18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 alig ismert szexpont a férfi testén - Itt érintsd meg, hogy teljesen beinduljon

Nemcsak a megszokott erogén zónák nyújtanak gyönyört. Ezek a kevésbé ismert szexpontok intenzív élményt adnak.

Szexpontok a férfi testén

Mivel az erotikus fantázia végtelen, a szexuális kényeztetések tárháza is kimeríthetetlen. A saját és partnered gyönyöre érdekében érdemes szem előtt tartanod, hogy ne csak a megszokásig ismert erogén zónákkal foglalkozz.

A férfitesten vannak hatványozottan érzékeny szexpontok, melyek nem minden esetben egyeznek az erogén zónákkal. Jó ezekkel tisztában lenni, mert a szóban forgó területek izgatásával egyenes úton repítheted párodat az orgazmusig. Ha megérinted és stimulálod ezeket a pontokat, nemcsak a kedvesed teste indul be, hanem az agyában is azok a folyamatok, melyek megsokszorozzák a szexuális eufóriát.

A belső comb területe

Mivel az sietteti a magömlést, a direkt kényeztetés helyett sokkal gyönyörteljesebb együttlétet ígér, ha a nem közvetlen erogén zónákon keresztül húzod fel kedvesedet. Az egyik ilyen felület a combja belső felén található. Ha a két combrész belső régióit egyszerre simogatod erőteljesebben, akkor az úgynevezett szabóizmokat stimulálod, aminek hatására a herék beindulnak. Ezt szabad szemmel is látni lehet, és felér egy olyan ingerrel, mintha konkrétan a péniszt kényeztetnéd kézzel vagy szájjal.

Szexpont a nyakszirten

A nyakszirt méltatlanul hanyagolt területe a férfitestnek. Pedig akárcsak a nőknél, ott is érzőidegek és szőrpihék milliói vannak, melyek a gerinc vonalán keresztül továbbítják a kéj jeleit a péniszhez. Ha körkörösen simogatod a legfelső csigolya feletti kis részt, érezni fogod a reakciókat a barátod részéről. Először elernyed a teste, majd sóhajtozik, és kitágulnak a pupillái. Ha a nyaksimogatást kombinálod azzal, hogy finoman harapod a fülcimpáit, és erotikus kívánságokat suttogsz a fülébe, nem marad el a merevedés sem, és perceken belül szerelmeskedésre készen áll a párod.

Az ujjak erotikája

Az ujj, a tenyér nemcsak arra jó, hogy gyönyört szerezzen, hanem a tapintás legfontosabb eszközeként élvezni is ugyanúgy képes az erotikus ráhatásokat. Az ujjbegy és a hajlatok is tele vannak akupresszúrás pontokkal, így az ingerlés által mindkét fél részesül a testi örömökben. Ha ujjpercenként simogatod, enyhén harapdálod a kedvesedet, majd szádba veszed, és szopogatod, akkor ez billentyűként funkcionál a férfitest számára. Egyszerre kap gyönyörű látványt és izgalmas, tapintás általi izgatást.

A fentebb említetteken kívül van még néhány erogén zóna, amit ugyanúgy érdemes izgatni a férfi testén. Mutatjuk a legforróbb területeket.

A férfi 10 nagyon érzékeny erogén zónája: ha megérinted, hihetetlenül felizgatod vele

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük