18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Próbáltad már a 77-es pózt? (18+)

Huncut, ágyrengető ötletek, melyekről nem biztos, hogy hallottál

Frissítsd kicsit a szexrepertoárt!

Ha utána kellene számolnod, hány szexpózt ismersz, és ebből mennyi hasznosul a gyakorlatban, vajon mi lenne a végeredmény? A nyers valóság az, hogy a Káma Szútra tételeitől a modern variánsokig több száz hancúrpozíció létezik, a párok többsége pedig mindössze az alap alternatívákat váltogatja.

Ha már unod a százszor leporolt misszionáriust vagy az olykor frissítésként bevetett, klasszikus kutyát, ideje, hogy felfedezz néhány újdonságot. Nem kell légtornászként ügyeskedned, csak adj az alapokhoz néhány kreatív csavart, és kész az új póz. Válogass kedved szerint!

Játékos szexolló

A nők nagy kedvence általában a hagyományos misszionárius, de nem az ötlettelenség okán, inkább azért, mert ennek a pozitúrának van a legkevésbé nyers közösülés hangulata: itt kihagyhatatlan az összebújás és az intim közelség, de, mivel a párok az esetek 80%-ában döntenek a kényelmi faktor hatására, a misszionárius lett a rutinszex szimbóluma. Ám a klasszikus, szemből egyesülős felállásnak sem muszáj unalmasnak lennie: feküdj hanyatt, a csípődet fordítsd enyhén oldalra, a felül lévő lábadat pedig emeld a magasba.

A párod terpeszben térdeljen a másik lábad fölé, miközben egyik kezével megtámasztja a felsőtestét, a szabad kezével pedig közben bebarangolhatja az erogén zónáidat. Te is bátran kényeztetheted őt anélkül, hogy kiesnél a ritmusból. Nem igényel extra hajlékonyságot, sem más megerőltető trükköt, mégis mindkettőtök számára izgalmas újdonság lesz.

A bensőséges 77-es

Nem kell lemondanod az intim hangulatról, a karakter is maradhat simulós, csak a testhelyzet izgalmasabb, mint egy hagyományos összebújásnál: a 77-es pozíciónál oldalra kell feküdnötök, hasonlóan, mint a kiskifli-nagykifli alvópózban, csak itt jól fel kell húznotok mindkét lábatokat. Ugyan kicsit nehezebb így a pasidnak célba találnia, de annál mélyebbre hatolhat aztán, ha sikerül. Ha még ismeretlen számodra a hüvelyi orgazmus, akkor könnyen lehet, hogy ennél a pozíciónál tapasztalhatod meg először, mivel a párod szerszáma éppen a G-pontodat célozza ebben a testhelyzetben. A kezével közben kalandozhat a melleden, az intim közelség pedig alkalmat adhat a verbális érzékiség gyakorlására, ha szereted a kéjes suttogást a füledben.

Pajzán pároknak: X-pozíció

Ha épp nem gyengéd összebújásra vagytok hangolva, hanem szívesebben kísérleteznétek valami pajzánabb, nem mindennapi pózzal, akkor próbáljátok ki az X-variációt. Ez a testhelyzet azért is különösen vérforraló, mert egyesít több, különféle kéjtechnikát, így kiélvezheted a nyeregbe pattanás izgalmát, miközben felfedezheted benne a kutyapóz lendületét is.

A partnered hanyatt fekszik az ágyon, te pedig pattanj az ölébe úgy, hogy a szokásos lovaglóülés helyett megfordulsz, és neki háttal, a lábfeje felé dőlve helyezkedsz el. A lábaid nyújtva legyenek, a pasi vállán pihenve, a felsőtestedet pedig épp a terpeszben tartott lábai közé illeszd, és kapaszkodj a bokájába. Imádni fogod, mivel a mozgást kedved szerint irányíthatod, a párod pedig odalesz a látványért.

A te kedvenced: 68-as

Nem elírás - bár valóban van köze a népszerű orális adok-kapok pozícióhoz, a 68-as hancúrpóz csak a te gyönyörödért felel. Ha a pasid a nyelvével kényeztetne, vigyél egy kis csavart a dologba, és a megszokott szemből kitárulkozás helyett változtass testhelyzetet: a partnered a hátán fekszik, te pedig hasonlóan helyezkedsz, mint a klasszikus 69-es póznál, annyi különbséggel, hogy az arcod nem a párod pénisze felé néz, hanem épp fordítva, a plafon felé mutat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Hajlítsd be a lábaid, miközben a talpadat megtámasztod a párod feje mögött. Az ő keze becsúszhat a feneked alá a ritmust segítve, de akár hasznosíthatja is az ujjait a gyönyörszerzés folyamatában. Mivel itt a pasi aktivitása komoly munkát igényel, egy idő után elfáradhat a nyaka, ezért már előre gondoskodjatok egy strapabíró párnáról a feje alá.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük