18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 vágylohasztó női szexbaki

A férfi szerint

Bár senki sem tökéletes, vannak hibák, melyek elkerülhetőek. Tudd meg, mely tabuktól megy a pasi libidója végképp szabadságra!

Testi szerelem előtt birkapörköltet tokaszalonnával kínálni tilos, durcásnak lenni meg pláne nem ér. Az egyiknek a zsírjával van a baj, a háj lomhává tesz, a csalódás, a harag meg keserűvé, mint az étcsoki. Az egyiket nem kell feltálalni - a másikkal meg épphogy ki kell. Íme, megfejtettük: mégiscsak van rokoni szál az evés meg az ívás között!

Stresszek és gondok

A baj, az olyan, az csőstül jön: csak kettőt pislog az ember lánya, és máris a nyakában liheg, meg mutogat. A baj nem kér elnézést, majd lerúgja a lapockát, úgy csapkod időnként. Bajban ismerszik meg a barát. A lányoknál bájban.

Csak azért mondjuk ezt, mert olyan stresszek még nem voltak, miket némi fokhagymával és jó komoly kidumálással ne lehetett volna elhajtani a jó fenébe. A munkahelyi gondok meg éppen nem azok, amikkel aztán végképp ne lehessen mit kezdeni: nénék ajánlják, hogy, ha elköp az átokkal megvert a háta megett, és elmormol utána rögvest három Miatyánkot, a bú rohanvást menekül vissza az erdőbe, sunyulva el a kertek alatt. Nem mondom, stramm ellenméreg a pálinka is, de az úgynevezett párbeszédnél jobbat nem találtak még ki a vének.

Csak az ő kedvéért

Mert a kisasszony párja, és ezt ne felejtsük el, nem csupán spermadonor. Ha meg csak az, akkor ott a hézag. A pasi kitűnő barát is lehet - vásároljon ön is férfit, néha még a szaga is jó, ráadásul időnként hűséges.

Ágyban párja nincs, persze csak akkor, ha nem eszi ki a rozsda. Mert akkor aztán nyikorog és korhol. A bú ugyanis, mint herpesz: szájról szájra jár. Makrancosan, kócos szívvel pedig már csak azért sem lehet szeretkezni, mert nem lesz belőle semmi, vagy pengeszájú döngölés lesz belőle, mikor is a bak, bár érzi, hogy valami nem stimmel, felhevültségének végére pár perc alatt, néhány erőteljesebb rántással tesz pontot. A pasi, az nem kérdez.

Ami a szőrt illeti

A hapsi például azt sem kérdezi, hogy miért nem törődsz magaddal, lányom. Nem érdeklődik, hogy mi van, elfogyott a boltban a borotva, vagy beszáradt esetleg a fogkrém. A férfi, az konstatál. Magában. Aztán lehet csodálkozni, hogy az álommanus, az minden - jóvágású, stramm, akkurátus -, csak megértő nem lesz soha.

Elfilozofálhatnánk azon, hogy ki mennyire akad fenn a fürdőkád alján hagyott, bús sörtéken. Lehetne vitát nyitni a naturista szemléletről, szőrpamacsról, hónaljról, egy azonban bizonyos: a helyén felejtett női, úgynevezett Petőfi-bajusz idejekorán véget vethet a hirtelen jött légyottnak. Nem véletlen, hogy a koleszszobák falán, a poszterbirodalomban Thomas Magnum helyett Halle Berry a királynő.

Magunk sem tudjuk, érző szívű manusként hova tegyük a dolgot, értjük ám, hogy a gyanta, az biza fájdalmas kötelesség, epilálni meg az ördög tanította a lányokat, és az egész, az egész csupasz, hófehér angyalság egy büdös nagy átverés, gerillaharc, amit holmi piros gombok megnyomásával a gonosz borotvagyárak egy dérrel dúrt, hideg reggelen uszítottak az emberiségnek neki.

Kérem, ettől függetlenül tény: a pasik többsége bizony, hogy a fondorlat áldozata lett. Rég elmúlt, mikor a Hernádi Judit az átkosban büntetlenül villanthatta a hónaljszőrt. A férfi finnyás egy valami.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Válogatós pernahajder. És hiába ordibál, hogy én ezt a spenótot már nem eszem meg, anya tasli helyett inkább elé rakja a mazsolás csokipudingot. Talán még puszit is nyom.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük