18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Lassú gyönyör, elnyújtott orgazmus (18+)

4 különleges szexpóz

Egész éjjel szeretnéd élvezni a gyönyör hullámait? Válogass kedvedre a legjobb helyzetek közül!

A férfiak szeretik elhamarkodni a szexet. De imádják a változatosságot és a kezdeményező nőket is, úgyhogy vedd a kezedbe az irányítást, és diktáld te a ritmust!
 
Csábítsd el kedvesed különleges pozíciókkal, és ne hagyd, hogy elsiesse a dolgot! Ha nem akarod, hogy túl hamar érjen véget a szenvedélyes éjszaka, hangold rá saját ritmusodra, hogy minden ízében kiélvezhesd a lassú gyönyört!

Vadász

Manapság a divat, a szexkultúra és nem utolsósorban a pornó azt diktálja, hogy a párok az együttlét során finoman előre-hátra mozogjanak. Pedig olykor sokkal izgalmasabb és különlegesebb gyönyör forrása lehet, ha csak a nő mozog, ami nem mellékesen az irányításra is lehetőséget ad. A vadász olyan pozíció, ahol párod férfias tartása mellett irányíthatod az együttlétet.

Miközben fél térdre ereszkedik előtted, egyik lábadat tedd a csípőcsontjára azon az oldalon, ahol talpa a talajon van. Ezt követően ereszkedj az ölébe, bal karoddal pedig öleld át a jobb vállát, mialatt finoman magához vonja csípődet, és erősen tartva maga alá fordít úgy, hogy a talajon lévő lábaddal derékszögben megtámaszthasd magad. Ha jobb kezeddel partnered térdét fogod, egyensúlyba hozhatod magad, és a behatolást követően párod biztonságot adó ölelésében olyan lassan mozgathatod a csípődet, ahogy jólesik neked.

Tehén

Ha kevésbé akrobatikus pozícióban szeretnéd élvezni a lassú gyönyör hullámait, akkor ereszkedj te is a földre térdelő párod mellett, majd izgassátok egymást simogatásokkal. Jobb karoddal öleld át a pasi vállát, majd jobb lábadat emeld át combjai fölött úgy, hogy lábszárad derékszöget zárjon be a padlóval.

Ha párod megtámasztja behajlított combodat, segítségével lassan kinyújthatod, egészen addig, míg háttal neki teljesen az ölébe nem ereszkedsz. Ha kissé oldalra csusszansz, behatolás közben akár partnered felé is fordulhatsz, így, ha az orgazmus eléréséhez elengedhetetlen számodra a csók, aktus közben akár forró nyelvcsatát is vívhattok.

De ebben a helyzetben partnered a csiklódat is izgathatja, hiszen széttárt combokkal a hátadat mutatod neki, ami lehetővé teszi, hogy kezével könnyedén utat találjon a gyönyör apró forrásához.

Szemtől szemben

A keleti erotikus hagyományok szerint szekérnek nevezett helyzet egy finom, egyensúlyozó póz, ahol fontosak az erős lábizmok, hogy ne fáradjatok el idő előtt. A meghitt hangulatot növeli, hogy aktus közben egymás szemébe nézhettek, így akár párod élvezettől homályos tekintete is hozzájárulhat gyönyörödhöz. Ahogy sok más pozíciónál, a kiinduló helyzet még itt is messze van a végeredménytől.

Helyezkedj béka pozícióban guggoló párod ölébe, és hagyd, hogy hátadnál fogva egy halom párnára döntsön. Amikor már nem tartja csípődet, háta mögött összekulcsolt lábaidat helyezd a nyakába, majd engedd, hogy válladra téve lábait beléd hatolhasson.

Ebben a különös egyensúlyozó helyzetben minden izmotokra szükség lesz, hogy megtartsátok magatokat, ami még izgalmasabbá teszi az aktust, a gyönyör eléréséhez ugyanis nemi szerveitek körüli izmaitokat is meg kell mozgatni. Remek póz ez, ha hüvelyizmod belső játékával szeretnél feledhetetlen élményt nyújtani nem csak párodnak, de magadnak is.

Mély gyönyör

Ha nem aktívan közreműködve, inkább kényelmesen hátradőlve szeretnéd élvezni, ahogy partnered hüvelyed minden egyes részletét érintve beléd hatol, akkor válaszd ezt a guggoló pozíciót.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az előző helyzethez képest csak annyi a különbség, hogy amikor párod ölébe helyezkedve ő fokozatosan hanyatt dönt téged, lábaidat a háta mögött össze kell kulcsolnod, ő pedig széttárt lábakkal maradjon guggoló helyzetben. A behatolást követően mindketten mozogjatok lassan, hogy egész hosszában érezd magadban partnered péniszét. Ez a helyzet akkor is lehetővé teszi a lassú, érzéki gyönyört, ha egyébként partnered kisebb mérete miatt csak heves szeretkezés során tudsz eljutni a csúcsra.

Cikkünk Linda Sonntag Fényképes Káma-szútra című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük