Hogy lehet kiszúrni a sorozatos randizókat, akik semmi komolyat nem akarnak? 5 intő jel, ha te nem futó kalandot keresel

Így ismerheted fel hamar a sorozatos randizókat: az is intő jel, ha túl hamar próbál közel kerülni hozzád.

randi cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az emberek egy része azért randevúzik, hogy társra találjon, de vannak, akik csak az ismerkedés izgalmát, az újdonság varázsát, valamint az egyéjszakás kalandokat keresik a találkákban. 

A sorozatos randizók rettegnek az elköteleződéstől és a visszautasítástól, remekül manipulálnak, néhányuk pedig nemcsak az új emberekkel való találkozást, flörtölést, hanem a szakítást is kifejezetten élvezi. Életük során sokan belefutnak hasonló jelöltekbe, ezért is érdemes odafigyelni az intő jelekre: ha észreveszed őket, tudhatod, mire számíthatsz, és elkerülheted a csalódást.

Hosszú randevúk, romantikus bókok

A randevúzás megszállottjai igyekeznek minél hosszabbra nyújtani a programokat, és minél jobban levenni a partnerüket a lábáról. Híresek grandiózus, romantikus gesztusaikról, kedves bókjaikról, udvariasságukról és arról, hogy mindent megtesznek, hogy a másik kedvében járjanak. Ezzel az a céljuk, hogy a lehető leghamarabb magukba bolondítsák az illetőt, valamint, hogy maximálisan kiélvezhessék a kezdeti időszakot. Azt érzékeltetik az emberrel, hogy ő számára az egyetlen, ő a világ közepe, közben azonban általában több jelölttel ismerkednek párhuzamosan.

Túl közeli kapcsolat, túl hamar

Egyszerűen imádják a rózsaszín ködös időszakot, ezért igyekeznek ezt a lehető leghamarabb elérni, és a legjobban kihasználni. Újra és újra át akarják élni valakivel a kezdeti izgalmakat és romantikát, ezért szokatlanul intim kapcsolatot próbálnak kialakítani akár már az első randevúkon. Előfordulhat, hogy olyan témákat hoznak szóba, amiket ekkor még nem szokás, és az is, hogy szinte úgy bánnak a másikkal, mintha több hete, hónapja ismernék egymást. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Árulkodó múlt

Azt is érdemes figyelni, hogyan beszél az előző kapcsolatairól. Ha azt veszed észre, hogy rengeteg randevún volt az elmúlt időszakban, a kapcsolatainak pedig mindig ő vetett véget valamilyen mondvacsinált indokkal, akkor nem árt arra gondolni, hogy sorozatos randizóval van dolgod.

Kerülik a komolyságot és az elköteleződést

Annak ellenére, hogy gyorsan közeli viszonyba akarnak kerülni a másikkal, az elköteleződést kerülik, és nem akarják, hogy komolyabbra forduljon a kapcsolat. Ritkán beszélnek a hosszú távú tervekről, a jövőbeli elképzeléseikről, ha pedig erről lenne szó, ügyesen elterelik a témát. Az is előfordul, hogy ha túl sokat kérdezősködik a másik, akkor az első randevú után szinte felszívódnak, vagy hosszú ideig nem válaszolnak. Sokszor egyébként utóbbi taktikát akkor is alkalmazzák, ha egy kicsit rá akarnak ijeszteni a partnerre, és így szeretnék fokozni az érdeklődését.

Folyton a telefonjukon lógnak

Szinte megszállottak a társkeresőket és az applikációkat illetően, gyakran még akkor sem állnak le velük, amikor éppen valakivel találkoznak. Jellemző rájuk, hogy folyton szem előtt tartják a telefonjukat, mindig ellenőrzik, nincs-e üzenetük, értesítésük, és néha kacéran elmosolyodnak a képernyőre nézve. A mobilhasználat egyébként sem túl illendő dolog egy randevún, hiszen ha az illetőt valóban érdekli a másik, akkor nem nézegeti állandóan az okoseszközét. Ha mégis ezt teszi, az óvatosságra ad okot.

Kvíz: mennyire ismered a férfi és nő közti illemet?

A randin nemcsak az fontos, hogy mennyire szimpatikusak egymásnak a felek, de az is, hogy betartsák az alapvető illemszabályokat. Te mennyire ismered ezeket? Teszteld magad kvízünkben!

(Képek: Getty Images.)

Ezt is szeretjük