18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 szemérmetlenül erotikus botrányfilm (18+)

A legszexibb filmek sokaknál kiverték a biztosítékot, ha viszont forró hangulatra vágysz, ma már elég egy videotékába elugranod.

Ha néhány forró pillanatra vágysz, nem feltétlenül kell felkutatnod párod pornókészletét abban reménykedve, hátha akad valami kevésbé arcpirító, sokkal inkább bugyicsúsztató darab. A férfiakra szabott szexfilmek helyett nézelődj a kultikus mozik között: a filmművészet bővelkedik a vadítóan buja alkotásokban, melyeket ma már több videotékában is megtalálhatsz.


Bár megjelenésükkor nem mindenkinek a gyomra vette be a pimaszul erotikus filmeket, ma már bármikor élvezheted a művészi színvonalú szexet. Egy dologra azonban nem árt felkészülnöd: a kendőzetlen jelenetek láttán garantáltan lekívánkozik majd rólad a ruha!

Az utolsó tangó Párizsban

Bertolucci botrányos alkotása ma már a művészi szexfilmek alapdarabjának számít. A nyersen erotikus jelenetek miatt megjelenésekor Olaszországban nem csak betiltották, de meg is akarták semmisíteni a kópiát, annyira arcpirítónak számított vizuális szókimondósága.

Nem csoda azonban, hogy mára szexi klasszikus, hiszen az egyik legbujább férfi szexfantázián alapszik.
Melyik pasinak ne jutott volna már eszébe, hogy milyen lenne egy ismeretlen nővel elmerülni a szexualitás legizgatóbb mélységeiben?

Bertolucciban is megfogalmazódott a huncut gondolat, Marlon Brando és Maria Schneider pedig merész őszinteséggel játszották el mindezt.

Ami pedig a pornótól elválasztja Az utolsó tangó Párizsbant, az az, hogy éppen azt mutatja meg: akármilyen forró is a vágy, mindez nem elég a kapcsolathoz. A meztelen testek buja hullámzása és a fülledt lihegések 1972-ben azonban még sokaknál kiverték a biztosítékot: téged azonban ez ne tartson vissza attól, hogy pároddal közösen megnézd a filmet!

Elemi ösztön

Paul Verhoeven filmje már enyhébb botrányt kavart, mint Az utolsó tangó Párizsban. 1992-ben a nyílt szexualitás csak nagyobb hírnevet eredményezett, ami Sharon Stone és Michael Douglas karrierjét is megalapozta. Az valószínűleg soha nem derül ki, hogy a hölgy szándékosan segített-e rá a film sikerére azzal, hogy az ominózus terpeszjelenetben nem viselt bugyit, mindenesetre vitathatatlanul erőteljes szexuális energia árad a film minden egyes jelenetéből.

Nem véletlen, hogy a pszichoanalitikusok mellett a feministák érdeklődésének is középpontjába került, hiszen a testiség mellett a nemek viszonyát is újraértelmezi. Olykor nehéz eldönteni, hogy a detektív vagy a forróvérű írónő kezében van-e az irányítás, de mindenki örömére a küzdelem vérforraló ágyjelenetek formájában zajlik.

Nem hiányozhat polcodról a film, ha szeretnél igazán vaddá varázsolni egy éjszakát, de akkor is bátran bevetheted, ha pároddal közösen szeretnétek tüzesebbé tenni az estét, illetve ihletet meríteni egy kis szexi macska-egér játékhoz. Ami azonban a jégvágót illeti, ártalmatlan formában a játékszerekről se feledkezzetek meg!

Intimitás

Claire Cherou 2001-es filmje is próbára tette azok idegeit, akik úgy gondolják, hogy a szex csupán a hálószoba falai közé való. Az Intimitás ismét a végletekig feszíti a pornó- és művészfilm határait, hiszen merész szexjeleneteiből szabadon árad a szenvedély. A színészek nem húzódnak pironkodva a takaró alá huncutkodni.

A film emellett azt is megmutatja, hogy annak ellenére, hogy két ember levetkőzi egymás előtt a gátlásait, még nem biztos, hogy lelkük is megnyílik a meztelenségben. Az Intimitás a botrányos, de igényes szexfilmekhez hasonlóan nem elégszik meg a takargatott bujasággal, és az élesben felvett jelenetek során minden prüdéria nélkül mutatja be az együttlétet. Miért éppen az élet egyik legtermészetesebb szeletét kellene a mozgóképen az ágynemű alá rejteni? Ha te is szeretnél megszabadulni gátlásaidtól, és szívesen átélnéd akár magadban, akár párod oldalán a vérforraló érzékiség minden formáját, ebből a filmből bátran ihletet meríthetsz!

9 dal

Michael Winterbottom 2004-es filmje a legújabb vitatott szexmozi: a filmértő közönség azért támadta, mert nemcsak, hogy élesben művelik a színészek az együttlétet, de kérdéses, hogy a rockkoncertek közé illesztett gyönyörnek mennyire van mélyebb mondanivalója. Korábban emiatt a cenzúra nagyítója alá is került, ma már azonban vágatlanul tekintheted meg akár DVD-n is.

A kerettörténettel együtt azonban mélyebb, lelki színezetet kap a film, ami természetesen semmit nem von le a szexjelenetek nyílt bujaságából. A komoly pszichológiai megközelítés hiánya lehet, hogy még hozzá is tesz az élvezethez, hiszen soha nem árt egy olyan film az otthoni kollekcióba, amivel felforrósíthatod a hangulatot. Ezúttal pedig abban is biztos lehetsz, hogy az igényesen fényképezett mozi a huncut együttlétről sem tereli el gondolataitokat, hiszen a kilenc röpke koncertjeleneten kívül szinte csak az erotikus sóhajoké a főszerep.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük