18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 szextabu, amit ne tegyél meg a pasidért (18+)
Titkos vágyai minden pasinak vannak, de nem kell mindet valóra váltanod. Szabj egy határt, és ne tegyél meg bármit a hálószobában!

Ahogy a nőnek, úgy a férfinak is vannak kedvenc szexi felállásai, melyekről nem szívesen mond le a hálószobában. Van, akinek nincs együttlét orális szex nélkül, megint mások megrögzött popsiimádók, vagy attól jönnek a leginkább tűzbe, ha két cici fogja közre legbecsesebb testrészüket.

Mindenki mást preferál az ágyban, ha azonban kitapasztalod, a te párod mitől indul be a legkönnyebben, könnyen játszadozhatsz csábító fegyvertáraddal, hogy a kedvére téve végül te legyél a nyertes, amikor kiélvezed viszonzásul kapott kényeztető jutalmad.

Bár a szexi fantáziák valóra váltása időnként akkor is izgató lehet, ha az első pillanatban zavarba jössz párod kívánságától, nyugodtan mondhatsz nemet is. A szex a gyönyör mellett játék és kaland, de nem feltétlenül kell minden nőies gátlásodat levetkőzve a legpikánsabb férfivágyaknak is eleget tenned: néhány helyzet rosszul sülhet el.

Szexi jelmezbál

Egy csipkebugyival és a leheletnyi erotikával nincs semmi gond, de akad, akit a kelleténél jobban megfertőzött a popkultúra, és vadító vörös és fekete helyett nyuszilányokról és Holdtündérekről álmodik. A beöltözős játék szexi és vérforraló lehet, de szabj határokat! Ha kiszaladnál a világból attól, ha szexi latexruciban vagy mangalányként kellene párod elé lejtened a hálóban, még egy bolondos Valentin-nap kedvéért se tedd meg.

A fetisizmus egyéb formáiról nem is beszélve, ami az ostoros kiegészítőktől és maszkoktól egészen a vad testékszerekig terjedhet. Ha párod csak úgy talál vonzónak, ha piercinggel díszíted a melledet, érdemes elgondolkoznod azon, hogy valóban téged szeret-e, vagy inkább csak a testiség érdekli. A hálószobai jelmezbálnak akkor van értelme, ha mindketten jól szórakoztok, és nem érzed magad feszélyezve a különös göncökben.

Amennyiben a közös vásárlást és az extrém ruhákat te is izgatónak találod, és a bevállalós éjszaka előhozza belőled a rejtett erotikát, akkor a legvadabb, tollas, ostoros jelmez is lehet nőies és szexi. Ha azonban szerencsétlenül érzed magad benne, azt párod is megérzi, és akármennyire vágyik is egy szurokfekete latexpárducra, nem lesz számára vadító a látvány.

Édes mocsokságok

Van, aki szex közben a szeretlek helyett jobban szereti, ha pajzánabb, nem utolsósorban illetlenebb szavak csengenek a fülében. Ha nem vagy kifejezetten az a túlfűtött típus, nem biztos, hogy szívesen fecsegsz mocsokságokat az ágyban: ebben az esetben pedig egy próbánál nem is ér többet a dolog. Ha csendben szereted élvezni a gyönyört, ne szabj magadnak csúnya szavakkal csipkézett forgatókönyvet párod kedvéért.

Az ágyban csak az hagyja el a szádat, ami ösztönösen jön: ha nem cifra pajzánságokkal szereted ecsetelni azt, hogy mire vágynál igazán, ne próbálj pironkodva eleget tenni a pasinak. Nem vitatjuk, szexi és vadító lehet egy trágárságokat suttogó nő, ha azonban ez nem jár együtt a gátlásaid levetkőzésével, nem kell erőltetned: sokkal fontosabb, ha tettekben vagy fesztelen, és egy pillanatra sem szégyelled bájaidat.

Többszörös gyönyör

A többes felállás minden pasi fantáziájának különleges gyöngyszeme. Nemigen akad olyan, aki fanyalogva gondolna bele, hogy milyen lehet egyszerre két nőt ölelni, legfeljebb olyan, aki nem a párjával tenné mindezt. Arra is van azonban példa, hogy a pasi nem ismeretlen hölgyek karjai között szeretné átélni a gyönyört, hanem partnerével próbálná ki a többes felállást.

Nőként nem csoda, ha nehezedre esne mással is osztozni kedveseden, éppen ezért az édeshármas csak azoknak ajánlott, akik nem tartanak attól, hogy a féltékenység zöldszemű réme bekopogtat, mint nemkívánatos negyedik. Természetesen nem mindenki a harmadik idegent választja, akadnak ugyanis kifejezetten a közös gyönyörre specializálódott intézmények, ahol vállalkozó kedvű párok oszthatják meg egymással örömeiket. Ha csak egy szingli harmadiktól zárkóznál el, a szvingerklubok számodra is izgató élményt nyújthatnak, de nem kell magad feszélyezve érezned, ha a gyönyört inkább meghittebb körülmények között, kettesben szeretnéd élvezni.

Ne játszd meg!

Könnyű átverni a férfiakat, de ne tedd meg! Csak azért, mert párodnak úgy teljes az együttlét, ha az neked is jó volt, ne illusztrálj hanggal feledhetetlennek egy közepes együttlétet. Nem lehet minden alkalom ugyanolyan, és ezt jobb, ha ő is tudja: ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne ellenállhatatlan és remek pasi az ágyban.
Ha hamarabb véget szeretnél vetni a szexnek, vagy érzed, hogy te ezúttal képtelen vagy eljutni a csúcsra, oszd meg vele. Ha nem erőlteti gyönyörödet, neked is sokkal kellemesebb lesz az éjszaka. Nem kell mindig együtt átélnetek a gyönyört: az is lehet élvezetes, ha orálisan kényeztetitek egymást.

Nem múlhat csak ezen, hogy párod igazán férfinak érezze magát: ha valamit nem csinál jól, inkább adj neki útmutatást, de ne játszd meg a nagy jelenetet. Ha ugyanis sokáig nem éled át mellette a gyönyört, egy idő után már nem fogod úgy kívánni.

Megfelelés helyett inkább tedd egyszerűen azt a hálószobában, amire te a leginkább vágysz, és sokkal vadítóbb leszel a pasid szemében, mint akkor, ha minden titkos vágyát valóra váltanád!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük