18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 árulkodó jel, amiből a pasi felismeri a színlelt orgazmust (18+)
Akad férfi, akit nem lehet átverni egy elégedett mosollyal. Tudd meg, honnan tudja, ha elmaradt a gyönyör!

Amikor az érzéki együttlét fűrészelésbe vált át, és egyre biztosabb, hogy a mindent elsöprő orgazmus elmarad, sok nő száll versenybe a legjobb színészi alakításért járó arany szobrocskáért, hogy pontot tegyen a lepedőgyakorlat végére. A felmérések adatai szerint 18% rendszeresen, de alkalmanként szinte minden második hölgy próbál megjátszott orgazmussal párja kedvére tenni.

A legtöbb pasi pedig könnyen áldozatául is esik a hálószobai színjátéknak, és miután ő maga is felkapaszkodott a saját csúcsára, annak biztos tudatában dől hátra, hogy ismét remekül teljesített, legfeljebb egy nyugtázó kérdés - Jó volt? - hangzik el, amire természetesen érkezik a hölgy szájából a mosollyal kísért igen.

A szemfüles férfival azonban jobb, ha vigyázol, ugyanis számos apró jelre felfigyelhet, ami alapján megismeri, ha nem élsz át valódi orgazmust.

Száraz bugyi

A legtöbb férfi akkor kezd gyanakodni, ha az előjáték során nem nedvesedsz be kellőképpen. Pedig, ha párod egy száraz bugyi miatt gyanút fog, szinte biztos, hogy tévúton jár, ugyanis a hüvelyi szárazság sokszor egészségügyi probléma, és nem azt jelenti, hogy nem kívánod eléggé a szexet. Hasonló helyzetben add a tudtára, hogy nem vele, és nem is a vágyaddal van a baj, és gondoskodj róla, hogy mindig legyen kéznél síkosító.

Árulkodó mozdulatok

A tipikus, szexfilmekből ismert, megjátszott kéj biztos ismertetőjegye, hogy mesterkélt hangokból és túlzottan intenzív mozdulatokból áll: nem csoda, hogy, ha hasonló gesztusokkal álcázod megjátszott gyönyörödet, az a moziértő pasinak is szemet szúr. Ha a felvezetés izgatóan és tökéletesen zajlik, a későbbiekben árulkodó lehet, ha nem a szexuális mozdulatokkal összhangban adsz ki kéjes hangokat.

Bár ideális esetben partnered jobban figyel a bizsergető gyönyörre, mint arra, hogy milyen hangszínen és mekkora hangerővel nyilvánítod ki élvezeted, ha felfigyel megjátszott sóhajaidra, valószínűleg ő sem élte bele magát annyira a szeretkezésbe, mint kellett volna.

A hangok és a mozdulatok mindenesetre az első árulkodó jelek között lehetnek, melyek gyanút ébresztenek, de ez még nem az a pont, amikor a pasi biztosra venné, hogy nem valódi az örömöd.

A gyönyör pírja

Az orgazmusnak vannak bizonyos jelei, melyek fölött nincs hatalmad, és amit megjátszani sem lehet: ahhoz, hogy a pasi rájöjjön az igazságra, ezeket kell felismernie. Azonban, ha képes őket kiszúrni, akkor valószínűleg annyira ismeri a női test minden apró rezdülését, hogy nincs is szükséged a színjátékra, mert megtalálja a módját, hogy neked is jó legyen.

Az egyik árulkodó jel, ha arcod szex alatt nem pirul ki, és szemeid sem csillognak a kéjtől elborultan. Az orgazmus előtti pillanatokban ugyanis felgyorsul a vérkeringés, ami számos változáshoz vezet. A nemi szerv környéke forróvá és duzzadttá válik, az alap izgalmi állapothoz képest még nedvesebb leszel, és ezzel egy időben arcod, mellkasod is kipirul, ajkaid pedig kissé megduzzadnak.

Természetesen szád változása szabad szemmel nem látható, bár a szapora légvétel miatt ajkaid is kicserepesedhetnek, ami már feltűnőbb. Mindenesetre, ha szemeid közömbösek maradnak, arcod pedig fakó, az árulkodó lehet.

Száraz testtel az ágyban

A szex hasonlóan működik, mint egy intenzív edzéssel tarkított fogyókúra. Az izgalom és nem utolsósorban a lepedőn végzett gyakorlatok következtében felgyorsul a pulzusod, és szaporább lesz a vérkeringésed is, ami miatt a valódi gyönyör éppen olyan izzasztó tud lenni, mintha edzőteremben jártál volna, még akkor is, ha alapvetően nem vagy kifejezetten verejtékező típus. Ha tehát a szeretkezés végén arcod fakó, bőröd pedig ugyanolyan száraz és puha, mintha mi sem történt volna, nem csoda, ha partnered fejében is szöget üt a dolog, hogy talán nem is történt.

Vaginamonológok

Ami azonban a leginkább árulkodó, az hüvelyed apró rezdüléseinek hiánya. A csúcspont felé közeledve intim izmaid önkéntelen összehúzódásokba kezdenek, amit tudatosan szinte lehetetlen utánozni. A gyönyört éppen a medencefenék izomzatának egyre szaporább, ritmikus összehúzódása adja, és, bár te magad is mozgathatod PC-izmaidat, akaratlagosan nem tudod olyan sűrűn összehúzni, majd elernyeszteni, ahogy az az orgazmus közben zajlik. Ennek ellenére egy kis intim torna semmiképpen nem árt szex közben, az összehúzódásokkal ugyanis közelebb juttathatod magad a legtökéletesebb pillanathoz, így a színjátékra sem lesz szükség.

Ha messze még a csúcs

Minden árulkodó jel ellenére a legtöbb férfi nem eléggé szemfüles ahhoz, hogy észrevegye a valódi és a megjátszott orgazmus közötti különbséget. Bár a körülményekre való tekintettel - miszerint a vér hasonló helyzetben nem éppen az agytekervények olajozott működését igyekszik biztosítani - mindez érthető.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a kegyes színjáték az egészséges nemi élet titka. Ha nem kívánod olyan sűrűn a szexet, mint partnered, vagy bizonyos estéken érzed, hogy neked nem fog menni, add a tudtára. Ha ügyes vagy, nem kudarcként éli meg a dolgot: tehát érdemes a rossz hírt egy hatásos bókkal megfejelni, majd, ha van kedved hozzá, segíthetsz partnerednek, hogy az ő gyönyöre ne legyen hiánytalan.

Ha történetesen éppen a pasid áll az örömtelen szex hátterében, légy kitartó, és öltsd magadra a szexi tanárnő szerepét, bár a vadító rucit ezúttal jobb, ha a szekrényben hagyod, és szerepjáték helyett inkább konkrét tanácsokkal segíted partnered.

Ha nem a pózokkal vagy anatómiai ismereteivel van gond, hanem görcsösen előtérbe helyezi, hogy neked legyen jó, mondd el neki, hogy engedje el magát, hiszen a stressz téged is gátolhat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük