Milyen egy tartós kapcsolat, ha senki nem látja? Őszinte rajzokon az intim pillanatok
Amanda Oleander a szerelem valódi oldalát mutatja meg rajzain. Apró, de a pároknak sokat jelentő pillanatokat örökít meg.

kapcsolat rajzok cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelem az elején talán még a nagyobb gesztusokról, a meglepetésekről szól, de később a felek viszonya sokat változik. Ám az, hogy más lesz, jó esetben egyáltalán nem azt jelenti, hogy rosszabbá válik, vagy eltűnik a romantika: csupán azt, hogy átalakul.

Egy tartós kapcsolatban gyakran a legjelentéktelenebbnek tűnő pillanatok is nagy boldogságot okoznak a párnak - ezt mutatja meg az illusztrátor, Amanda Oleander.

A tartós kapcsolatok intim pillanatai

A nő a tartós szerelmek ritkán látott oldalát örökíti meg: azt, hogy milyen egy hosszú távú viszony akkor, ha senki nem látja. Úgy véli, fontos, hogy az emberek ne csak a romantikus filmekben bemutatott rózsaszín, irreális oldalát lássák a szerelemnek, hanem a valódi képet is. Olyan intim szituációkat rajzol le, amiket minden pár átél, és sokszor a humoros oldalát is megmutatja az együttélésnek. Képei mindenkinek ismerősek lesznek, aki megtapasztalta már, milyen egy tartós kapcsolat.

Képek: Instagram/amandaoleander

Ezt is szeretjük