18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legvadítóbb szexhely, hozzá illő pózokkal (18+)

Ne mozduljatok ki a lakásból csak azért, mert változatosságra vágytok: használjátok ki a négy fal között a szexi lehetőségeket!

Miért zárkóznátok be a hálószobába, amikor a lakás rengeteg izgalmas helyszínt tartogat? Járjátok be a szobákat, és használjátok ki az egyes helyiségekben rejlő lehetőségeket. Korbácsoljátok fel egymás vágyát szexi ötletekkel, hiszen a szeretkezésben az sem baj, ha egy különösen vadító ötlet nem a semmiből kelti életre a szenvedélyt, hanem olaj a tűzre.

Fürdőszoba

A hálószoba egyik legnépszerűbb vetélytársa a fürdő. Mivel ennek többnyire zárható ajtaja van, még akkor is magatok lehettek, ha történetesen otthon vannak a gyerkőcök. A zuhanyzóban vagy a kádban rendkívül érzéki élmény a szex, hiszen a meleg víz minden porcikátokat áthevíti, és a bőrt is érzékenyebbé teszi.

Ugyanakkor nincs üdítőbb és élénkítőbb, mint egy romantikus, közös fürdőzés, használd hát ki a meghitt pillanatokat, és ne térjetek rögtön a lényegre! Először gyengéden szappanozzátok be egymást: ha társad csúszós bőrét érzéki mozdulatokkal megmasszírozod, újra felfedezheted, milyen szexis, no és a kényeztetés garantáltan meghozza gyümölcsét is!

Ha kellőképpen tűzbe jöttetek, szeretkezzetek állva, de vigyázzatok, nehogy a csúszós padló balesetet okozzon. Hagyd, hogy párod ölbe kapjon, majd hátadat a falnak támassza, ha azonban aktus közben fárasztóvá válik ez a pozíció, egyik lábadat leteheted a földre: így a mozgásra is több lehetőséged lesz, és nem kizárólag partnered fog irányítani.

Nappali

A szeretkezéshez és az orális szexhez a székek és a heverők is kiváló helyszínül szolgálnak: próbáld ki, milyen meztelenül rákucorodni kedvenc székedre, miközben partnered odaadóan kényeztet, de azért előtte ellenőrizd, hogy az ablak csukva legyen, és a függönyt is húzzátok be. A hangulati kiegészítőkről se feledkezzetek meg: egy pohár bor után vagy egy romantikus zene ritmusára sokkal érzékibb lesz minden egyes mozdulat!

Egy hátradönthető fotel is praktikus szerelmi helyszín, ebben az esetben viszont párodat ültesd le, te pedig az ölében foglalj helyet. A gyengéd, ringó mozgás a segítségedre lesz aktus közben.

Ha meguntad ezt az irányító helyzetet, manőverezd át a pasit a kényelmes kanapéra, és folytassátok a szeretkezést fekvőhelyzetben vagy lovaglópózban: ha a berendezési tárgy mérete engedi, akár oldalt fekve is megpróbálkozhattok a hátulról behatoló pózzal.

Lépcső

Ha a lakáson belül saját bejáratú, biztonságos lépcső is található, kár lenne kihagyni az egyik legizgalmasabb házi szexhelyszínt. Mindenesetre szerelkezzetek fel néhány párnával és pléddel, hogy se ülni, se térdelni ne legyen majd kényelmetlen a lépcsőfokokon. Engedjétek szabadjára fantáziátokat, és a különféle vadító helyzeteket kombináljátok szerepjátékokkal is.

A lépcső egyrészt azért kiváló helyszín, mert a magasság szabályozása révén olyan pozíciókkal is megpróbálkozhattok, melyeket máskülönben szinte lehetetlen volna véghezvinni.

Az egyik fokon ücsörgő partneredet akár orálisan is kényeztetheted, ha azonban kellőképpen játékos hangulatba kerültök, és akad egy sál vagy kendő a közelben, a kötözésre keresve sem találhatnátok jobb helyszínt. Hagyd, hogy párod karjaidat a korláthoz rögzítse, majd add át magad az érzéki élményeknek, ahogy beléd hatol, vagy ajkaival izgat.

Konyha

A konyhában szintén sok finomságot főzhettek ki együtt. Ha a romantikus vacsora után alaposan eltakarítottátok a romokat, és nem maradt tányér vagy véletlenül égve felejtett gyertya az asztalon, ideje kihasználnotok eme bútordarab szexi előnyeit is!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Feküdj hanyatt a konyhaasztalon, partnered pedig álljon melléd, és hagyd, hogy derékszögben megtámassza lábadat: ebben a pózban hihetetlenül érzéki élmény lesz a behatolás. Ha összeszorítod magasba nyújtott lábadat, hüvelyed szorítása mindkettőtök gyönyörét tovább fokozza. Aktus előtt vagy után fűszerezhetitek az élvezeteket vágykeltő desszertekkel is, melyeket stílusosan egymás testéről fogyasszatok el!

Cikkünk Judy Bastyra Szex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük