Milyen egy tartós kapcsolat, amikor senki sem látja? Nem a rózsacsokorról, sokkal többről szólnak

A művész megmutatja: nem a romantikus filmbe illő pillanatok teszik igazán boldoggá, intimmé és meghitté a tartós kapcsolatokat.

tartos kapcsolat cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sok romantikus film megpróbálja elhitetni az emberekkel, hogy a szerelem csakis a rózsaszín ködből, a nagyvonalú gesztusokból, a meglepetésekből és a tökéletes, mesébe illő pillanatokról szól.

Bár az elején valóban gyakoriak lehetnek a hasonló élmények, később, a hónapok és az évek múlásával a kapcsolat átalakul. Ez azonban egyáltalán nem azt jelenti, hogy kevésbé jó, boldog vagy értékes lesz.

Ilyen egy tartós kapcsolat a valóságban

Egy Új-Zélandon élő koreai művész, Lynn Choi aranyos, szívmelengető rajzain azt mutatja meg, milyenek valójában a tartós kapcsolatok a zárt ajtók mögött. Illusztrációi rávilágítanak, hogy sokkal többről szólnak, mint a cukormázas pillanatok és a rózsacsokor: az egészen egyszerű programok, az együtt töltött percek, az intim beszélgetések, az ölelések és a viccelődések ezeknél jóval többet jelentenek a feleknek. Képein jól látszik, hogy egy mély, őszinte érzelmeken alapuló viszonyban még a legjelentéktelenebbnek tűnő dolgok is felértékelődnek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Instagram.com/duck_d_lynn.

Ezt is szeretjük