Szemetesben sírt a baba, amikor a 22 éves férfi megmentette - Magához vette az elhagyott kisfiút
A fiatal férfi egy árvaház mellett talált a szemetesben a babára, akin senki más nem volt hajlandó segíteni. Azóta gondoskodik róla, és minden vágya, hogy hivatalosan is az apja lehessen.

kisfiu orokbefogadas cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Texasban élő Jimmy Amisial megható története az egész világot bejárta a napokban. A férfi megmentett egy beteg, elhagyott babát, akiről azóta is gondoskodik.

Négy éve éppen hazautazott Haitira a szüleihez karácsonyozni. Az ott töltött idő alatt egy árvaházban dolgozott önkéntesként, amikor is újév napján az otthon felé sétált, amikor hangoskodásra lett figyelmes, és azt látta, hogy többen állnak egy szemetes körül.

Szemetesben talált babát vett magához a férfi

Jimmy odament, hogy megnézze, mi történik, és látta, hogy valami nincs rendben. Megkérdezte, mi történt, mire azt felelték neki: egy elhagyott baba van a szemetesben. Ahogy közelebb sétált, látta, hogy egy meztelen kisfiú sír a kuka tetején, akinek testét hangyák borítják, de senki nem tett semmit. Nem akartak hozzányúlni, mert azt gondolták, hogy a kicsi el van átkozva.

A férfit teljesen sokkolták a látottak, de felkapta őt, és hazarohant vele édesanyja házába, majd megfürdették, felöltöztették és mihelyt kinyitott a kórház, orvoshoz is vitték. Közös történetük pedig nem ért itt véget: Jimmy és a kisfiú élete örökre összefonódott.

Képek: Instagram.com/jimmyluv6.

Ezt is szeretjük