18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Pompeji legpikánsabb erotikus freskóin nincsenek tabuk - Merészen, kendőzetlenül ábrázolták a szexualitást

Pompeji városában számos erotikus freskót találtak a régészek, melyeken sem a különböző szexpózok, sem a meztelenség, sem a nemi szervek nem számítottak tabunak.

pompeji cover

Pompeji városára világszerte kíváncsiak a turisták, ám a Vezúv által elpusztított település nem csupán a vulkánkitörésről vált híressé, hanem a régészek által ott talált erotikus freskókról is.

A nagyon is szabados, tabukat nem ismerő festmények az egész városban megtalálhatóak voltak, és még a régészeket is meglepték merész ábrázolásaikkal.

Pompeji erotikus freskói

A bordélyházak mellett a lakóházakban, az épületeken és utcai homlokzatokon egyaránt akadtak szexuálisan túlfűtött ábrák, melyeket feltárásukat követően a 18. századtól múzeumokban állítanak ki. Sokat közülük termékenységi és szerencsehozó mágiának szántak, a falloszábrázolások egy részét pedig egyfajta varázslatnak, amely a szemmel verés kivédését és a jólét biztosítását tűzte ki célul. Rengeteg alkotás viszont arról árulkodik leginkább, milyen szabados volt az ókori római város lakóinak intim élete. Pikáns freskókat mutatunk.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük