18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Milyen a temperamentumod? (18+)

Így lehet orgazmusod!

Romantikus vagy inkább szenvedélyes alkat vagy? Tudd meg, melyik szexpóz illik leginkább személyiségedhez!

A szex a vágy mellett érzelmek beteljesülése is. Éppen ezért, attól függően, hogy érzelmesebb vagy szenvedélyesebb alkat vagy, más és más pozíció lehet számodra a legkielégítőbb.

Ha megtalálod azt, amelyik a legjobban passzol szexuális és érzelmi temperamentumodhoz, azzal a tökéletes gyönyör titkát is megismerheted, a szexpózok ugyanis sokkal több érzelmi töltettel rendelkeznek, mint gondolnád.

A misszionárius a forró ölelés helyzete, míg a háttal lovagló sokkal inkább a heves, vággyal teli szenvedélyé. Találd meg, a te alkatodhoz melyik passzol a leginkább!

Romantikus

Ha nem kimondottan egyszerű feladat meghódítani téged, mert nem csak szép szavakra, de valódi, komoly érzelmekre vágysz, akkor számodra az együttlétben is sokat jelent a testi közelség. A misszionárius vagy az ölbeülő póz lehetőséget nyújt rá, hogy aktus közben is közel lehessetek egymáshoz pároddal.

Nemcsak simogatásokra, ölelésekre ad lehetőséget, de ez a két romantikus pozíció a szavaknak sem szab határt. Szex közben pedig korántsem csak arról lehet beszélni, hogy kinek melyik helyzet esik a legjobban: nyugodtan élvezd együttlétetek alatt partnered kedveskedő, érzelmes szavait!

Ha számodra a szex elsősorban az érzelmek beteljesülése, és ezzel az aktussal csak még jobban ki szeretnéd fejezni párodnak, hogy milyen sokat jelent neked, akkor ezt a két, lassú pozíciót neked találták ki. Ebben az esetben ugyanis a gyönyör sokkal kevésbé a konkrét szexuális teljesítmény, mint inkább kettőtök kommunikációjának eredménye lesz. A forró, izgató szünetekkel még vadítóbbá tehetitek szeretkezéseteket: használjátok ki ezeket a pillanatokat arra, hogy mélyen elmerüljetek egymás tekintetében, csókjában, mielőtt újra a testiség játszaná a főszerepet.

Heves

Ha nem csak kedvenc süteményedet, de az egész életet két kanállal eszed, akkor számodra a langyos románc mit sem ér. Neked minden téren erőteljes ingerekre van szükséged, különben, ha valaki nem mutat fel eleget, akkor emelt fővel elsétálsz mellette.

A szerelemben tehát nem kedves, szép szavakra, hanem színes, hangzatos mondatokra vágysz. Ez nem azt jelenti, hogy a szavak mögötti tartalommal nem törődsz: benned az érzelmek könnyen ébrednek, ám annál nagyobb erővel lobbantják lángra a szenvedélyt. Könnyen esel tehát szerelembe, és ennek testi beteljesülésétől sem idegenkedsz.

A szexben éppolyan heves vagy, mint a szerelemben, éppen ezért a gyors, intenzív pozíciók passzolnak leginkább temperamentumodhoz. A lovagló pozíciót pont neked találták ki, de az is gyakran megeshet, hogy pároddal még a hálószoba küszöbéig sem juttok el, és az előszobában, állva lesztek egymáséi. Mivel határozott, robbanékony egyéniség vagy, az irányítás éppen annyira illik hozzád, mint a maximális, passzív gyönyör, amikor inkább a férfira hagyod az irányítást. Számodra a szexben mindennél fontosabb a vágy, a ritmus és a beteljesülés. A lovagló pozícióban tehát nemcsak azt élvezheted ki, hogy te vagy nyeregben, hanem szeretkezésetek ritmusát is teljes mértékben te irányíthatod, míg, ha állva szeretkeztek, az erős, férfias szexuális energia áradása okozza számodra a legnagyobb gyönyört.

Bevállalós

A mindennapokban a változatosságot, a szexben a kalandokat kedveled a leginkább. Kíváncsiságod nem ismer határokat, ezért előbb vagy utóbb szinte biztos, hogy a szexuális paletta összes elemét ki fogod próbálni. Mivel szereted a kihívásokat, a könnyen jött gyönyör nem a te asztalod: szeretsz változatos pozíciókban, minél tovább szeretkezni partnereddel. Az olyan különleges pozíciók illenek hozzád a legjobban, mint a kutya vagy a fordított lovagló helyzet. Ezek olyan sokszínű pózok, melyek közben nemcsak a behatolás ritmusát vagy szögét változtathatjátok, de még tovább fokozhatjátok az élvezetet, ha egymás nemi szervét is kényeztetitek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Mivel azonban szégyenérzet nincsen benned, párodnak igazán különleges élményt nyújthatsz azzal, ha szex közben nem az ő kezére hagyatkozol, hanem magadat izgatod. Így a szeretkezés nem egyszerűen a gyönyörről fog szólni, hanem arról, hogyan merítkezhettek meg az ingerek minél sokszínűbb kavalkádjában, mielőtt a vágy beteljesülne.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük