18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

„Napi öt szex sem volt elég” - Így tette tönkre a libidója a 37 éves, szexfüggő nő kapcsolatát

A háromgyerekes anya elmesélte, hogy a túl sok szex is mehet egy párkapcsolat rovására.

Szexfüggő nő

Sok hosszú távú párkapcsolatban okoz nehézségeket az eltérő libidó, és gyakran az együttlétek megritkulása az a tényező, ami félrelépéshez, szakításhoz vezet. Egy 37 éves nőnél viszont pont az ellenkező helyzet vetett véget a kapcsolatnak.

A háromgyermekes anya az interneten osztotta meg történetét: elmesélte, hogyan tette tönkre szerelmi életét a csillapíthatatlan szexuális étvágy.

Csak a szexre tudott gondolni

Rebecca Baker párja kezdetben még élvezte azt, hogy szerelmének mindig csak a szexen jár az esze, és folyton újabb szeretkezést kezdeményezett, amikor csak lehetőségük, idejük volt rá. Ahogy azonban múlt az idő, egyre kevésbé értette a helyzetet, és néhány hónap után állandóan csak azt kérdezgette tőle, hogy miért nem bír leállni, honnan jön ez a soha nem múló vágy.

Rebecca egy idő után már ki sem mozdult otthonról.
Rebecca egy idő után már ki sem mozdult otthonról.

Előfordult, hogy napi öt szeretkezés sem volt elég számára. Ahogy reggel kinyitotta a szemét, az első gondolata a szex volt, és onnantól kezdve egész nap nem volt más gondolata. Nem tudta kiverni a fejéből, és mindenről ez jutott az eszébe - másra nem is volt képes igazán koncentrálni. Úgy érezte, éhsége csillapíthatatlan, amit először csupán a depressziónak és a szerotoninhiánynak tudott be, de később felismerte, hogy komolyabb a gond. Nemcsak a párkapcsolatát, hanem az életét is megkeserítette a libidója: egy idő után már annyira szégyenkezett folytonos vágya miatt, hogy alig mozdult ki otthonról, mert kellemetlenül érezte magát más emberek társaságában.

A libidója tette tönkre a kapcsolatát

Párjával is egyre csak romlott a helyzet. Mivel a férfi úgy érezte, nem képes kielégíteni szerelmét, azzal kezdte vádolni, hogy félrelépett. Ez persze nem volt igaz, de Rebeccát annyira megviselték az alaptalan gyanúsítgatások, hogy szexfüggősége csak még inkább felerősödött.

Nem sokkal később úgy gondolta, egy kis szünetre van szüksége, ezért elköltözött a férfitól, és pszichológushoz kezdett járni. A kapcsolata azonban nem élte túl a problémákat és a távolságot, és végleg szakítottak. Ezután még sokáig járt terápiára, és ez, valamint a költözés, illetve a munkahelyváltás hozta meg neki a gyógyulást, az esélyt a normális életre. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Rebecca azért osztotta meg a történetét, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a szexfüggőség valójában egy igen komoly probléma. Sokak párkapcsolatát a szeretkezések hiánya vagy megritkulása rombolja szét, de a túl nagy libidó is okozhat súlyos gondokat. Elsőre izgalmasnak tűnhet, hogy valakinek tényleg csillapíthatatlan a szexuális vágya, azonban ez egy mentális zavar, amivel pszichológushoz kell fordulni, mert hosszútávon megkeserítheti és tönkreteheti az emberek életét.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük