18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Van, aki szőrösen szereti?

Kizárólag férfiaknak

Gondoltál már arra, hogy ha te a fazont szereted, akkor előfordulhat, hogy a csajodnak sem épp a dzsumbuj tetszik? Bizony lehetséges.

Az extrém eset

Ez annyira a '80-as évek problémája, hogy szinte hihetetlen, amikor egy-egy Chewbacca-klónnal szembekerülök, és nem érti, mi a gond! Semmiképpen sem az, hogy mi, nők lennénk hisztisek – persze ez is előfordulhat, de ez egy teljesen másik sztori.

A fizikatanárom a gimnáziumban a legjobb arc volt a föld kerekén. Okos, vicces, jóképű és nagyon normális. Az a típusú fickó volt, akit ránézésre a lányos anyák azonnal két kézzel marnának el a többi lányos anya elől, merthogy tökéletes férjanyag, minden pasik legjobbika. Valahogy mégsem volt soha csaja.

Mivel kisvárosban nőttem fel, az ezirányú értesülések tuti biztosnak számítottak. Majdan egy tanár-diák kosárlabda rangadón szembesültünk a nagy tutival: kedvenc tanárunk leginkább úgy néz ki, mintha mindig pulóvert hordana, vagy ahogy akkoriban viccesen konstatáltuk: ha borotválkozna, tokától bokáig kellene neki.
Nézzük tehát fejtől lábig, hátha megtaláljuk a probléma gyökerét.

Fej

Alapvetően azt gondolom, hogy az arc és annak ápolása, megfelelő állapotban tartása már nem kellene, hogy téma legyen. A minap kísértem el az egyik barátomat egy olyan spa-ba - kifejezetten férfiaknak -, hogy az állam leesett, és szinte irigy voltam, hogy nem maradhatok én is ott egy jó kis testkezelésre. De természetesen, ha nem mindegyikőtök az a piperkőc fajta, akkor sem árt időnként bemutatkozni a borotvának. Vagy jaj istenem, miket nem mondok, egy arckrémnek. Csodákat tehet, de tényleg!

Mell

A mellkas-szőrzettel nagyjából ötven-ötven százalékban állunk mi, nők a rögtönzött kutatások alapján.

M. azt mondta, nála a férfiasság egyik alapfeltétele, hogy a delikvens szőrzete dús legyen mellkastájon, a többiek alapvetően arra voksoltak, hogy mégiscsak könnyebben kalandozik az ember lányának nyelve, ha nem kell közben balra vagy jobbra fordítani a fejünket és két ujjunk közé csippentve szedegetni a szánkból az oda nem illő dolgokat. Arról nem is beszélve, hogy ha egy nagyobb lélegzetvételnél a torkunkon akad, az igen kellemetlen fulladási rohamokat okozhat. No persze az ezzel együttjáró röhögés is.

Az intim részek

És akkor lassan, de biztosan meg is érkeztünk a deréktájhoz, az intim részekhez, a lényeghez.
B. barátnőm azt mondja, neki inkább mindegy, de a fazonra nyírást favorizálja, mert csupaszon olyan vicces. Ezen természetesen nagy vita támadt. Egyértelműen egyik fél sem került ki győztesen, talán a megoldás abban keresendő, hogy a totál lekapott fazon sokkal ápoltabb hatást kelt, ergo jobban meghozza a kedvet – mondta az egyik fél. A többiek megint csak a férfiassággal hozakodtak elő, lévén egy vérnő nem egy kisfiúval akar szexuális aktusra lépni, hanem egy férfival, aki nézzen is ki úgy, mint egy férfi! Az viszont vitathatatlan, hogy orális szex esetén sokkal esztétikusabb és praktikusabb a fazonra nyírt vagy teljesen leborotvált figura.

Sajnos nincs térkép és útmutató az egyes egyedekhez. Nincs kezelési és irányítási kézikönyv. De egy dolog biztos, balgaság lenne egy tökéletes partnert azért elengedni, mert éppen a természetes dolgokban hisz, és nem jár kéthetente gyantáztatni.

Vagy pont fordítva. Sokszor mondtuk már, mondjuk megint: a kommunikáció a lényeg. Ne legyen egy ilyen apró dolog miatt tüske a körmünk alatt – vagy éppen szőrszál a levesünkben!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük