18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az extatikus női orgazmus titka: U-pont (18+)
Az U-pont nem csupán könnyebben elérhető kistestvérénél, a G-pontnál, de hosszabb és "mélyebb" orgazmust is okoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első szexuális tapasztalatszerzés általában az önfelfedezés, mindegy, hogy fiúkról vagy lányokról beszélünk. Ennek során azonban a fiúk nagyjából ugyanazon mechanizmus alapján jutnak el az ejakulációig, mint később a hagyományos szeretkezés folyamán.

A lányok viszont először az úgynevezett klitorális orgazmussal ismerkednek meg, és nem feltétlenül sajátítanak el rutint a hüvelyi orgazmushoz. Egyes szakemberek még azt is megkérdőjelezik, hogy alkalmas-e minden nő hüvelyi orgazmusra. Így aztán némi misztikum övezi a női gyönyört.

Gyakori vélemény, hogy sokkal nehézkesebb a nő útja az orgazmus felé, ezért több odafigyelést, "praktikát” igényel, mint a férfi kielégülése. És minél többször hangzik el ez a megállapítás, annál mélyebben verhet gyökeret a nőkben is ez a sztereotípia.

Az újra "felfedezett" U-pont

Pedig szemlélhetnénk a dolgot úgy is, hogy a nők esetében már legalább két módon is elérhető a csúcspont. Tegyük hozzá, a férfiak testén is több eksztázisfokozó pont van, melyekkel nem nagyon szoktunk foglalkozni.
És bármilyen hihetetlen, most itt van egy újabb női gyönyörforrás, az U-pont! Hogy hol volt eddig? Nyugalom, megvolt mindig is, a tantraszexet bemutató írásokban például a kezdetektől ismerték. Sőt, valószínűleg sok nő már fel is fedezte a sajátját. Legfeljebb nem tudta, hogy az ott az U-pont...

Az U-pont "kistestvére": G-pont

A G-pont az U-pont "kistestvére", mely Grafenberg, ausztrál tudós nevének rövidítéséből született. Grafenberg 1950-ben publikálta felfedezését, mely szerint a női hüvely falán található egy idegvégződésekkel gazdagon átszőtt pont, és ennek ingerlésével érhető el a hüvelyi orgazmus egyik fajtája.

A pont helyzete csak nagyjából határozható meg, mivel ez egyénenként kicsit eltérő lehet. Meg kell keresni, fel kell fedezni!

Hol található a G-pont?
Kiindulásként: a vagina elülső falán található, körülbelül 1–1,5 centi átmérőjű terület. Stimulálása eleinte a vizeléshez hasonlatos ingert okozhat, ezután azonban mind a klitorális, mind a hüvelyi orgazmusnál erősebb kéjérzetet okoz.

A G-pont felkutatása még mindig nem biztosíték a nagy sikolyra, mivel a hüvely feszességétől, illetve a partnerek ügyességétől és a hímtag formájától is függ a siker. Az orgazmuskészségben pedig közrejátszik még a pillanatnyi idegállapot, ráhangolódás, illetve a gerinc menti idegpályák állapota is.

Extatikus gyönyör

Ezért akkora „ajándék” az U-pont, mivel a G-pontnál sokkal könnyebben elérhető helyen, a klitorisz alatt, attól úgy 2,5 centire, a húgycsőnyílás közelében található. Neve is erre utal: a latin Urethra elnevezésből származik. Ingerlése különösen magas gyönyörfokozatot ígér, mivel hormontermelő központ; serotonin termelődik itt.

U-pont
Hol találod? Hogyan fedezd fel, és miképp izgasd? Milyen meglepetésekre számíthatsz?
Konkrét tippek a tökéletes orgazmusért »

Először érdemes a nőnek önállóan megkeresni az U-pontját, és kitapasztalnia működését.

Ezután partnereddel közösen is felfedezhetitek a területet, így ismét bővül a női orgazmushoz vezető praktikák tárháza.
Mindkettőtök örömére…

Ezt is szeretjük