Senkinek sem kellett a kidobott süket kutyus, amikor megtörtént a csoda: csak őt akarta egy fiatal férfi

Emersont betegen, soványan tették egy menhely elé, siketsége pedig jócskán megnehezítette az örökbefogadást. Szerencsére egy férfi azonnal beleszeretett az apró kutyusba.

süket kutya cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sajnos nap mint nap rengeteg állat kerül az utcára az egész világon. Egy részük van olyan szerencsés, hogy rájuk talál egy jószívű ember, és vagy befogadja, vagy menhelyre viszi őket, ám ebben az esetben sem biztos, hogy valaha is szerető, végleges gazdira találnak.

Sok hátrányos helyzetű négylábú van a menhelyeken, akiket furcsa külsejük vagy testi fogyatékosságuk miatt szinte senki nem akar hazavinni. Pedig ugyanolyan aranyosak, mint a többiek, szükségük van a szeretetre, a törődésre, és hatalmas szeretettel fordulnak az ember felé.

A férfi azonnal beleszeretett a süket kutyusba

Az Emerson nevű kutyusról is azt hitték a gondozói, hogy sosem talál majd gazdira. Az apróságot hathetes korában tették ki egy floridai menhely elé testvéreivel együtt. Sovány volt, beteg, és a fertőzés következtében teljesen elveszítette hallását. A dolgozók és az orvosok mindent megtettek, hogy meggyógyítsák, Emerson pedig igazi kis küzdő volt. Szinte teljesen felépült, de az biztos volt, hogy élete végéig süket marad. Testvérei már mind gazdira találtak, érte azonban sokáig nem jelentkezett senki, mert nem olyan volt, mint a többi kiskutya. Egy fiatal férfi viszont felfigyelt rá a menhely Facebook-posztjában, és tudta, csakis őt akarja. Oka volt annak, hogy rá esett a választása.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Facebook/nfrmaine, Instagram/nickandemerson.

Ezt is szeretjük