18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az orális szex lépései a tantra szerint (18+)

Így juttasd a pasit az extázis kapujába

Ehetitek a gyönyört nagykanállal is, íme, a recept az ősi Indiából.

A tantra spirituális hangulatával fűszerezve az együttlét túlmutat a nyers szexen, kivitelezhetetlen például egyéjszakás kalandok vagy első randis csábítások alkalmával, hiszen alapvető feltétel az intimitás, hogy jól ismerd a partnert, és bensőséges viszonyban legyetek.

A tantra tehát nem aktus, inkább rítus. Ennek köszönhetően viszont megsokszorozza a hagyományos orgazmust időben és intenzitásban is. Ha megtanuljátok a gyakorlati lépéseket, eljuthattok a tökéletes kielégüléshez.

Rendezés

Bármilyen furcsa, az izgalmi állapot elérésének első lépése most nem a tökéletes vérforraló tanga kiválasztása lesz, hanem a környezet atmoszférájának megteremtése. A tantrában szerephez jut minden érzékszerv, így szükséged lesz gyertyákra, illatos síkosítóra, színes párnákra és egy olyan fotóra, amin együtt szerepeltek. És persze ne feledd az érzéki ízeket sem: gyümölcsök és bor legyen bekészítve. Talán körülményesnek tűnik a szervezés, de megéri rááldozni az időt, nem ötperces szexre készültök. A rítust lehetőleg az esti vagy a késő délutáni órákra szervezd, amikor már legalább félhomály van.

Igyekezz kizárni a külvilágot, kapcsold ki a telefont, tévét, számítógépet, mert teljes koncentrációra lesz szükség. A gyertyák lehetnek illatosak: a rózsa vagy pézsma, de az ilang-ilang is vágyébresztők. Ha van a közelben tükör, azt mindenképp távolítsd el vagy takard le egy időre, mert megzavarja az energiákat. A párnáknál domináljanak a meleg vörös és narancsos árnyalatok, legyenek körülöttetek puha textilek. A közös fotót helyezd a szoba délnyugati oldalára, ezzel erősíted a kapcsolati chit.

Keltsd fel kundalinit!

A szexuális energia szimbóluma az összetekeredett kígyó, amely a gerincoszlop végénél szunnyad. Amíg a kígyó alszik, addig hiába gerjeszted fizikai rutinmozdulatokkal a péniszt, az eredmény csupán az átlagszex sikerével kecsegtet. Ugyan nagyon is fontosak az érintések, de párosulniuk kell a folyamatos szemkontaktussal, és még a lélegzetvételeteknek is harmóniába kell kerülniük. Ez egy lassú folyamat, különösen, ha még kezdők vagytok, ezért szánj elég időt a bemelegítésre. Az első érintések koncentrálódjanak a gerincoszlop végére: ez a terület kifejezetten érzékeny a hőhatásokra, ezért játssz jégkockával és forró lehelettel. A lényeg, hogy hagyd, hadd élvezze a párod a kényeztetést, és felejtsd el a kapkodó mozdulatokat.

Lingam-masszázs

A kreatív energiák felszabadítója ez a technika, amely a kezek érintésével készíti fel a férfit az orális kiteljesedésre. Fektesd hanyatt a párod, a feneke alá tegyél puha párnákat, hogy kényelmesen elhelyezkedjen. Jöhet a síkosító, amely az illat és az érintés kettőse hatására fokozza majd a vágyait. Először simogasd óvatosan a heréket, majd folytasd a szeméremcsontnál, és csak a végén ragadd meg a hímvesszőt.

Váltott kézzel, U alakban haladva csúszkálj rajta ütemesen. Lassan haladj végig ezeken a pontokon a nyelveddel is, halmozd el csókokkal, és miközben áttérsz a péniszre, a kezed ne álljon meg egy pillanatra se. A nyelveddel írj le köröket a makk mentén, majd vedd a szádba a csúcsát, és kezdd szívni. Itt nem az lesz a fontos, hogy mélyre engedd a szádban, inkább az, hogy kényeztesd lágyan, miközben a kezed határozott. A partner feladata, hogy lassan és mélyen lélegezzen, tanuljátok meg a hasi légzés technikáját az egész testben szétáradó gyönyör megéléséhez.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A tao szerint az ingerléshez különböző testrészek találkozása kell - vagyis itt van szerepe az orális örömnek -, a kiteljesedéshez pedig a hasonlóké - a nő jin és a férfi jang energiája-, ezért az orális kényeztetés ne jelentse az együttlét végét. Ha a partnered megtanulja kontrollálni a magömlését, órákig folytatódhat a játék, amelynek a vége elnyújtott, hosszú percekig tartó orgazmus lesz.

Próbáltál már tantrikus technikát?

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük