Halála előtt sem engedte el egymás kezét az idős pár: szívszorító képeken az igaz szeretet

Csodálatos fotókat osztottak meg az internetezők az örökké tartó, igaz szerelemről és szeretetről.

idos par kezfogas

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A nehéz helyzetekben igen sok erőt tudnak adni mindenkinek az inspiráló vagy megható emberi történetek, melyekből szerencsére egyre többet találni az interneten is.

A netezők rendszeresen osztanak meg olyan fotókat, melyek bebizonyítják, hogy az örök szerelem nem csupán a filmekben létezik, hanem a való életben is. 

Megható képeken az igaz szeretet

A következő képeken szereplő pároknak megadatott az, amire olyan sokan vágynak: a hosszú évtizedeken át tartó, igaz szeretet, ami az idő múlásával sem halványult el, hanem egyre csak erősödött. Családtagjaik vagy az ápolóik posztolták a róluk készült, szívmelengető és gyakran szívszorító történeteket, felvételeket, melyeket nehéz nem könnyes szemmel végignézni.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Twitter, Facebook, Reddit.

Ezt is szeretjük