanatokat örökít meg.

kapcsolat rajzok cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szerelem az elején talán még a nagyobb gesztusokról, a meglepetésekről szól, de később a felek viszonya sokat változik. Ám az, hogy más lesz, jó esetben egyáltalán nem azt jelenti, hogy rosszabbá válik, vagy eltűnik a romantika: csupán azt, hogy átalakul.

Egy tartós kapcsolatban gyakran a legjelentéktelenebbnek tűnő pillanatok is nagy boldogságot okoznak a párnak - ezt mutatja meg az illusztrátor, Amanda Oleander.

A tartós kapcsolatok intim pillanatai

A nő a tartós szerelmek ritkán látott oldalát örökíti meg: azt, hogy milyen egy hosszú távú viszony akkor, ha senki nem látja. Úgy véli, fontos, hogy az emberek ne csak a romantikus filmekben bemutatott rózsaszín, irreális oldalát lássák a szerelemnek, hanem a valódi képet is. Olyan intim szituációkat rajzol le, amiket minden pár átél, és sokszor a humoros oldalát is megmutatja az együttélésnek. Képei mindenkinek ismerősek lesznek, aki megtapasztalta már, milyen egy tartós kapcsolat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Instagram/amandaoleander

Ezt is szeretjük