Miért színleli a nő az orgazmust?
Miért a megjátszott nyögések, ha nincs mögöttük szenvedély? Vajon a hazug gyönyörnél van nagyobb szexvétek?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
Lányok, ti átkozott libái a szerelemnek! Asszonyok, ti senkiházi ámítók! Mellek, akik belecsábítjátok az embert a nyúl után a lukba, miközben a vörös királynő nem is kívánja a borzalmas bránert! Hát mit csináljunk veletek?
 

Halló, halló

A lány: az csábító. Viharverte érzés vágyni rá: kábé olyan, mintha veszélykék egű, balatoni eső után törölközőt szeretne keríteni az ember. Annyira állhat ellen neki a férfi, mint gyerek a mazsolás sütisdoboznak.

És milyen borzalmas, amikor arra kell ébredni, hogy a lány igazából nem is szerette! Hogy amikor odatette magát, az hazugság volt, mint a vasfüggöny! Rosszabb, mintha nemet mondott volna. Orbitális nyögések, Föld körüli pályán. Rámozdulások, mikor a rámozdulás indokolatlan.

Hazug!

Óvatos jajdejókat maga az Atyaúristen is ki tud sajtolni, lássátok ugye a Énekek énekét, lányok, asszonyok, node amikor meg kell játszani az orgazmust, akkor mi fene van? Minek az, kérdem én? Ki küldi nektek a saját, külön bejáratú éteretekbe azt az igazságot, miszerint a pasinak akkor jó, ha nincsen a csajnak borzalmas, világrengető, mindenen túli elszaladása a Tejútba? Miért kell inkább azt mondani, hogy volt, mikor nem is?

Asszonyok, de mindenkit meg

Önbizalom, az hiányzik. Kiállás a saját igazságért. Végtelen szeretete a szenvedélynek, a testiségnek.
Olyan nő még nem született, aki a borzalmas, életéhes szerelmet ne élvezte volna. Még ha megmagyarázza magának, akkor sincs olyan csaj, aki ne szeretné.
A dugást, magát. Mert a szerelem olyan: hozzátartozik az élet – frissen vágott zöld szaga, illata a világnak. A nő meg hülye, ha nem szeret viszont.

Buta az, no

Orgazmust csak a szeretetéhes hülyék színlelnek. Akiknek nincsen jobb ötletük arra, hogy megtartsanak egy pasit. Nem kellenek okok, nem kellenek tények. Minden lánynak lehet hihetetlenül hihetetlen, Isten lábszárát két kézzel markoló élménye a testiség közben, igenis. Amihez ugye, jó esetben, kell egy férfi. De viszont!

Nem tudjuk mi magunk, így, a házibuli magasán, pálinkát, söritalt, bort markolván meghatározni azt, hogy mi a jó a lánynak.

Tessék csak megmondani, a férfikezet odavezetni, ahova a kisasszony kívánja. Nincs ebben szégyellnivaló, sőt. A nő, akinek vágyai vannak, férfivadítóbb bármely szilikonozott cicánál.

Csak azt mondanánk: tessék élvezni a szerelmeskedést. Mert az jobb, mint bármiféle juhtúrós sztrapacska.

Ezt is szeretjük