18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 tabudöntögető sorozat a Netflixen, aminek a szex áll a középpontjában - A női orgazmus rejtelmeiről is készült műsor
Olyan érdekes vagy épp vicces sorozatokat gyűjtöttünk össze, melyek központjában a szexualitás áll.

par agyban

A Netflix végtelen sorozatkínálatából sokszor nehéz választani. Az erotikus sztorik mostanában elképesztően népszerűek, de ha valami többre és jobbra vágysz, mint a 365 nap vagy a Vágyak/Valóság, akkor a következőkbe érdemes belenézned.

Összegyűjtöttünk négy tabudöntögető sorozatot, aminek a szex áll a középpontjában, mégsem a megszokott, gagyi, szappanopera-szerű hatást érik el. Vannak köztük dokumentumfilmek és vígjátékok is, de mindegyikben közös, hogy másképp közelítik meg a szexualitást, mint a legtöbb sorozat.

Szexközpontú sorozatok a Netflixen

A gyönyör alapelvei

A gyönyör alapelvei, azaz a The Principles Of Pleasure című dokumentumsorozat a szex, az élvezet és a modern tudomány találkozása. Azért olyan különleges, mert a női gyönyört mutatja be, a női orgazmusra koncentrál, és leszámol az ezzel kapcsolatos, gyakori és téves mítoszokkal. Az a célja, hogy ledöntse a tabukat, bemutassa az igazságot és a testi örömökhöz vezető utat. Segíti a nőket abban, hogy megismerhessék saját testük működését, a különböző szexuális problémákat, illetve azok megoldásait, és bátorítja őket vágyaik felvállalására. 

A sorozat olyan témákat vitat meg, amiket ilyen módon ritkán látni a képernyőn, és az orgazmusszakadék csökkentéséhez is megpróbál hozzájárulni.

Van rá magyarázat: A szex 

Ez a széria szintén a szexet állítja középpontba, és minden része más-más témát taglal: van, ami a szexuális fantáziákra, van, ami a vonzalomra vagy a fogamzásgátlásra, és olyan is, ami a termékenységre, illetve a születésre koncentrál. A szórakoztató és felvilágosító műsor célja, hogy a nézők megismerjék a szexet kívülről-belülről, a vonzalom biológiai magyarázatától a fogamzásgátlás történetéig.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szexoktatás

A Szexoktatás az elmúlt évek egyik legmeglepőbb, de legszórakoztatóbb sorozata is a Netflixen. Egészen nyíltan taglal mindent, ami csak a szexhez tartozik, és mindezt tinédzserek életén keresztül mutatja be. Főszereplője, Otis szexterapeuta anyjának köszönhetően minden szexuális problémára ismeri a választ, osztálytársa, Maeve ötlete hatására pedig szextanácsadásba kezd az iskolában. A szériában persze nincs hiány merész szexjelenetekből, de nagyon fontos kérdésekkel is foglalkozik.

Sexify

A lengyel szexvígjáték, a Sexify egy tapasztalatlan egyetemista lányról szól, aki barátaival együtt szép lassan felfedezi az intimitás világát. Egy innovatív, a női orgazmust a középpontba állító applikáció kifejlesztésén kezdenek dolgozni, hogy megnyerjenek egy versenyt. A három teljesen különböző személyiségű lány érdekes kísérletbe kezd, amihez persze kísérleti alanyokra is szükség van.

Romantikus filmek kvíze

Azok közé tartozol, akik imádják a szerelmes sztorikat? És vajon fel is ismered a leghíresebb mozikat egyetlen képkocka alapján? Kvízünkben tesztelheted a tudásodat! Híres romantikus filmekből mutatunk egy-egy fotót, és neked csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd, pontosan melyik alkotás jelenetét is látod. Te hányat találtál el?

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük