18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 tabudöntögető sorozat a Netflixen, aminek a szex áll a középpontjában - A női orgazmus rejtelmeiről is készült műsor

Olyan érdekes vagy épp vicces sorozatokat gyűjtöttünk össze, melyek központjában a szexualitás áll.

par agyban

A Netflix végtelen sorozatkínálatából sokszor nehéz választani. Az erotikus sztorik mostanában elképesztően népszerűek, de ha valami többre és jobbra vágysz, mint a 365 nap vagy a Vágyak/Valóság, akkor a következőkbe érdemes belenézned.

Összegyűjtöttünk négy tabudöntögető sorozatot, aminek a szex áll a középpontjában, mégsem a megszokott, gagyi, szappanopera-szerű hatást érik el. Vannak köztük dokumentumfilmek és vígjátékok is, de mindegyikben közös, hogy másképp közelítik meg a szexualitást, mint a legtöbb sorozat.

Szexközpontú sorozatok a Netflixen

A gyönyör alapelvei

A gyönyör alapelvei, azaz a The Principles Of Pleasure című dokumentumsorozat a szex, az élvezet és a modern tudomány találkozása. Azért olyan különleges, mert a női gyönyört mutatja be, a női orgazmusra koncentrál, és leszámol az ezzel kapcsolatos, gyakori és téves mítoszokkal. Az a célja, hogy ledöntse a tabukat, bemutassa az igazságot és a testi örömökhöz vezető utat. Segíti a nőket abban, hogy megismerhessék saját testük működését, a különböző szexuális problémákat, illetve azok megoldásait, és bátorítja őket vágyaik felvállalására. 

A sorozat olyan témákat vitat meg, amiket ilyen módon ritkán látni a képernyőn, és az orgazmusszakadék csökkentéséhez is megpróbál hozzájárulni.

Van rá magyarázat: A szex 

Ez a széria szintén a szexet állítja középpontba, és minden része más-más témát taglal: van, ami a szexuális fantáziákra, van, ami a vonzalomra vagy a fogamzásgátlásra, és olyan is, ami a termékenységre, illetve a születésre koncentrál. A szórakoztató és felvilágosító műsor célja, hogy a nézők megismerjék a szexet kívülről-belülről, a vonzalom biológiai magyarázatától a fogamzásgátlás történetéig.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Szexoktatás

A Szexoktatás az elmúlt évek egyik legmeglepőbb, de legszórakoztatóbb sorozata is a Netflixen. Egészen nyíltan taglal mindent, ami csak a szexhez tartozik, és mindezt tinédzserek életén keresztül mutatja be. Főszereplője, Otis szexterapeuta anyjának köszönhetően minden szexuális problémára ismeri a választ, osztálytársa, Maeve ötlete hatására pedig szextanácsadásba kezd az iskolában. A szériában persze nincs hiány merész szexjelenetekből, de nagyon fontos kérdésekkel is foglalkozik.

Sexify

A lengyel szexvígjáték, a Sexify egy tapasztalatlan egyetemista lányról szól, aki barátaival együtt szép lassan felfedezi az intimitás világát. Egy innovatív, a női orgazmust a középpontba állító applikáció kifejlesztésén kezdenek dolgozni, hogy megnyerjenek egy versenyt. A három teljesen különböző személyiségű lány érdekes kísérletbe kezd, amihez persze kísérleti alanyokra is szükség van.

Romantikus filmek kvíze

Azok közé tartozol, akik imádják a szerelmes sztorikat? És vajon fel is ismered a leghíresebb mozikat egyetlen képkocka alapján? Kvízünkben tesztelheted a tudásodat! Híres romantikus filmekből mutatunk egy-egy fotót, és neked csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd, pontosan melyik alkotás jelenetét is látod. Te hányat találtál el?

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük